Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nová E60

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
DenyKr

#81 Příspěvek od DenyKr »

Vlasta píše:
DenyKr píše:
Vlasta píše:[quote="DenyKr"]docela dobře to znáš..že by zkušenosti?..já víím,že je pro tebe hrozná představa být úspěšným a to,že by někdo mohl mít lepší auto,než ty a vím,že když neříkám kurva,pičo,na což jsi ty očividně zvyklí,přijdu ti,jako vlezdoprdelka,ale já jsem slušný občan,s dobrou kariérou a to,že tobě se nepovedlo dostat se na alespoň průměrnou úroveň,abys jednal,jako člověk hodný věku vyššímu,než 15 let,za to já nemůžu-to si stěžuj svým rodičům a né mě..
Já zase ty sprostý slova, co píšeš nahoře používám, ale zase na rozdíl od tebe vím, kde se píše jaký "i", "y".

tak tím,co jsi napsal jsi udělal krok,který nemá cenu ani komentovat :lol: opravdu jen ti NEJVĚTŠÍ zoufalci si vyberou z celého textu 1 jediný překlep a použijou ho proti druhé osobě..chceš-li dále přispívat do debaty,piš raději něco,co za to stojí..protože tímto ses opravdu strapnil a to pořádně.. :lol: :wink:
Můžu ti jich ve tvejch příspěvcích najít víc, pokud o to stojíš. Překlep beru, to se může stát, když píšeš rychle, ale ypsilon a i není na klávesnici vedle sebe, takže se jedná o neznalost gramatiky a ne o překlep. Ty se tady vytahuješ, že nepoužíváš slangový výrazy, ale pravopis nic, co?[/quote]
když je více blbečků,kteří se hádají,vyžaduje to více zpráv...můj čas je drahý,píšu rychle..a o neznalostech gramatiky mi nic nemluv..dejme tomu,že by tvá hypotéza byla správná-je lepší neznat gramatiku,než slušné chování,jako ty.. :wink: PS: já mám anglickou klávesnici= " Y " , "U" , " I "..čili to asi nebude neznalostí.. :wink: ..PS: opravdu jsou tvé příspěvky pouhým námětem k rychlejšímu nabírání příspěvků v mých statistikách..protože jinak stojí opravdu za velmi málo..ale zkus nějaký klub 15..možná je tím zaujmeš.. :wink:
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#82 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Neboj, admin to tady zejtra promázne a zase můžeš znovu začít spamovat. Na té anglické klávesnici máš vedle sebe i "s" a "z"?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Martinéz

#83 Příspěvek od Martinéz »

:lol:

taky jsem se snazil ti poradit co se tyce mych poznatku, ale jak to tu tak ctu, mas opravdu ty hodnoty naky posahany.. nemam rad kravataky tohoto typu, ktery uspokojuje povrchni dopad jejich pseudouspechu vic nez osobni blahobyt. Trosku mi to pripomina toho naplanovanyho blbecka z basniku..

asi to je tim, ze jsem presne z opacnych podminek.. muj otec bezne jezdi do kanclu sockou nebo maminym dennim trojkovym valecnikem a na dovolenou pak vyjede poradnym vozem, protoze se chce v bezpeci a pohodli svezt, mama veze treba kytky zabaleny v novinach i s korenama atd.

Podnika taky v kravate a ze by nekdy pouzil oznaceni pozice, kariera nebo prestiz (jak tys kekonci rekl prestige :lol: ).. ne, o tom to fakt neni.

Takze nam tady jeste 10x vysvetli, jak jsi myslel, ze je to 520d, ze ted je to 525d v cene 1 v max vybave.. pak prodej svyho kompakta v luxusni rucne tkany latce kunststoffleder a po jemnym zachazeni a kup si petku ze zabavenyho leasingu.. a bud dobrej :lol:

a prestizni :idea:
DenyKr

#84 Příspěvek od DenyKr »

Martinéz píše::lol:

taky jsem se snazil ti poradit co se tyce mych poznatku, ale jak to tu tak ctu, mas opravdu ty hodnoty naky posahany.. nemam rad kravataky tohoto typu, ktery uspokojuje povrchni dopad jejich pseudouspechu vic nez osobni blahobyt. Trosku mi to pripomina toho naplanovanyho blbecka z basniku..

asi to je tim, ze jsem presne z opacnych podminek.. muj otec bezne jezdi do kanclu sockou nebo maminym dennim trojkovym valecnikem a na dovolenou pak vyjede poradnym vozem, protoze se chce v bezpeci a pohodli svezt, mama veze treba kytky zabaleny v novinach i s korenama atd.

