Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW - OT pokec ke srazu

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hanz318iS
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od Hanz318iS »

plysakmartin píše:
Hanz318iS píše:
_peper píše:[quote="plysakmartin"] Ty si hlavně vem hodně pití !!!! :Kapela: :pivo:

Pití snad bude dost, tvoje zásoby skoro nevyčerpatelný :-D Ale točený je točený.

:lol: jezis to bude prdel...Furt premyslim nad tim,jak jsem se dostal do spacaku a jak jsem ho vubec dokazal zapnout :smich2: :pivo:

Já zase nechápu, jak jste mohli v neděli tak brzo odjet. Já se probudil po desátý s bolehlavem a kolem mně nikdo :woot:[/quote]

Ja se probudil v Brne na okruhu :smich2: :driver:
plysakmartin

#82 Příspěvek od plysakmartin »

Hanz318iS píše:
plysakmartin píše:
Hanz318iS píše:[quote="_peper"][quote="plysakmartin"] Ty si hlavně vem hodně pití !!!! :Kapela: :pivo:

Pití snad bude dost, tvoje zásoby skoro nevyčerpatelný :-D Ale točený je točený.

:lol: jezis to bude prdel...Furt premyslim nad tim,jak jsem se dostal do spacaku a jak jsem ho vubec dokazal zapnout :smich2: :pivo:

Já zase nechápu, jak jste mohli v neděli tak brzo odjet. Já se probudil po desátý s bolehlavem a kolem mně nikdo :woot:[/quote]

Ja se probudil v Brne na okruhu :smich2: :driver:[/quote]
:smich2: to jsem zvědavej kde se probudíš tebhle rok :Policie:
Hanz318iS
Kontaktovat uživatele:

#83 Příspěvek od Hanz318iS »

plysakmartin píše:
Hanz318iS píše:
plysakmartin píše:[quote="Hanz318iS"][quote="_peper"][quote="plysakmartin"] Ty si hlavně vem hodně pití !!!! :Kapela: :pivo:

Ja se probudil v Brne na okruhu :smich2: :driver:[/quote]
:smich2: to jsem zvědavej kde se probudíš tebhle rok :Policie:[/quote]

To ja taky...Bude zalezet na tom,jak moc me nalejes :pivo:
Konecne prijedu svym 8)
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od angel_1 »

Killca píše:
angel_1 píše:killca: ja pojedu s Tebou, pojedu pomalu, me to honeni ve skupinkach ani nejak neba, kdyz jede vic pohromade je podle me lepsi nejaka normal kolona, ne honicka.. :D :D takze pojedu s Tebou :D

angie, nevim no :-D jako mozna sem dneska pusobil klidne, ale jako nudu na silnici nepodporuju :-D ale nejak se urco pojede klidnejs no, ale mozna mi to nejede vic jak 190 ale to neznamena ze musim jet pod 190 :-D

to viiis ze joo, vecne omezovac aaa chudak auto :D mno ja pojedu normalne zadny honicky na dalnici nic takovyho :-) i kdyyyz...... :D :D kdyz pojedou jen isa tak mozna i ujedu :D :D
100RM

#85 Příspěvek od 100RM »

Nepojedou jenom iSa ;-) Pojedeme aj my (takze par 323, 325, 328, M ...)
7er. True definition of luxury. Yours.
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od angel_1 »

100RM píše:Nepojedou jenom iSa ;-) Pojedeme aj my (takze par 323, 325, 328, M ...)

tak to s Vam nejedu, byste mi ujeli hned u rozjezdu a ja nechci ject samotinka :( ale kdyz vezmu navi tak tam mozna i dojedu :D Randaal mi urcite neujede, ze ne??
100RM

#87 Příspěvek od 100RM »

Nemusis sa bat, v klasickom zlozeni vzdy jazdime na pohodicku (krome cesty z Mordu a cesty na minuly BiG :-D )
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od angel_1 »

100RM píše:Nemusis sa bat, v klasickom zlozeni vzdy jazdime na pohodicku (krome cesty z Mordu a cesty na minuly BiG :-D )

jde spis o to ze to budu mit tak 10cm nad zemi, takze si nebudu moc dovolit moc prasit aby pak nebyl nekde nejaky error a ja si neurvala podvozek, nebo naraznik....i kdyz treba dalnice byvaj bez problemu:-)
100RM

#89 Příspěvek od 100RM »

10cm ? To je moj standard, mam to stejne nizko, to sa vobec nemusis bat.
angel_1
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od angel_1 »

100RM píše:10cm ? To je moj standard, mam to stejne nizko, to sa vobec nemusis bat.

ok ok, ja to tak tedy mela i predtim a v pohode, ale tak do mesta nic moc....
100RM

#91 Příspěvek od 100RM »

Staci s tym vediet jazdit, no ale holt zenska...
bretajun

#92 Příspěvek od bretajun »

100RM píše:Staci s tym vediet jazdit, no ale holt zenska...

