Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
DME factory reset
DME factory reset
Panove, dotaz. Uz 2 tydny mi lita auto ze servisu do servisu. Po odeslani zivych dat na bimmerprofs se zjistila modifikovana DME, kde je odpojenych dost veci (predchozimu majiteli se evidentne nechtelo investovat do NOx senzoru). V servise mi upgradovali soft, nicmene ISTA neumi vratit DME do tovarniho nastaveni. Je tu nekdo/mate nekdo kontakt na nekoho kdo zvladne vratit DME do tovarniho nastaveni? (vyjma garazovych koumaku)? Nova jednotka stoji cca 35, tak bych si nechal tuto verzi az nakonec. Diky moc, Daniel
-
- Klubové ID: 482
- Kontaktovat uživatele:
Re: DME factory reset
ISTA/P todle umí, prostě přehraje soft jednotky, všecko smaže a dá si svoje.
ISTAD todle neumí
asi bych změnil servis
ISTAD todle neumí
asi bych změnil servis
To uz mam za sebou... No dle Bimmerprofs to s Istou neudelas.
V servise mi aktualizovali soft (aspon to lip radi, jak uz nic
, ale jak jsem v INPE a koukam na live data vcetne nastaveni, NOx je odpojeny, control probes taky, coz asi neni soucasti factory defaults balicku. Viz nize citace (EN)
"Moreover, as I mentioned ISTA P will not help anymore. Unfortunately, the dealer is using ISTA P only (not NCS, not WinKFP).
Now, the guy with BMW explorer (and MSD module in addition) is necessary"
Jinak se jedna o E90 LCI N53
V servise mi aktualizovali soft (aspon to lip radi, jak uz nic

"Moreover, as I mentioned ISTA P will not help anymore. Unfortunately, the dealer is using ISTA P only (not NCS, not WinKFP).
Now, the guy with BMW explorer (and MSD module in addition) is necessary"
Jinak se jedna o E90 LCI N53
-
- Klubové ID: 3204
- Kontaktovat uživatele:
To je krapet smula, budto to zase pozapinat nebo druhou jednotku a modifikovat immo v CAS. Myslim si ze zatim nelze modifikovat synchronizeci v DME. Bohuzel mas moc mlade auto, na starem predface pekaci bych ti to udelal, tady ne, nemam na to hracky a kupovat nebudu. Predpokladam ze se jedna o dovoz ze zahranici.