Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

renovace seker

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Risa525

renovace seker

#1 Příspěvek od Risa525 »

AHOJ KLUBÁCI, chci se poradit......koupil jsem dvourozměrové sekery (které jsem vždycky chtěl mít ve sbírce mých kol)...kola půjdou na E32 v delfín metalik

OTÁZKA

...mám je dát do origo stříbrné vč límců nebo origo CNC opracované límce do "středního" lesku

....nebo mám límce nechat vyleštit a středy do origo stříbrné?

A POKUD VÍTE O NĚKOM SCHOPNÉM, KOMU JE MÁM NA RENOVACI DÁT? chci kvalitu (nikoliv domácí kutily)...díkes
Přílohy
47982_0.jpg
47982_0.jpg (111.71 KiB) Zobrazeno 6965 x
Naposledy upravil(a) Risa525 dne sob 27.04.2019 00:20, celkem upraveno 2 x.
Risa525

Re: renovace seker

#2 Příspěvek od Risa525 »

tady to je ale mrtvý!!!!!! zlatý starý časy!!!! :roll: :roll:
Corleon

#3 Příspěvek od Corleon »

Njn, pokud nemas mistni modlu, nema cenu se ani na neco ptat :lol:
Filozof

#4 Příspěvek od Filozof »

Ríšo už není rok 2002-2013 to byli jiné časy....to ještě žilo a sekery byli populární např u M5 E34 apod. ;)

Dnes frčí E65 nebo E92 či Fka všeho druhu ....sice je tu 100x více lidí ale uplně jiný typ lidí jako tehdy ...

U prahy nevím ale JARAX dělal kola a je spokojenej. Mrkni se a zeptej se ho u koho to nechal dělat.

Osobně mám rád originály ale pokud bys měl třeba hranu 2cm pásek v nějaké barvě kolem dokola aby jsis je poznal kdyby náhodou nějaké fetky ti je chtěli ukrást nebylo by to na škodu ... třeba bronzový lesk nebo barva auta aby to ladilo ....ale je to tvoje volba možností je spousty.

https://www.7er.cz/forum/viewtopic.php? ... &start=310
Risa525

#5 Příspěvek od Risa525 »

Filozof píše:Ríšo už není rok 2002-2013 to byli jiné časy....to ještě žilo a sekery byli populární např u M5 E34 apod. ;)

Dnes frčí E65 nebo E92 či Fka všeho druhu ....sice je tu 100x více lidí ale uplně jiný typ lidí jako tehdy ...

U prahy nevím ale JARAX dělal kola a je spokojenej. Mrkni se a zeptej se ho u koho to nechal dělat.

Osobně mám rád originály ale pokud bys měl třeba hranu 2cm pásek v nějaké barvě kolem dokola aby jsis je poznal kdyby náhodou nějaké fetky ti je chtěli ukrást nebylo by to na škodu ... třeba bronzový lesk nebo barva auta aby to ladilo ....ale je to tvoje volba možností je spousty.

https://www.7er.cz/forum/viewtopic.php? ... &start=310
Moc ti děkuju za názor!!!! a za doporučení..... jsem rád, že napsal nějaký kovaný klubák!!! Přijed na sraz do Sázavy ;) čágos
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#6 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Ten link výše nechápu, na 7er forum /strana 32/ o 745i mi nějak nesdělilo k tématu nic, škóda. :P

Trochu zvláštní barva ta Dolphin, ale proč ne sekery by mohly být láknutý stejně, nebo podobně o světlejší odstín.
Jinak úvodní foto je úplně paráda, leštěný límce cool popř. antracit/gunmetal sekyrky, nebo to věčný stříbro ;)

A který to máš kola přesně (vel., ET) ? Já používám totiž jednu sadu taky :P
Risa525

#7 Příspěvek od Risa525 »

Totic píše:Ten link výše nechápu, na 7er forum /strana 32/ o 745i mi nějak nesdělilo k tématu nic, škóda. :P

Trochu zvláštní barva ta Dolphin, ale proč ne sekery by mohly být láknutý stejně, nebo podobně o světlejší odstín.
Jinak úvodní foto je úplně paráda, leštěný límce cool popř. antracit/gunmetal sekyrky, nebo to věčný stříbro ;)

Nejdřív jsem nechtěl reagovat, ale po dopití posledního Žufánka jsem si to rozmyslel.

Ty používáš jednu sadu seker? Aha....

tak za 1. nevím co vidíš divného na delfín metalíze? je to jedna z nejpoužívanějších barev od BMW...

za 2. v odkaze nešlo o stránku 7er, ale o člověka a téma všeobecně....

a za 3. člověk, který se zeptá, jak velké mám vlastně sekery, NENÍ bohužel fanda BMW, ale pouze zaregistrovaný uživatel který si na něj hraje...prosím něco si naštuduj o kolech BMW (aspoň základ) a pak až reaguj!!! nechci tě zklamat, ale moje žena ví o kolech BMW víc než ty!!!

