Ja se probudil v Brne na okruhuplysakmartin píše:Já zase nechápu, jak jste mohli v neděli tak brzo odjet. Já se probudil po desátý s bolehlavem a kolem mně nikdoHanz318iS píše:_peper píše: Pití snad bude dost, tvoje zásoby skoro nevyčerpatelnýAle točený je točený.
jezis to bude prdel...Furt premyslim nad tim,jak jsem se dostal do spacaku a jak jsem ho vubec dokazal zapnout
![]()
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BIG BMW - OT pokec ke srazu
-
Hanz318iS
- Klubové ID: 1862
- Kontaktovat uživatele:
-
plysakmartin
- Klubové ID: 1651
Hanz318iS píše:Ja se probudil v Brne na okruhuplysakmartin píše:Já zase nechápu, jak jste mohli v neděli tak brzo odjet. Já se probudil po desátý s bolehlavem a kolem mně nikdoHanz318iS píše:jezis to bude prdel...Furt premyslim nad tim,jak jsem se dostal do spacaku a jak jsem ho vubec dokazal zapnout
![]()
![]()
-
Hanz318iS
- Kontaktovat uživatele:
To ja taky...Bude zalezet na tom,jak moc me nalejesplysakmartin píše:Hanz318iS píše:Ja se probudil v Brne na okruhuplysakmartin píše: Já zase nechápu, jak jste mohli v neděli tak brzo odjet. Já se probudil po desátý s bolehlavem a kolem mně nikdo![]()
to jsem zvědavej kde se probudíš tebhle rok
Konecne prijedu svym
-
angel_1
- Klubové ID: 1832
- Kontaktovat uživatele:
to viiis ze joo, vecne omezovac aaa chudak autoKillca píše:angie, nevim noangel_1 píše:killca: ja pojedu s Tebou, pojedu pomalu, me to honeni ve skupinkach ani nejak neba, kdyz jede vic pohromade je podle me lepsi nejaka normal kolona, ne honicka..![]()
takze pojedu s Tebou
jako mozna sem dneska pusobil klidne, ale jako nudu na silnici nepodporuju
ale nejak se urco pojede klidnejs no, ale mozna mi to nejede vic jak 190 ale to neznamena ze musim jet pod 190
-
angel_1
- Klubové ID: 1832
- Kontaktovat uživatele:
jde spis o to ze to budu mit tak 10cm nad zemi, takze si nebudu moc dovolit moc prasit aby pak nebyl nekde nejaky error a ja si neurvala podvozek, nebo naraznik....i kdyz treba dalnice byvaj bez problemu:-)100RM píše:Nemusis sa bat, v klasickom zlozeni vzdy jazdime na pohodicku (krome cesty z Mordu a cesty na minuly BiG)
-
Petta
- Klubové ID: 1444
- Kontaktovat uživatele:
Vem mapu a navigátora a můžeš klidně jet, ne?michal09 píše:Ehm... Asi nemá cenu s váma jezdit, s mojí 1.8čkou by jste na mě čekali na každý druhý benzínce...100RM píše:Nepojedou jenom iSaPojedeme aj my (takze par 323, 325, 328, M ...)
![]()
-
michal09
- Klubové ID: 1407
[quote="Petta"]
Vem mapu a navigátora a můžeš klidně jet, ne?
Myslíš, že všichni tam hudou mít nadupaný káry, který s lehkou nohou povalí 200???? Určitě ne ...[/quote
No mapu a navigátorku mít s sebou budu, o to nejde, dojel jsem vždycky a všude (po ČR)...
Mě jde spíš o to, že si s klukama dáme sraz při odjezdu, jako že určitě dáme a až vyjedem za Prahu nasadí tempo 170 a víc a já se snima prostě honit nebudu...
min. Randáál a Killča jak je znám, tak ISo budou rvát do červenýho...
Chtěl jsem jet ve skupince a né přijet na sraz sám, jak nějakej suchar 
Vem mapu a navigátora a můžeš klidně jet, ne?
No mapu a navigátorku mít s sebou budu, o to nejde, dojel jsem vždycky a všude (po ČR)...
-
Hanz318iS
- Kontaktovat uživatele:
angel_1 píše:tak to s Vam nejedu, byste mi ujeli hned u rozjezdu a ja nechci ject samotinka100RM píše:Nepojedou jenom iSaPojedeme aj my (takze par 323, 325, 328, M ...)
ale kdyz vezmu navi tak tam mozna i dojedu
Randaal mi urcite neujede, ze ne??
Ja s tebou klidne budu drzet krok aspon mi to nesezere nadrz
- Killca
- Klubové ID: 1648
no ja urcite ne hehePetta píše:Vem mapu a navigátora a můžeš klidně jet, ne?Myslíš, že všichni tam hudou mít nadupaný káry, který s lehkou nohou povalí 200???? Určitě ne ...
prosimte co blaznismichal09 píše:Mě jde spíš o to, že si s klukama dáme sraz při odjezdu, jako že určitě dáme a až vyjedem za Prahu nasadí tempo 170 a víc a já se snima prostě honit nebudu...min. Randáál a Killča jak je znám, tak ISo budou rvát do červenýho...
![]()
Chtěl jsem jet ve skupince a né přijet na sraz sám, jak nějakej suchar
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
Petta
- Klubové ID: 1444
- Kontaktovat uživatele:
Kluciiii,vy to moc hrotite ... me to jede na max 190 a vic ani ranu
))) To by me to vazne spolykalo i ponozky a nejakej pridavnej pohon tam neplanuju
Navic na takovyhle akce se ma jezdit nejak rozumne a ne blbnout jako maly Jardove .. na to mate letiste
))) Takze co se tyka rychlosti, tak bych to fakt neresila ... pokud se domluvi nejaky lidi do kolonky, taxnad sme normalni, abysme si neujizdeli, neeee?