chopigari píše:Snad na každym rádiu můžeš nastavovat intenzitu wooferu Potom dej vědět jak to hraje
jasně, ale tady je vyvedeno ovládání na kabelu, který si můžeš dát dopředu a ovládat nezávisle na rádiu... Když nastavuješ hlasitost wooferu na rádiu, tak stejně musí být na wooferu nastavena výchozí hlasitost...
Je to prostě lepší rešení, než se hrabat za jízdy v menu rádia....
surfis píše:jasně, ale tady je vyvedeno ovládání na kabelu, který si můžeš dát dopředu a ovládat nezávisle na rádiu... Když nastavuješ hlasitost wooferu na rádiu, tak stejně musí být na wooferu nastavena výchozí hlasitost...
Tak já se v tom nerejpu, mám to nastavený podle sebe a tak aby mi nedrnčelo víko kufru
Jde mi hlavně o posílení basů, nikoliv o ničení ušních bubínků... Líbí se mi, že můžu regulovat výkon vpředu. A hlavně, není to tak drahé...
Jsem zvedav kolikrat to budes nastavovat Ja jsem si to nastavil na zesiku a na radiu, tak jak me to nejvic vyhovuje a od ty doby jsem na to ani nesah. Mam pasivni box JBL, co vyhral 1.misto a duni to neskutecne, ale je fakt, ze do kufru uz toho moc nedam Takze kdybych se rozmyslel o typu a umisteni subwooferu dnes, volil bych samotny basak jakoby zapusteny do rezervy a kufr by zustal plne vyuzitelnej
nojo ale já mám cupé ...takže pořád nehápu kdybych dal sobwoofer do kufru jak to bude slyset ? dle me je jediná možnost ho dat do přostřed plata za sedadla nebo se mýlím ?
atimen píše:hele a kdo ti to tam montoval .....potrebuju nekoho kdo by me udelal kvalitne diru vzadu do plata a aby to trochu vypadalo .....na ten sobwoofer a zesilovac ...teda casem az budou penize
Jestli se ptas me tak sem to delal cely ja s kamosem. Jo z kufru je prd,ale zase mam zadni sedacky vetsinou kdyz jedu nakoupit nevyuzity! A bedna píva se do toho kufru v poho vejde!
Pěkně udělaný to máš... ještě jak to hraje....? (myslím uvnitř) Celkem bych to chtěl slyšet.... a třeba porovnat s mým Hifonicsem v uzavřený ozvučnici.... mám tam, teda už nemám ski-vak takže basy pěkně prostupují do kabiny....
Ale jo hraje vcelku dobre,na to ze je to oddeleny sedackama.Meli sme obavu aby to bylo slyset,ale mile nas to prekvapilo.
surfis píše:jasně, ale tady je vyvedeno ovládání na kabelu, který si můžeš dát dopředu a ovládat nezávisle na rádiu... Když nastavuješ hlasitost wooferu na rádiu, tak stejně musí být na wooferu nastavena výchozí hlasitost...
Tak já se v tom nerejpu, mám to nastavený podle sebe a tak aby mi nedrnčelo víko kufru
No viko musim odhlucnit Ten plastovej kryt se docela trese! A jeste trochu spzka!Sem strasnej lempl a sem linej se do toho poustet!
lidi a když vy ste tady v tom audiu tak zběhlí . naskytla se mě částka 6000kč tak se chci zeptat co by ste mě tady za ty peníze doporucily . protoze když koukám na ty zesilovače tak absolutne nevím jakej . jinak moje představa je neakej zesilovač,sobfwoofer (asi do zadního plata do prostred zádná tuba) a pak něáký dva ovály do zadu do plata . tedka mám vzadu od pioneeru 13cm nehrajou špatně ale sou starý a jeden má prasklej vejškáč . a ve předu mám 13 cm sony levný stály 1200 dva . takže basy mám teď skoro nula . a popř. jestli někdo nevíte kde by to v brně namontovaly protože bych to nechtěl mít dopraseny ...su vcelku zručnej ale ne až tak jinak se taky nebráním tomu kdyby někdo něco prodával
Jetá Alpine CDA 9815..... výborný rádio.... to bude základ.... pak chvilku přišetříš.... koupíme za 5000 jetej 6-ti kanál...... tak bude jaro.... takže za vrácený daně pořídíme SW a předky zadky.... kabeláž na prvního máje a můžem to kopnout do auta.... joke...
... co tam máš za rádio??? Tím bych opravdu začal....
no radio nic moc ale dostal sem ho za pár korun sencor 5255 výkon poměr cena uplně bomba má to slot na sd karty a usb .....ale myslim že když dam stejně zasilovač tak uz to moc na rádiu nezáleží .
by ses divil, na radiu zalezi nejvic...kdyz ti z toho sencora poleze fujtabl vystup, tak taky fujtabl budez zesilovat a budes z toho mit 2x tak fujtajbl...
ja sem vytlumil podle me kufr poctive a stejne to drnci. drnci plech...blatnik a tam se rukou ani nedostanu...narval jsem tam takovy molitany aby to tlakem trozku ztuhlo a nic pak drnci neco za nadrzkou, drnci plastove veci v kufru, jako vytlumit tak, aby ti pri 30-70hz nic nedrncelo to chce hodne prace....a spz je to posledni
[quote="JeyJey"]presne, ja iba potrebujem posilit basy aby som tak netyral elipsy vzdadu a nie jazdit na tlakovu vlnu SUBu... [/quvybral jsem brachovi do e39 touring aktiv od JBL tak uvidime co to da...spicka je v activech nejspis focal, nebo ten 30cm alpine, ale to uz je hodne velky zase
JeyJey píše:presne, ja iba potrebujem posilit basy aby som tak netyral elipsy vzdadu a nie jazdit na tlakovu vlnu SUBu...
Pokud ti de jen o posílení... tneska jsem jezdil bez wooferu (měl jsem ho vyndanej...) a pokud koupíš kvalitní ovály nepotřebuješ woofer..podle toho co píšeš
JeyJey píše:presne, ja iba potrebujem posilit basy aby som tak netyral elipsy vzdadu a nie jazdit na tlakovu vlnu SUBu...
Pokud ti de jen o posílení... tneska jsem jezdil bez wooferu (měl jsem ho vyndanej...) a pokud koupíš kvalitní ovály nepotřebuješ woofer..podle toho co píšeš
no jo..., ale narvy ovály do touringa, když máš repra ve stropě.... A připlácnout je na strop, by byla prasárna....
Já mám všechna repra od Infinity a Basy tam fakt nejsou.... Prostě 13cm repra žádný basy ze sebe nevydaj....
jj v touringu je to na pi. ale podle me, kdyby se vytlumil poradne strop a udelaly tam prepazky, pak tam dal treba 20cm kulaty repro, tak by to melo zahrat. Takhle se reprak nema do ceho oprit a hraje to jako kdybys to povesil do luftu. To sma patri o predku. Je to o ozvucnici. 13cm repro ti zahraji basy...by ses divil. Dyt si vem mikrosystemy s malejma drevenejma reprackama, maji tak 2litry ozvucnici, je tam 13cm repracek a hraje to slusne.
no jo..., ale narvy ovály do touringa, když máš repra ve stropě.... A připlácnout je na strop, by byla prasárna....
Já mám všechna repra od Infinity a Basy tam fakt nejsou.... Prostě 13cm repra žádný basy ze sebe nevydaj....
Jasný, tak v touru je to jiný.. tam bych to řešil sto pro wooferem ty ovály jsem myslel do coupe bo sedanu..