Nemá někdo pozůstatek zástavby prinsu na V8/R6 ?
Řeším problém s občasným poškubavanim když je okolní teplota nad 10°C. Vypozoroval jsem, že nedochází v náhodném pořadí k otevření vstřikovače. Nedostane impuls k otevření. Někdy se to sejde a neotevře se jich víc v řadě a to škubne dost.
Na benzín auto jede normálně, ale ŘJ plynu dostává stále špatné info.
Nevim, jestli může být chyba v ŘJ plynu, kdy už na vstupu dojde k tomuto "posrání" , nebo jestli to poserou emulatory. Do těch se nedá nijak kouknout co přijmou a co pošlou dál do ŘJ.
Tak bych kdyžtak rád sehnal nějaký starší věci na zkoušku. Buď ke koupi nebo k zapůjčení.
Nebo pokud se s tím někdo setkal a ví třeba, že některá z těch věcí je poserová, tak prosím napsat.
Děkuji.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
LPG Prins - emulatory/jednotka
- Filozof
- Klubové ID: 1044
Re: LPG Prins - emulatory/jednotka
Zajed si do lpgfrystak.cz a nevymyšlej, on ty LPG prins zná dokonale domluv se telefonicky má spousty dílů skladem a dělá jen prins. Projde diag a problem ti vyřeší a nechce za to moc.
Pro pořádek dodávám.
Sehnal jsem před cca měsícem jeden zánovní emulátor (2016). Jeden starej (2006) jsem vyhodil a dál novej. Měsíc jezdím bez cukatůry a o cca 50km se zvýšil dojezd na LPG.
Sháním ještě druhej. Ale už tak nespěchám
Třeba to někdy někomu pomůže.
Sehnal jsem před cca měsícem jeden zánovní emulátor (2016). Jeden starej (2006) jsem vyhodil a dál novej. Měsíc jezdím bez cukatůry a o cca 50km se zvýšil dojezd na LPG.
Sháním ještě druhej. Ale už tak nespěchám

Třeba to někdy někomu pomůže.
- vlastnemec
Za jakých podmínek Ti to dělalo? Při lechtání motoru a náhlém přidáním? Nebo to nebylo dané a kdykoliv?
Jak píšeš. Jel jsem třeba ve městě ustálenou 60
a pokud byl mírný kopeček a nebo při mírné akceleraci na výjezdu to občas škublo. Stejně jako mimo město při ustálené rychlosti a nebo lehounkem přidání. Dělalo to dřív jen nad 20°C, ale teď už se to zhoršovalo. Ke konci stačilo když bylo kolem 10. Přesunul jsem i jednotku plynu a emulátory do boxu s jednotkama, ale moc to nepomohlo.
Při větší akceleraci to neudělalo nikdy. Fakt jen při mírném zatížení.

Při větší akceleraci to neudělalo nikdy. Fakt jen při mírném zatížení.
Jestli máš náhodou PRINS diagnostiku, tak na ní to jde krásně vidět. Dáš si zobrazit live data času otevření vstřik. ventilů. Náraz si zobrazis 4ks. Takže třeba 1-4valec ( emulátory máš taky na 1-4 a 5-8). A v okamžiku, kdy to škublo šlo vidět, že vstriky vůbec nedostaly signál k otevření. Já jen nevedel, jestli ta chyba vzniká v emulátorech, RJ plynu a nebo někde úplně jinde, protože tenhle výpadek byl i na vstupu do jednotky plynu.
- vlastnemec
Máme to stejný akorát mám Magic a dělá to ještě jedna 750, už JaraX zkoušel všechno, zatím mu to udělali jen dvě auta moje a ta druhá, přisuzovalo se to tomu že to jsou oba face a poslední měsíce výroby a že je tam něco jinak v řízení paliva. Zkoušel jsem různé nastavení rozstřiku lpg, sloučení vstřikovačů, režim vypínání válců, ale úplně vyloučit se mi nepovedlo, jen trochu zlepšit.
Díky moc třeba nás to navede někam dále. Nevím jestli jsou nějaké emulátory u magicu, třeba je tam něco jiného, u mě to nebylo dáno nijak teplotou, napřed to dělalo jen na dálnici a opravdu sem tam a postupem času se to jen zhoršovalo a začalo se objevovat i v nižších rychlostech. Když jedu pilu tak vše OK.
Díky moc třeba nás to navede někam dále. Nevím jestli jsou nějaké emulátory u magicu, třeba je tam něco jiného, u mě to nebylo dáno nijak teplotou, napřed to dělalo jen na dálnici a opravdu sem tam a postupem času se to jen zhoršovalo a začalo se objevovat i v nižších rychlostech. Když jedu pilu tak vše OK.
No jenže ten můj prins je montovanej 2006. Ten tvůj systém bude předpokládám novej.