Ahoj,
potřeboval bych pomoc....o víkendu jsem na horách oholil komplet plasty na podvozku.....vše se rozlámalo na padrť. Teď se snažím vše nějak sehnat, ale nejsem si jist které všechny díly mám vůbec hledat. Mohl by mě s tím někdo pomoci?
Tuším, že tam je
- kryt motoru (51717200846)
- kryt převodovky (51757154142)
- nějaké růžky - pravý a levý - tady si vůbec nejsem jist nějakým číslem
- a přechody do podběhů - pravý a levý - tady si vůbec nejsem jist nějakým číslem
Je to na mpaket, 2007 předface, 3.0 nafta s automatem, xdrive.
Případně pokud to někdo nemáte a nebo nevíte o někom, komu se to válí doma nebo ve skladu?
díky moc
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW E61 mpaket - kryty motoru a podvozku
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Re: BMW E61 mpaket - kryty motoru a podvozku
Rozborku dílů teď neporadím, nemám čas se v tom hrabat ale po SČ kraji je v inzercích stejných aut teď na díly dost. Zkus napsat třeba sem, na Kladno to nebude daleko: http://www.bmwklub.cz/forum/viewtopic.php?f=57&t=99982
Chci říct dobrej prodejce by měl umět správně odpovědně poradit vše co potřebuješ.
Chci říct dobrej prodejce by měl umět správně odpovědně poradit vše co potřebuješ.
-
- Klubové ID: 4072
Podívej se na aci.cz mají tam teď nějaké slevy na plasty na e60. Pod motor tuším 600 a ten velkej pod převodovku kolem 800. A máš je nový ne vylamany starý mxdky.
Radsi jetej origos nez nova nepasujici a materialove naprosto nevyhovujici Čína.
Nad replikou z Auto kelly ,ACI atd vůbec neuvažuj