Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E65/E66 - Emmision limit, DSC a DD error
Re: E65/E66 - Emmision limit, DSC a DD error
však mu to i píše chybu učinnosti katu, nikoli chybu závady lambdy. on je to ale američan a u amerických aut je vše uplně jinak.
-
- Kontaktovat uživatele:
Co s tím ma ted původ auta společného? Lambdy a katy má podle ETK totožné s EU verzí
ale kontroly emisí, software, kontrola sekundárního vzduchu, odvětrání nádrže a další věci jsou jiné a mnohem horší
-
- Kontaktovat uživatele:
To asi nepřehrajeme na EU verzi, co? 

ja ne, ale určitě by to šlo.
Akorát že na tom, že ten kat je po smrti to nic nezmění 

-
- Kontaktovat uživatele:
A zjistíš mi teda, zda by to šlo, zda by to dávalo smysl a kolik by to stálo? Já nevím na koho jiného bych se obrátil.
Vapinecko, otázkou pro mě zůstává, zda je kat v 90tkm (problem přetrvává od 75tkm) opravdu mrtvý, nebo toto vyhodnocení způsobuje něco jiného. Rád bych docela vyloučil všechno, než koupím něco za 90k
Vapinecko, otázkou pro mě zůstává, zda je kat v 90tkm (problem přetrvává od 75tkm) opravdu mrtvý, nebo toto vyhodnocení způsobuje něco jiného. Rád bych docela vyloučil všechno, než koupím něco za 90k
Ja som svoj problém ešte nevyriešil.
Reset adaptácií je niekde v hlavnom menu Motora E65/E66, nie pod Chybami (INPA).
Prv píšeš, že si vadnú postkat lambdu vymenil, potom tu dáš priebeh aj s tou vadnou lambdou. Som z toho jeleň
Mohol si sem hodiť aj grafy predkatových lámbd. Ak ti jedna banka lieta aj pred katmi ináč, nebude problém niekde na tej banke samotnej?
@Vapenicko: Ale tie grafy nie sú z osciloskopu.
Prv radšej fixni tú teplotu.
P.
Reset adaptácií je niekde v hlavnom menu Motora E65/E66, nie pod Chybami (INPA).
Prv píšeš, že si vadnú postkat lambdu vymenil, potom tu dáš priebeh aj s tou vadnou lambdou. Som z toho jeleň

Mohol si sem hodiť aj grafy predkatových lámbd. Ak ti jedna banka lieta aj pred katmi ináč, nebude problém niekde na tej banke samotnej?
@Vapenicko: Ale tie grafy nie sú z osciloskopu.
Prv radšej fixni tú teplotu.
P.
-
- Kontaktovat uživatele:
Update:
takže, potom, co sem měl z mého osmiválce sedmiválec sem vyměnil všechny svíčky a jednu cívku... vymazal adaptace kdoví čeho všeho a chyba se dva dny neobjevila.. Nyní je zpět, asi jsem ji chyběl.
takže, potom, co sem měl z mého osmiválce sedmiválec sem vyměnil všechny svíčky a jednu cívku... vymazal adaptace kdoví čeho všeho a chyba se dva dny neobjevila.. Nyní je zpět, asi jsem ji chyběl.