Podnika taky v kravate a ze by nekdy pouzil oznaceni pozice, kariera nebo prestiz (jak tys kekonci rekl prestige :lol: ).. ne, o tom to fakt neni.

Takze nam tady jeste 10x vysvetli, jak jsi myslel, ze je to 520d, ze ted je to 525d v cene 1 v max vybave.. pak prodej svyho kompakta v luxusni rucne tkany latce kunststoffleder a po jemnym zachazeni a kup si petku ze zabavenyho leasingu.. a bud dobrej :lol:

a prestizni :idea:

když už tady píšeš silácké nesmysli-já neřekl 5 v černé :lol: :wink:
a jinak-já se dokážu chovat normálně...ale pokud mi někdo neustále dokazuje,jak je blbý a neustále slovně napadá,nezbývá,než na to jít jinak..i popelář má kariéru-a to,že toto slovo ty nemáš ve svém slovníku neznamená,že je to něco extra...pár lidí tady nekecalo o tom samém..pár lidí napsalo něco použitelného,ohledně kvalit,stavu a celkovém dojm..ostatní,včetně tebe jste pořád dokola točili kolem motoru,motoru,motoru..nic víc..a když už tady mluvíš něco o povrchnisti-samo sebou jsem členem skodahome.cz...a nemohl jsem věřit svým očím,kolik namyšlených a povrchních lidí tady je,jejich přístup a chování-protože se cítí býti "něčím" ,že mají bmw..já jsem se normáně zeptal,pouze začal rozčilovat asi na 100 příspěvěk typu,abych si nekoupil ten motor,ale koupil motor jiný..dle vašich následovných reakcí jse si o mnoha lidech udělal vlastní obrázek,jen s jedním členem jsem se rozhádal poměrně zbytečně a to kvůli nedorozumění..ostatní si myslí,že mě "vytřou" tím,že řeknou,jak jsou správní a já jak jsem špatný-mám se rozbrečet?.já nad sebou a svým životem proč brečet nemám..a že mnoho z vás je na mě nasraných,že si můžu dovolit "nové" auto,za to já nemůžu..to si ve svých hlavách musíte uspořádat sami...jak tak píšu po spoustech témat,docela si všímám,že opravdu vás pár,s více příspěvky se tak chováte a cítíte se,jako machři..napsali tady na toto téma asi 3 rozumní a slušní lidé,se kterými si píšu i jinde a nedělají ze sebe,co nejsou,jako vy..pokud vám přijde,že já ze sebe něco dělám,možná něco jsem a jen vy pro to nemáte pochopení :?: jo,možná..nesmíte tolik závidět lidi..vypadá to potom hloupě!... :lol: :wink:
DenyKr

#85 Příspěvek od DenyKr »

Vlasta píše:Neboj, admin to tady zejtra promázne a zase můžeš znovu začít spamovat. Na té anglické klávesnici máš vedle sebe i "s" a "z"?

to doufám,že to smázne a jediný,kdo tady stále plácá blbiny do stropu jsi ty a pár tvých druhů...a k té klávesnici...to ti mám opsat celou klávesnici?.. vršek je w,e,r,t,y,u,i,o,p..stačí?.. :wink:
miloshm
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od miloshm »

Opravdu skvělá taškařice :lol: Už po pár příspěvcích jsem si říkal, že DenyKr MUSÍ být manažer a když jsem se k této diskuzi po pár dnech vrátil, tak vidím, že jsem se nespletl. Vážení kolegové, myslím si, že jemu nemá cenu radit, on totiž stejně ví všechno nejlíp!
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#87 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

DenyKr píše:
Vlasta píše:Neboj, admin to tady zejtra promázne a zase můžeš znovu začít spamovat. Na té anglické klávesnici máš vedle sebe i "s" a "z"?

to doufám,že to smázne a jediný,kdo tady stále plácá blbiny do stropu jsi ty a pár tvých druhů...a k té klávesnici...to ti mám opsat celou klávesnici?.. vršek je w,e,r,t,y,u,i,o,p..stačí?.. :wink:

Hraješ si na inteligenta a neznáš pravopis.
CZAirwolf

#88 Příspěvek od CZAirwolf »

Vlasta píše:
DenyKr píše:

Hraješ si na inteligenta a neznáš pravopis.