:lol: :lol: :cool2:
Petta
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Petta »

bretajun píše:
100RM píše:Staci s tym vediet jazdit, no ale holt zenska...

:lol: :lol: :cool2:

Jako, že jsem holka, ale tomuhle sem se taky musela zasmát :lol:
michal09

#94 Příspěvek od michal09 »

100RM píše:Nepojedou jenom iSa ;-) Pojedeme aj my (takze par 323, 325, 328, M ...)

Ehm... Asi nemá cenu s váma jezdit, s mojí 1.8čkou by jste na mě čekali na každý druhý benzínce... :? :D
Petta
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od Petta »

michal09 píše:

Ehm... Asi nemá cenu s váma jezdit, s mojí 1.8čkou by jste na mě čekali na každý druhý benzínce... :? :D

Vem mapu a navigátora a můžeš klidně jet, ne? :-) Myslíš, že všichni tam hudou mít nadupaný káry, který s lehkou nohou povalí 200???? Určitě ne ...
michal09

#96 Příspěvek od michal09 »

[quote="Petta"]
Vem mapu a navigátora a můžeš klidně jet, ne? :-) Myslíš, že všichni tam hudou mít nadupaný káry, který s lehkou nohou povalí 200???? Určitě ne ...[/quote

No mapu a navigátorku mít s sebou budu, o to nejde, dojel jsem vždycky a všude (po ČR)... :wink: Mě jde spíš o to, že si s klukama dáme sraz při odjezdu, jako že určitě dáme a až vyjedem za Prahu nasadí tempo 170 a víc a já se snima prostě honit nebudu... :lol: min. Randáál a Killča jak je znám, tak ISo budou rvát do červenýho... :roll: :lol: Chtěl jsem jet ve skupince a né přijet na sraz sám, jak nějakej suchar :D
Hanz318iS
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od Hanz318iS »

angel_1 píše:

tak to s Vam nejedu, byste mi ujeli hned u rozjezdu a ja nechci ject samotinka :( ale kdyz vezmu navi tak tam mozna i dojedu :D Randaal mi urcite neujede, ze ne??

Ja s tebou klidne budu drzet krok aspon mi to nesezere nadrz :wink:
Killca

#98 Příspěvek od Killca »

Petta píše:Vem mapu a navigátora a můžeš klidně jet, ne? :-) Myslíš, že všichni tam hudou mít nadupaný káry, který s lehkou nohou povalí 200???? Určitě ne ...

no ja urcite ne hehe :D :D

michal09 píše:Mě jde spíš o to, že si s klukama dáme sraz při odjezdu, jako že určitě dáme a až vyjedem za Prahu nasadí tempo 170 a víc a já se snima prostě honit nebudu... :lol: min. Randáál a Killča jak je znám, tak ISo budou rvát do červenýho... :roll: :lol: Chtěl jsem jet ve skupince a né přijet na sraz sám, jak nějakej suchar :D

prosimte co blaznis :-D si mysis ze zaslapnem podlahu a ukazem ti cau? :-D neboj :) i kdyby to nebylo jen tim zej e nam te lito ( :D ) tak by nas ta auta sezrala i s ponozkama pri takovy rychlosti :D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
100RM

#99 Příspěvek od 100RM »

Proc ? Ono vam to pri 170 moc zere ? 8O :D My jazdime na srazy vacsinou 130-140 na tempomat prveho auta ;-)
Petta
Kontaktovat uživatele:

#100 Příspěvek od Petta »

Kluciiii,vy to moc hrotite ... me to jede na max 190 a vic ani ranu :-)))) To by me to vazne spolykalo i ponozky a nejakej pridavnej pohon tam neplanuju :-) Navic na takovyhle akce se ma jezdit nejak rozumne a ne blbnout jako maly Jardove .. na to mate letiste :-)))) Takze co se tyka rychlosti, tak bych to fakt neresila ... pokud se domluvi nejaky lidi do kolonky, taxnad sme normalni, abysme si neujizdeli, neeee? :-)
Odpovědět