Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Výlet do továrny BMW + muzeum BMW WELT v Mnichově - 22.10.

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od DC Výkonná rada »

Hanz318iS píše:
DC píše:v čem ti nevyhovuje Benzina na plzeňský dálnici u Rudný v cca 7:30 - z Prahy pojede cca 5-6 aut podle toho jak se poskládáme - cestovní rychlost rozumná

Dobry,uz neni :)

:?:
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
_peper
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od _peper »

DC píše: :?:

Musel jsem mu vysvětlit kterou benzínku máš na mysli ;)
Co ta zastávka u Rokycan? Je to možný?
Hanz318iS
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od Hanz318iS »

Sorry,ja honem nevedel,kde ta benzinka je :sorry:
atimen
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od atimen »

ja i moje holka potvrzujem ucast ...jede jeste nekdo z Brna ? :)
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od DC Výkonná rada »

atimen píše:ja i moje holka potvrzujem ucast ...jede jeste nekdo z Brna ? :)

a potvrzujes nahlasenou ucast do Mnichova, anebo ted narychlo jeste Dingolfing?

jinak ohledne toho sjezdu to udelame tak, ze cela kolona sjizdet nebude, ale pockame na nejblizsi benzince na dalnici, OK?
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Hanz318iS
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od Hanz318iS »

DC píše:

a potvrzujes nahlasenou ucast do Mnichova, anebo ted narychlo jeste Dingolfing?

jinak ohledne toho sjezdu to udelame tak, ze cela kolona sjizdet nebude, ale pockame na nejblizsi benzince na dalnici, OK?

To by slo 8)
_peper
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od _peper »

Pokud jsem to dobře pochopil, tak se pojede na Klatov, takže první benzínka bude za Plzní, takže se zase dáme do kupy asi tam, dýl jak pět minut čekat nebudete ;)
SpookyKT
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od SpookyKT »

DC,premyslel jsem kde by jste mohli nabrat me,takze bud zde:
Je to na hlavni ulici a jsou tam parkovaci zalivy.Ovsem neni jisty ze tam bude volno.

GPS:Loc: 49°23'33.019"N, 13°17'33.137"E

Obrázek
Obrázek

Nebo na parkovisti u OC Hypernova.Tam misto urcite bude ...Akorat se bude muset odbocit ...

GPS:Loc: 49°22'57.78"N, 13°17'50.38"E
Obrázek
Obrázek
George_D
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od George_D »

Takže nakonec volal PavelH že musí pro auto do německa, takže vyjíždí ve 4 ráno, kua, no takže asi jedem nakonec svym :? Nemáte někdo kdo jede přes prahu ještě 2 místa, že by jsme se klidně někde naložili po cestě?? :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#90 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

Mno my se musíme dodatečně omluvit, jelikož jsme nepotvrzovali, ale chtěli jsme z Brna vyrazit, to jo..

Nakonec se skrz zdravotní a tentokrát taky finanční důvody nedostaneme na Exkurzi - a hlavně potom do Mnichova, kterej je jenom 100 Km, do Muzea a na October fest - zachlastat fest!
Becx

#91 Příspěvek od Becx »

o vikendu jsem byl v Mnichove, navstevu musea a weltu muzu vrele doporucit... viz. fotky "Malá zastávka v Mnichově" :)
///M3
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od DC Výkonná rada »

děkuji všem účastníkům za skvělou společnost, doufám že se všem líbilo a odnesli si nové poznatky :-)

Abych trošku popsal náš výlet - s partou jedoucí z Prahy jsme se potkali před 8mou ráno a za deště jsme se vypravili směrem na Klatovy. Cestou naštěstí přestalo pršet a v Klatovech nás SpookyKT vítal za sluníčka. Cesta do Dingolfingu se odehrávala v pohodě, atak jsme kolem 12té hodiny byli namístě. Kousek od fabriky byl Burgerking, kde jsme se srazili s ostatními a poobědvali. Pořádně nafutrováni jsme byli ready na fabriku. Přijeli jsme tam akorát načas, odchytili svého průvodce, který byl velký vtipálek a byli jsme usazeni do promítacího sálu Besucherpavilonu abychom se koukli na krátký film o továrně. Po jeho konci nás protáhli výrobou. Během naší návštěvy přecházeli z výroby "staré" 7 na novou. Takže nás nemohli vzít úplně všude, ale kromě lakovny a části svářecí linky jsme viděli vše podstatné. Zato nám ale po trošce přemlouvání ukázali tolik novejch sedmiček, že nám až oči přecházeli a já si vybral jednu s V8 twinturbo, ale nějak mi ji nechtěli dát :-)
Po prohlídce jsme si domluvili s naším průvodcem ještě focení u Besucherpavilonu. Pak sme ještě zčíhli sortiment místního Life Style Shopu a poté jsme se vydali na cestu domů. Během ní došlo málem ke crashi, neboť předemnou se v jedné vesničce rozhodlo jedno auto odbočovat doleva, ale nemohlo, kvůli autu v protisměru, takže dost rychle zabrzdilo a všichni zaním včetně nás museli zaflekovat a doufat. Ve výsledku bylo mezi každým autem naší kolony ne víc než 15 čísel místa. Bylo to tedy jen tak tak. Naštěstí umějí soudruzi v BMW dobrý brzdy :-) Jediný následek tohoto prudkého brždění bylo zničené ložisko na viskospojce, kvůli němuž sem pak musel jet trošku pomaleji. Ale už je vyměněno a 7ma zase jezdí jako drak. Takže doufám že i ostatním se líbilo a těším se 22. do Mnichova a prosím o potvrzování registrací.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
SpookyKT
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od SpookyKT »