Inteligence != znalost pravopisu
prase007

#89 Příspěvek od prase007 »

Muheh pánové já se bavim. Konečně pořádnej flame na bmwklubu :)

Já jsem trochu opačnej příklad. Svojí E60 jsem si koupil hlavně pro sebe a svojí radost a vždycky se těšim že s ní pojedu konečně taky na dovolenou nebo někam daleko, při mym nájezdu 40tis. ročně se mi to daří docela často. Před zákazníkama jí ale radši tajim a parkuju co nejdál to jde, aby mě v ní nikdo neviděl :)
Martinéz

#90 Příspěvek od Martinéz »

Tak tady neni moc o cem, to jsou nesmyslY :lol:
DenyKr

#91 Příspěvek od DenyKr »

no pánové-vy mě normálně bavíte..vaše hloupé narážky na úrovni dítěte mě opravdu dotávají do křečí..možná jsem měl špatný úhel pohledu-toto není hádka-toto je cirkus..a vy jste jeho hlavními představitely..PS: s tím pravopisem se běž už vycpat,už jsi mi dávno dokázal,že tvým jediným esem v rukávu je 1 chyba z asi 50 příspěvků,kde jsem se spletl ob-jedno písmeno..jestli chceš,budu hledat..a uvidíš,kolik chyb najdu..chybějící čárky,apod..ale já nejsem natolim zoufalý,abych se snížil na tvou úroveň..jinak-k vašim příspěvkům se nadále nehodlám vyjadřovat,nic méně budu sem chodit..pravdou je,že ani za cca. 2 roky na skodahome,ani za léta na jiných fórech jsem se doposud tak dobře nepobavil,jako tady..jak se říká "když zaženeš krysu do kouta,kouše"..abyste si nevylámaly zuby pánové!.. :lol: :wink:
prase007

#92 Příspěvek od prase007 »

Imo ses úplně zbytečně vytočil a tim sis o ty narážky koledoval. Tady někdo napíše půl řádku a odpovědí mu je tvůj padesátiřádkovej text, kterej je plnej chyb, urážek a projevů tvojí intelektuální nadřazenosti. To se pak nediv, že tě lidi popichujou abys něco psal, protože oni se zjevně baví taky :)
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#93 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

DenyKr píše:no pánové-vy mě normálně bavíte..vaše hloupé narážky na úrovni dítěte mě opravdu dotávají do křečí..možná jsem měl špatný úhel pohledu-toto není hádka-toto je cirkus..a vy jste jeho hlavními představitely..PS: s tím pravopisem se běž už vycpat,už jsi mi dávno dokázal,že tvým jediným esem v rukávu je 1 chyba z asi 50 příspěvků,kde jsem se spletl ob-jedno písmeno..jestli chceš,budu hledat..a uvidíš,kolik chyb najdu..chybějící čárky,apod..ale já nejsem natolim zoufalý,abych se snížil na tvou úroveň..jinak-k vašim příspěvkům se nadále nehodlám vyjadřovat,nic méně budu sem chodit..pravdou je,že ani za cca. 2 roky na skodahome,ani za léta na jiných fórech jsem se doposud tak dobře nepobavil,jako tady..jak se říká "když zaženeš krysu do kouta,kouše"..abyste si nevylámaly zuby pánové!.. :lol: :wink:

Chtěl jsi to sám. Jenom v tomhle příspěvku máš dvě hrubky. Že se mezi čárkou a dalším slovem dělá mezera ti klidně odpustím.
Kail

#94 Příspěvek od Kail »

Opravdu se má mezi čárkou a dalším slovem dělat mezera?To jsem netušil :oops: :D
shwaaraa

#95 Příspěvek od shwaaraa »

Kail píše:Opravdu se má mezi čárkou a dalším slovem dělat mezera?To jsem netušil :oops: :D

Jasne, i mezi otaznikem a dalsim slovem... ;-)
Kail

#96 Příspěvek od Kail »

shwaaraa píše:
Kail píše:Opravdu se má mezi čárkou a dalším slovem dělat mezera?To jsem netušil :oops: :D

