Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Sraz

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Schóva

#81 Příspěvek od Schóva »

Hele nech si to jo? Co ma clovek delat, kdyz pali slunicko?? Vis jak je to osklive, kdyz mas opalena raminka, nenene to je hruza. :mad: :mad: :mad:
Dave
Klubové ID: 469
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal d.aemon

:D :D :D To umíš, jo? Takhle sundávat ramínka od šatů a odhalovat se, to ti jde :D :D :D

BTW: Až budeme v Křižanech příště, zavedeme obsluhu nahoře bez. Myslím, že úroda tam na to letos je. :bigok:

Nemohu jinak než jen souhlasit!!!

A co kdyby se příště udělal sraz někde jižněji a všichni povině museli vzít svoje přítelkyně!!! Potom kdyby se udělalo takové počasíčko jako v neděli tak to by bylo zase úúúúúúplně o něčem jiném!!! :P :P :P

Ale reálně jediné co do příštího srazu zlepšit (spíš na co se tentokrát pozapomnělo) je vyhlášení nej káry srazu a potom třeba najít nějaké fajnové místo pro nafocení kárek (a kdyby byly přítomny i ty kočky . . .)
Schóva

#83 Příspěvek od Schóva »

S tou nej karou, no nevim nevim - zeby dalsi tema na debatu az do rana ????
Klakson
Klubové ID: 66
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od Klakson »

:D jo to by sedělo, zase by se bylo o čem hádat. :D
d.aemon
Klubové ID: 1028

#85 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Dave
...vyhlášení nej káry srazu...

Člověče nevim. Myslím, že by to bylo na dlouhou debatu a asi bychom se neshodli. Soběslav s Klaksonem jsou jasní favoriti co se týče designu, Shrek má jasně nejlepší motor a JFK s M3 je úplně mimo žebříčky :) Tak nevím podle čeho soudit.

Asi bych to nechal být, protože jedna ze super věcí na srazu byla ta, že se tam člověk i se sériovkou cítil fajn a nepřipadal si jako socka. Kdybychom začali hodnotit tak se neshodnem. Máme moc rozdílný kárky na to abychom hodnotili jen v jedné kategorii, ale je nás ještě málo na to, abychom měli kategorií víc.

Až nás bude 25, 30 - to bude jiná :D
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od Klakson »

jo myslým že to je rozumný, přece jenom jsme club E36 a ne nějakej tuning club, na takový věci se nás slejzá opravdu málo.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#87 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Originál zaslal Klakson
jo myslým že to je rozumný, přece jenom jsme club E36 a ne nějakej tuning club, na takový věci se nás slejzá opravdu málo.

BINGO! :-)
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal Dave
Nemohu jinak než jen souhlasit!!!

A co kdyby se příště udělal sraz někde jižněji a všichni povině museli vzít svoje přítelkyně!!! Potom kdyby se udělalo takové počasíčko jako v neděli tak to by bylo zase úúúúúúplně o něčem jiném!!! :P :P :P

Ale reálně jediné co do příštího srazu zlepšit (spíš na co se tentokrát pozapomnělo) je vyhlášení nej káry srazu a potom třeba najít nějaké fajnové místo pro nafocení kárek (a kdyby byly přítomny i ty kočky . . .)

O focení bych měl docela zájem, neb na webu mám starý fotky. :D
Co se týče přítelkyň, od jisté doby žádnou ve svém inventáři nevedu, ale můžu vzít jednu z "kamarádek" ;) :sex:. Jsem i pro vzájemnou výměnu (reakce na "úplně o něčem jiném ;) :3some: )... :super:, milerád ti nějakou kamarádku zapůjčím :2some:... :cheche:

Jinak co se videa týče, VCD dělám v VCDEasy a fungují perfektně, stačí dodržet ve Studiu formát. Jinak mám v plánu udělat VCD, SVCD i DivX 5/mp3 AVI, případně MP4 pro web.
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#89 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Mohl bys pro me udelat CD jen s materialem abych si taky mohl pohrat se strihem a efektama?
JFK Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 2

#90 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal d.aemon

Shrek má jasně nejlepší motor v klubu
:D

:D :D :D :eek: :eek: :eek: NEEFEETUJEEŠ??? Dýzlák 325 se 1xx Kw bude uřčitě nej nej motor co BMW kdy vymyslelo... :eek: Škoda jen že v Motorsportu o tom ještě nevědí a nezačali do M3 dávat zlehka upravená seriová kamna :eek: To by byl rachot. Holt benzín stojí za hovno (jak jsem se nedávno dozvěděl:D :fuckoff: :D ):321: :ucta: :ucta: :ucta: :D
JFK Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 2