DC, jeste jednou dik za zprostredkovani vyletu ...Me teda docela dostala lisovna s tema malyma zakladama :twisted: Ale i ostatni mista byli NO. 1 :!: Tak sup sup ostatni fota ... :wink:
_peper
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od _peper »

Parádní výlet :banan:
Díky DCmu za organizaci, vše bylo na jedničku :)
A Hanzovi za svezení v coupe se zadníma okýnkama v elektrice :D

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Hanz318iS
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od Hanz318iS »

Jedno velke DIKY 8) Fskt parada...Nemam slov...Skoda,ze nejsou mista do Mnichova,po tomhle zazitku bych jel hnedka znova...
atimen
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od atimen »

Omlouvám se ale budu muset odříct učast do mnichova....protoze ted o vikendu budu prodávat auto sčímž sem nepočítal a přišloto znenadání a nevím jestli do vyletu do mnichova stihnu prihlasit novy .... :( :( sereměto protože sem se těšil takže ještě jednou se omlouvám
George_D
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od George_D »

atimen píše:Omlouvám se ale budu muset odříct učast do mnichova....protoze ted o vikendu budu prodávat auto sčímž sem nepočítal a přišloto znenadání a nevím jestli do vyletu do mnichova stihnu prihlasit novy .... :( :( sereměto protože sem se těšil takže ještě jednou se omlouvám

A ty řízkovo kola prodáváš s autem??? Prodej je reznovi, ten se na ně klepe :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
atimen
Kontaktovat uživatele:

#98 Příspěvek od atimen »

klidne bych prodal :) ale pán je chce. chce auto i stěma Alpina kolama a dá mě za ně stejnou cenu za kterou jsem je koupil . a jsou na nich docela dost sjety gumy takže nevím zda by je za tu cenu řízek chtěl . proste tady ten borec chce to auto tak jak vypada na fotce :lol: asi se do něho zamiloval :) taky se sněma loučím s težkým srdcem ale zase bude novej mazlik pokud to výjde ....jako že to musí vyjít :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#99 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

George_D píše:
atimen píše:Omlouvám se ale budu muset odříct učast do mnichova....protoze ted o vikendu budu prodávat auto sčímž sem nepočítal a přišloto znenadání a nevím jestli do vyletu do mnichova stihnu prihlasit novy .... :( :( sereměto protože sem se těšil takže ještě jednou se omlouvám

A ty řízkovo kola prodáváš s autem??? Prodej je reznovi, ten se na ně klepe :wink:

po podrazákách nic nechci ani kdyby byly zadarmo..... :wink:

atimen -.rizek neni takova socka jako ty aby si nemohol koupit pneumatiky....
atimen
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od atimen »

GeorgosAc píše:
George_D píše:

po podrazákách nic nechci ani kdyby byly zadarmo..... :wink:

atimen -.rizek neni takova socka jako ty aby si nemohol koupit pneumatiky....

Nojo za původ kol a problémy při koupy za ty nemohu kdybych neznal bmwklub tak bych ani nezjistil ze ten borec nekoho podrazil a myslel bych si ze to byl cestnej clovek .. ....no a proč si mysliš že jsu socka ? kdyz jako nemám NEW letní gumy Před zimou ktery vyjdou na 15000 sada tak jsu socka ? kdybych mohl vsechny svoje penize dávat do auta a ne velkou cast do bydleni tak bych si ty NEW letni gumy na zimu pořídil .Tak laskavě neříkej že nejseš socka jako já kdyz ty už dávno mákáš a máš stálej příjem a já ještě studuju a přivydělávám si u studia ..toto nema cenu řešit ...a zasírat topic o výletu do mnichova tímto se omlouvám za OT
Odpovědět