Člověk se učí pořád :) ,no nic,každej nemůže bejt dokonalej :wink:
DenyKr

#97 Příspěvek od DenyKr »

Vlasta píše:
DenyKr píše:no pánové-vy mě normálně bavíte..vaše hloupé narážky na úrovni dítěte mě opravdu dotávají do křečí..možná jsem měl špatný úhel pohledu-toto není hádka-toto je cirkus..a vy jste jeho hlavními představitely..PS: s tím pravopisem se běž už vycpat,už jsi mi dávno dokázal,že tvým jediným esem v rukávu je 1 chyba z asi 50 příspěvků,kde jsem se spletl ob-jedno písmeno..jestli chceš,budu hledat..a uvidíš,kolik chyb najdu..chybějící čárky,apod..ale já nejsem natolim zoufalý,abych se snížil na tvou úroveň..jinak-k vašim příspěvkům se nadále nehodlám vyjadřovat,nic méně budu sem chodit..pravdou je,že ani za cca. 2 roky na skodahome,ani za léta na jiných fórech jsem se doposud tak dobře nepobavil,jako tady..jak se říká "když zaženeš krysu do kouta,kouše"..abyste si nevylámaly zuby pánové!.. :lol: :wink:

Chtěl jsi to sám. Jenom v tomhle příspěvku máš dvě hrubky. Že se mezi čárkou a dalším slovem dělá mezera ti klidně odpustím.

řekl jsem,že to tady dále řešit nebudu..nic méně budu stejně trapný,jako ty a ukážu tvou dokonalou češtinu,jakou zde používáš..tedy:

Teď nevím, jestli mně tato diskuze připadá víc jako pohádka od Bobiny Němcové (chybí čárka) nebo spíš jako Vtipnější vyhrává - v hlavní roli Oldo Hlaváček.

Já zase ty sprostý slova, co píšeš nahoře používám, ale zase na rozdíl od tebe vím, kde se píše jaký "i", "y".

Můžu ti jich ve tvejch příspěvcích najít víc, pokud o to stojíš. Překlep beru, to se může stát, když píšeš rychle, ale ypsilon a i není na klávesnici vedle sebe, takže se jedná o neznalost gramatiky a ne o překlep. Ty se tady vytahuješ, že nepoužíváš slangový výrazy, ale pravopis nic, co?

Neboj, admin to tady zejtra promázne a zase můžeš znovu začít spamovat. Na té anglické klávesnici máš vedle sebe i "s" a "z"?

tak..toto,také ti drobné překlepy neberu v úvahu..jen pro představu...od počátku této debaty jsi napsal 8 příspěvků, já napsal 41..i kdybys tam našel nějaké drobné chybičky,myslím,že tvých kvalit nedosáhnu a i kdybych na tom byl v porovnání příspěvků hůř,myslím,že soudit a neustále omývat totéž může ten,jenž má zmeteno před svým prahem..přeji pěkný večer.. :wink:
DenyKr

#98 Příspěvek od DenyKr »

Kail píše:
shwaaraa píše:

ano,pro přehlednost píše,nic-méně není to pravopisným pravidlem.. :wink:
DenyKr

#99 Příspěvek od DenyKr »

a opravdu k tomuto tématu se již více nevyjadřuji,neboť ať si každý myslí,co chce,dokázal jsem určitým lidem,že ani oni nejsou dokanalými..já mám své chyby,uznávám to,nejsem dokonalý,nikdy nebudu a ani bych být nechtěl..nic-méně když se tady na mě někdo vytahuje se svou dokonalostí a znalostí češtiny,přitom sám psát 100% spisovně neumí,nezbývá,než použít smajlíka "lol" :lol: ,dále se k tomu nevyjadřovat a jen s úsměvem na tváři čekat na jeho další,překvapivé příspěvky..
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#100 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

DenyKr píše:
Kail píše:
shwaaraa píše:[quote="Kail"]Opravdu se má mezi čárkou a dalším slovem dělat mezera?To jsem netušil :oops: :D

ano,pro přehlednost píše,nic-méně není to pravopisným pravidlem.. :wink:[/quote]
Co to tady meleš za ptákoviny, je to přesně určený metodikou a učí se to na střední škole v předmětu "písemná elektronická komunikace" (dřív technika administrativy).

Já jenom doufám, že si koupíš 1-er a odvalíš se se svými výplody do správné sekce.
Odpovědět