Hanz318iS píše:Dobry,uz neniDC píše:v čem ti nevyhovuje Benzina na plzeňský dálnici u Rudný v cca 7:30 - z Prahy pojede cca 5-6 aut podle toho jak se poskládáme - cestovní rychlost rozumná
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Výlet do továrny BMW + muzeum BMW WELT v Mnichově - 22.10.
-
DC
- Výkonná rada
- Klubové ID: 55
- Kontaktovat uživatele:
a potvrzujes nahlasenou ucast do Mnichova, anebo ted narychlo jeste Dingolfing?atimen píše:ja i moje holka potvrzujem ucast ...jede jeste nekdo z Brna ?
jinak ohledne toho sjezdu to udelame tak, ze cela kolona sjizdet nebude, ale pockame na nejblizsi benzince na dalnici, OK?
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
-
SpookyKT
- Klubové ID: 649
- Kontaktovat uživatele:
DC,premyslel jsem kde by jste mohli nabrat me,takze bud zde:
Je to na hlavni ulici a jsou tam parkovaci zalivy.Ovsem neni jisty ze tam bude volno.
GPS:Loc: 49°23'33.019"N, 13°17'33.137"E

Nebo na parkovisti u OC Hypernova.Tam misto urcite bude ...Akorat se bude muset odbocit ...
GPS:Loc: 49°22'57.78"N, 13°17'50.38"E

Je to na hlavni ulici a jsou tam parkovaci zalivy.Ovsem neni jisty ze tam bude volno.
GPS:Loc: 49°23'33.019"N, 13°17'33.137"E

Nebo na parkovisti u OC Hypernova.Tam misto urcite bude ...Akorat se bude muset odbocit ...
GPS:Loc: 49°22'57.78"N, 13°17'50.38"E

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Takže nakonec volal PavelH že musí pro auto do německa, takže vyjíždí ve 4 ráno, kua, no takže asi jedem nakonec svym
Nemáte někdo kdo jede přes prahu ještě 2 místa, že by jsme se klidně někde naložili po cestě?? 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
Totic
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3742
Mno my se musíme dodatečně omluvit, jelikož jsme nepotvrzovali, ale chtěli jsme z Brna vyrazit, to jo..atimen píše:ja i moje holka potvrzujem ucast ...jede jeste nekdo z Brna ?
Nakonec se skrz zdravotní a tentokrát taky finanční důvody nedostaneme na Exkurzi - a hlavně potom do Mnichova, kterej je jenom 100 Km, do Muzea a na October fest - zachlastat fest!
-
DC
- Výkonná rada
- Klubové ID: 55
- Kontaktovat uživatele:
děkuji všem účastníkům za skvělou společnost, doufám že se všem líbilo a odnesli si nové poznatky 
Abych trošku popsal náš výlet - s partou jedoucí z Prahy jsme se potkali před 8mou ráno a za deště jsme se vypravili směrem na Klatovy. Cestou naštěstí přestalo pršet a v Klatovech nás SpookyKT vítal za sluníčka. Cesta do Dingolfingu se odehrávala v pohodě, atak jsme kolem 12té hodiny byli namístě. Kousek od fabriky byl Burgerking, kde jsme se srazili s ostatními a poobědvali. Pořádně nafutrováni jsme byli ready na fabriku. Přijeli jsme tam akorát načas, odchytili svého průvodce, který byl velký vtipálek a byli jsme usazeni do promítacího sálu Besucherpavilonu abychom se koukli na krátký film o továrně. Po jeho konci nás protáhli výrobou. Během naší návštěvy přecházeli z výroby "staré" 7 na novou. Takže nás nemohli vzít úplně všude, ale kromě lakovny a části svářecí linky jsme viděli vše podstatné. Zato nám ale po trošce přemlouvání ukázali tolik novejch sedmiček, že nám až oči přecházeli a já si vybral jednu s V8 twinturbo, ale nějak mi ji nechtěli dát
Po prohlídce jsme si domluvili s naším průvodcem ještě focení u Besucherpavilonu. Pak sme ještě zčíhli sortiment místního Life Style Shopu a poté jsme se vydali na cestu domů. Během ní došlo málem ke crashi, neboť předemnou se v jedné vesničce rozhodlo jedno auto odbočovat doleva, ale nemohlo, kvůli autu v protisměru, takže dost rychle zabrzdilo a všichni zaním včetně nás museli zaflekovat a doufat. Ve výsledku bylo mezi každým autem naší kolony ne víc než 15 čísel místa. Bylo to tedy jen tak tak. Naštěstí umějí soudruzi v BMW dobrý brzdy
Jediný následek tohoto prudkého brždění bylo zničené ložisko na viskospojce, kvůli němuž sem pak musel jet trošku pomaleji. Ale už je vyměněno a 7ma zase jezdí jako drak. Takže doufám že i ostatním se líbilo a těším se 22. do Mnichova a prosím o potvrzování registrací.