#91 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Co se týče přítelkyň, manželek a kamarádek na srazech, můžu jen NEDOPORUČIT . Jak už jsme někteří zažili na vlastní oči a uši, není to žádná prdel, a to doslova. (Se ženskou je poloviční zábava a dvojitá útrata).:D Chlapi, přiznejme si, že před ženskejma se chováme jak kokůtci než když jsme bez nich. A dopadnout někde na srazu jako Filip M3 se svojí buchtou, tak to vážně nemusím. Jedna fiflena a skazila náladu osmi dalším lidem:eek: :mad: :eek:.
Schóva

#92 Příspěvek od Schóva »

to JFK: radeji "bez komentare". (Pssst: Ale musim uznat,ze ma pravdu-nic jsem nerekla):D
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#93 Příspěvek od Klakson »

něco na tom je, ale všechny nejsou v tomhle směru stejný :ucta: ta moje se mnou jezdí po srazech a je v poho :D
Schóva

#94 Příspěvek od Schóva »

No prosim.:D
Dave
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od Dave »

[QUOTE]Originál zaslal JFK
Co se týče přítelkyň, manželek a kamarádek na srazech, můžu jen NEDOPORUČIT .

To máš určitě pravdu!!! Jde jen o to jakou ženskou tam vezmeš, že? Já to bral že by všechny musely byt jako je Schova nebo Soběslavova! Prostě v poho, ulítlé do aut a čím rychlejší jízda tím líp!!! Když ne tak ji nechat doma! Ale asi by to opravdu nebylo s víc ženskýma už ono!!!

A k té nej káře: když jsem byl u je jasné že Klakson a Soběslav jsou jasní faforiti (o eMkách ani nemluvě) ale třeba když jsem byl u Lukáše v jeho autě tak jsem byl naprosto unešenej - volant ještě menší než s jakým hraju GP4, alu koberečky . . . Prostě senzace! Celkem bych se i rozmýšlel!!! Muselo by se udělat víc kategorií - třeba nejlepší kompletní kára, nej vnější vzhled, nej vnitřek, nej zvuk z laufů, nej aparatura . . .nej čmoud z výfuku (favorit jasný)!! Myslím že to stojí za úvahu! Takto by měl každý šanci!!
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#96 Příspěvek od Shrek »

Originál zaslal JFK
:D :D :D :eek: :eek: :eek: NEEFEETUJEEŠ??? Dýzlák 325 se 1xx Kw bude uřčitě nej nej motor co BMW kdy vymyslelo... :eek: Škoda jen že v Motorsportu o tom ještě nevědí a nezačali do M3 dávat zlehka upravená seriová kamna :eek: To by byl rachot. Holt benzín stojí za hovno (jak jsem se nedávno dozvěděl:D :fuckoff: :D ):321: :ucta: :ucta: :ucta: :D

:hitit: Mno na rozdíl od tebe, Roberte, kterej sis ve svým motoru akorát tak vyměnil volej (a to ještě kdoví jestli) ;) :D, jsem si já ten svůj motor upravil sám (krom čipu, ten jsem tedy neprogramoval :D ). Ale nej motor to rozhodně není, to tedy ne :nene:.
Za nej diesel motor považuji toto (180 kW při 3500-4200 a 500 Nm při 1800-3500), což už se Mkovýmu 3.0 motoru s 210 kW při 7000 a 320 Nm při 3200 přinejmenším dost přibližuje. :cigo:
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#97 Příspěvek od Klakson »

jooo tak tenle dieselmotor bych chtěl taky, tem musí mít zátach jako prase :eek:
Schóva

#98 Příspěvek od Schóva »

Dave: Co se nej auta tyce, pak by kazdy mel karu v necem nej-. To by se libilo. :D
Dave
Kontaktovat uživatele:

#99 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal Schóva
Dave: Co se nej auta tyce, pak by kazdy mel karu v necem nej-. To by se libilo. :D

No právě, to by skoro každý měl něco NEJ a mohl říct, já mám z vás všech NEJ . . . A to by se muselo líbit přece každému!!! Jenom bych nechtěl vidět zase ty diskuse až do rána, že kdyby to bylo tak nebo jinak . .
d.aemon
Klubové ID: 1028

#100 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal JFK

Ale kuš! :D Dy? jsem taky napsal, že jsi mimo naše žebříčky. Bral jsem normální, sériový, nesportovní motory (i když upravený, že Shreku :) )
ALe jinak travku bych někdy zkusil... :D :D :fuckoff:
Odpovědět