Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e92 325i n52 - nestabilní startovaní
-
e92 325i n52 - nestabilní startovaní
Borci
prosím o radu,občas se mi stava ze pri startu se ten motor jakoby zhoupne,ze proste nenaskoci uplne ciste,,,potom ma lehce nestaly zvuk trochu brni a meni otacky,cca.15 vterin a pak se ustalí,..ty otacky a vibrace beru jako prirozeny nabeh motoru,ale po pocatecni zakuckani se mi nelibi,,,nevim jestli vstriky,nebo spatne palivo,,olej,,vaha??
prosím o radu,občas se mi stava ze pri startu se ten motor jakoby zhoupne,ze proste nenaskoci uplne ciste,,,potom ma lehce nestaly zvuk trochu brni a meni otacky,cca.15 vterin a pak se ustalí,..ty otacky a vibrace beru jako prirozeny nabeh motoru,ale po pocatecni zakuckani se mi nelibi,,,nevim jestli vstriky,nebo spatne palivo,,olej,,vaha??
- TurboShnek
Re: nestabilní startovaní
Je těžký ti pomoct když nenapíšeš jaký máš auto a motor. 

-
Jsem ocas- e92 325i n52
-
Fx
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Začni diagnostikou. Tyhle motory dost trpí na zakarbonování vnitřních částí kvůli longlife olejům a dlouhým intervalům výměn. Některé věci ale ukáže diagnostika, a od té se dá potom odpíchnout.
Re: e92 325i n52 - nestabilní startovaní
Ahoj,
bohužel řeším stejný problém, diagnostika mi nic neukazuje krom špatných katalyzátorů, jezdím na 100Vervu, svíčky jsem dával nový, a žádná změna, ale po těch pár vteřinách je to vše ok i jízda.
Vyřešil jsi ten problém ?

bohužel řeším stejný problém, diagnostika mi nic neukazuje krom špatných katalyzátorů, jezdím na 100Vervu, svíčky jsem dával nový, a žádná změna, ale po těch pár vteřinách je to vše ok i jízda.
Vyřešil jsi ten problém ?

disa klapky ok?
u mě byla velká již vyměněna, malá zůstala, vypadala, že je v pořádku. to proběhlo cca před rokem.
Je možné že by ta malá mohla mít vliv na ten studený start a pár vteřin volnoběhu?
Diky
Je možné že by ta malá mohla mít vliv na ten studený start a pár vteřin volnoběhu?
Diky

vypadala?
ano,
byla pevná, žádné volné otáčení a těsnění taky nezničené.
byla pevná, žádné volné otáčení a těsnění taky nezničené.

bez testu přes diag poznáš prd.