Abych trošku popsal náš výlet - s partou jedoucí z Prahy jsme se potkali před 8mou ráno a za deště jsme se vypravili směrem na Klatovy. Cestou naštěstí přestalo pršet a v Klatovech nás SpookyKT vítal za sluníčka. Cesta do Dingolfingu se odehrávala v pohodě, atak jsme kolem 12té hodiny byli namístě. Kousek od fabriky byl Burgerking, kde jsme se srazili s ostatními a poobědvali. Pořádně nafutrováni jsme byli ready na fabriku. Přijeli jsme tam akorát načas, odchytili svého průvodce, který byl velký vtipálek a byli jsme usazeni do promítacího sálu Besucherpavilonu abychom se koukli na krátký film o továrně. Po jeho konci nás protáhli výrobou. Během naší návštěvy přecházeli z výroby "staré" 7 na novou. Takže nás nemohli vzít úplně všude, ale kromě lakovny a části svářecí linky jsme viděli vše podstatné. Zato nám ale po trošce přemlouvání ukázali tolik novejch sedmiček, že nám až oči přecházeli a já si vybral jednu s V8 twinturbo, ale nějak mi ji nechtěli dát
Po prohlídce jsme si domluvili s naším průvodcem ještě focení u Besucherpavilonu. Pak sme ještě zčíhli sortiment místního Life Style Shopu a poté jsme se vydali na cestu domů. Během ní došlo málem ke crashi, neboť předemnou se v jedné vesničce rozhodlo jedno auto odbočovat doleva, ale nemohlo, kvůli autu v protisměru, takže dost rychle zabrzdilo a všichni zaním včetně nás museli zaflekovat a doufat. Ve výsledku bylo mezi každým autem naší kolony ne víc než 15 čísel místa. Bylo to tedy jen tak tak. Naštěstí umějí soudruzi v BMW dobrý brzdy

Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
A ty řízkovo kola prodáváš s autem??? Prodej je reznovi, ten se na ně klepeatimen píše:Omlouvám se ale budu muset odříct učast do mnichova....protoze ted o vikendu budu prodávat auto sčímž sem nepočítal a přišloto znenadání a nevím jestli do vyletu do mnichova stihnu prihlasit novy ....![]()
sereměto protože sem se těšil takže ještě jednou se omlouvám

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
atimen
- Klubové ID: 1386
- Kontaktovat uživatele:
klidne bych prodal
ale pán je chce. chce auto i stěma Alpina kolama a dá mě za ně stejnou cenu za kterou jsem je koupil . a jsou na nich docela dost sjety gumy takže nevím zda by je za tu cenu řízek chtěl . proste tady ten borec chce to auto tak jak vypada na fotce
asi se do něho zamiloval
taky se sněma loučím s težkým srdcem ale zase bude novej mazlik pokud to výjde ....jako že to musí vyjít 
po podrazákách nic nechci ani kdyby byly zadarmo.....George_D píše:A ty řízkovo kola prodáváš s autem??? Prodej je reznovi, ten se na ně klepeatimen píše:Omlouvám se ale budu muset odříct učast do mnichova....protoze ted o vikendu budu prodávat auto sčímž sem nepočítal a přišloto znenadání a nevím jestli do vyletu do mnichova stihnu prihlasit novy ....![]()
atimen -.rizek neni takova socka jako ty aby si nemohol koupit pneumatiky....
-
atimen
- Klubové ID: 1386
- Kontaktovat uživatele:
Nojo za původ kol a problémy při koupy za ty nemohu kdybych neznal bmwklub tak bych ani nezjistil ze ten borec nekoho podrazil a myslel bych si ze to byl cestnej clovek .. ....no a proč si mysliš že jsu socka ? kdyz jako nemám NEW letní gumy Před zimou ktery vyjdou na 15000 sada tak jsu socka ? kdybych mohl vsechny svoje penize dávat do auta a ne velkou cast do bydleni tak bych si ty NEW letni gumy na zimu pořídil .Tak laskavě neříkej že nejseš socka jako já kdyz ty už dávno mákáš a máš stálej příjem a já ještě studuju a přivydělávám si u studia ..toto nema cenu řešit ...a zasírat topic o výletu do mnichova tímto se omlouvám za OTGeorgosAc píše:po podrazákách nic nechci ani kdyby byly zadarmo.....George_D píše:A ty řízkovo kola prodáváš s autem??? Prodej je reznovi, ten se na ně klepeatimen píše:Omlouvám se ale budu muset odříct učast do mnichova....protoze ted o vikendu budu prodávat auto sčímž sem nepočítal a přišloto znenadání a nevím jestli do vyletu do mnichova stihnu prihlasit novy ....![]()
atimen -.rizek neni takova socka jako ty aby si nemohol koupit pneumatiky....