Můžu ti jich ve tvejch příspěvcích najít víc, pokud o to stojíš. Překlep beru, to se může stát, když píšeš rychle, ale ypsilon a i není na klávesnici vedle sebe, takže se jedná o neznalost gramatiky a ne o překlep. Ty se tady vytahuješ, že nepoužíváš slangový výrazy, ale pravopis nic, co?[/quote]Vlasta píše:DenyKr píše:Já zase ty sprostý slova, co píšeš nahoře používám, ale zase na rozdíl od tebe vím, kde se píše jaký "i", "y".Vlasta píše:[quote="DenyKr"]docela dobře to znáš..že by zkušenosti?..já víím,že je pro tebe hrozná představa být úspěšným a to,že by někdo mohl mít lepší auto,než ty a vím,že když neříkám kurva,pičo,na což jsi ty očividně zvyklí,přijdu ti,jako vlezdoprdelka,ale já jsem slušný občan,s dobrou kariérou a to,že tobě se nepovedlo dostat se na alespoň průměrnou úroveň,abys jednal,jako člověk hodný věku vyššímu,než 15 let,za to já nemůžu-to si stěžuj svým rodičům a né mě..
tak tím,co jsi napsal jsi udělal krok,který nemá cenu ani komentovatopravdu jen ti NEJVĚTŠÍ zoufalci si vyberou z celého textu 1 jediný překlep a použijou ho proti druhé osobě..chceš-li dále přispívat do debaty,piš raději něco,co za to stojí..protože tímto ses opravdu strapnil a to pořádně..
![]()
když je více blbečků,kteří se hádají,vyžaduje to více zpráv...můj čas je drahý,píšu rychle..a o neznalostech gramatiky mi nic nemluv..dejme tomu,že by tvá hypotéza byla správná-je lepší neznat gramatiku,než slušné chování,jako ty..