Jo a nemusíš mi děkovat, že ti pomůžu s všeobecným přehledem BMW kol...stačí, když mi na sraze koupíš pivo ;)
Přílohy
IMG_9051.PNG
IMG_9051.PNG (1.19 MiB) Zobrazeno 6877 x
Risa525

#8 Příspěvek od Risa525 »

prosím, reagujte bud´ stará dobrá parta nebo aspoň ti, co vědí co píšou...děkuju ;)
Blackie Člen Klubu
Člen Klubu

#9 Příspěvek od Blackie Člen Klubu »

Pokud je chceš mít TOP a neřešíš peníze tak Flachworks,najdeš ho třeba na fb
Obrázek
BMW E34 540iA :-) E65 745i :D
Risa525

#10 Příspěvek od Risa525 »

Blackie píše:Pokud je chceš mít TOP a neřešíš peníze tak Flachworks,najdeš ho třeba na fb
děkuju ti za tip ;)
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#11 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Risa525 píše:
Totic píše:Ten link výše nechápu, na 7er forum /strana 32/ o 745i mi nějak nesdělilo k tématu nic, škóda. :P

Nejdřív jsem nechtěl reagovat, ale po dopití posledního Žufánka jsem si to rozmyslel.

tak za 1. nevím co vidíš divného na delfín metalíze? je to jedna z nejpoužívanějších barev od BMW...

a za 3. člověk, který se zeptá, jak velké mám vlastně sekery, NENÍ bohužel fanda BMW, ale pouze zaregistrovaný uživatel který si na něj hraje...prosím něco si naštuduj o kolech BMW (aspoň základ) a pak až reaguj!!! nechci tě zklamat, ale moje žena ví o kolech BMW víc než ty!!!

Jo a nemusíš mi děkovat, že ti pomůžu s všeobecným přehledem BMW kol...stačí, když mi na sraze koupíš pivo ;)
?? OK.. 7er forum nechme stranou myslel jsem, že má být link na konkrétní firmu poblíž, nebo vlákno o sekerách a ono tam zas cosi o E65.. :roll: :lol:
Dobrých lakoven jsou po republice 3 prdele co cáknou "seker dekly" pěknou metlou. Nějaký zkušenosti s lakýrama taky mám (dokonce stejný kola), ale nechtěl jsem dávat typy někam přes půl republiky, třeba podobně kde to měl Jarax.

Možná těch Žufánků bylo moc pane kolego, nepsal jsem že používám "sadu seker", ale bavíme se obecně o kolech Styl 21 (i když to v nadpise chybí). Chtěl jsem jen poradit a vyjádřit názor na povrchovou úpravu límců, barvu deklů a zeptati se na rozměr tvý sady? Nebudu děkovat protožes mě o nic neobohatil, jak jsem předpokládal v katalogu jsou 3 aplikace (ET/šířka) podle modelu, že? E32 je 7er, vlákno je v 5er, (ilustrační?) foto vypadají na jednorozměry tak nevím o který jde.. A to existují ještě verze kovaný a litý.

Tak jestli mě tvoje žena poví jak se od sebe opticky forged rozeznají a kolik váží holý kola třeba z 8er sady, tak máte u mě pivo oba dva. ;)
Gerchan Člen Klubu
Člen Klubu

#12 Příspěvek od Gerchan Člen Klubu »

Za sebe bych si dovolil "laiknout" přesně tu variantu, kterou máš na prvním obrázku - stříbrný střed a leštěný límec.
Risa525

#13 Příspěvek od Risa525 »

Totic píše:
Risa525 píše:

?? OK.. 7er forum nechme stranou myslel jsem, že má být link na konkrétní firmu poblíž, nebo vlákno o sekerách a ono tam zas cosi o E65.. :roll: :lol:
Dobrých lakoven jsou po republice 3 prdele co cáknou "seker dekly" pěknou metlou. Nějaký zkušenosti s lakýrama taky mám (dokonce stejný kola), ale nechtěl jsem dávat typy.......

Dál sem to ani nečetl....byla by to ztráta času....

Člověk, který tvrdí, že po republice je cituji: "3 prdele dobrých
lakoven".... to si přesně potvrdil, že se máš ještě hodně co učit.....

každý kovaný fanda BMW ví.....že v ČR je hrstka dobrých lakoven. Najíd člověka, který nechvátá a ví co dělá a dodrží všechny postupy lakovny, je téměř nemožné....

už prosím nezdržuj.... děkuju
Risa525

#14 Příspěvek od Risa525 »

Gerchan píše:Za sebe bych si dovolil "laiknout" přesně tu variantu, kterou máš na prvním obrázku - stříbrný střed a leštěný límec.

Leštěné límce jsem měl už na dvou sadách BBS a ta údržba byla strašná....zase to vypadá skvěle, to je pravda....

....originál varianta byla bud' CNC broušení límců se zalakováním nebo klasická stříbrná barva odstín A55....

Středy jsou jasné....ty budou ve stříbrné barvě
paveld
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od paveld »

Osobní zkušenost bohužel nemám, ale před lety jsem narazil na jiném bmw clubu na tohle lakování kol: http://e46.bmwklub.cz/viewtopic.php?f=1 ... &sk=t&sd=a
Přinejmenším na mne to působí dost dobře a je tam plno recenzí... asi nebude tolik složitý se dopátrat k někomu, kdo dokáže napsat, jak ty disky vypadají po letech a zda se barva neloupe.
Cossie
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Cossie »

Osobně bych to udělal tak jak je na fotce ..

pěkně kola dělají i tady : http://pneumracek.cz/
hansm5

#17 Příspěvek od hansm5 »

Risa525 píše:
Blackie píše:Pokud je chceš mít TOP a neřešíš peníze tak Flachworks,najdeš ho třeba na fb
děkuju ti za tip ;)
je dobrej,ale nespolehlivej....zadny prachy dopredu :!: :!:
Odpovědět