Vlasta píše:DenyKr píše:no pánové-vy mě normálně bavíte..vaše hloupé narážky na úrovni dítěte mě opravdu dotávají do křečí..možná jsem měl špatný úhel pohledu-toto není hádka-toto je cirkus..a vy jste jeho hlavními představitel
y..PS: s tím pravopisem se běž už vycpat,už jsi mi dávno dokázal,že tvým jediným esem v rukávu je 1 chyba z asi 50 příspěvků,kde jsem se spletl ob-jedno písmeno..jestli chceš,budu hledat..a uvidíš,kolik chyb najdu..chybějící čárky,apod..ale já nejsem natolim zoufalý,abych se snížil na tvou úroveň..jinak-k vašim příspěvkům se nadále nehodlám vyjadřovat,nic méně budu sem chodit..pravdou je,že ani za cca. 2 roky na skodahome,ani za léta na jiných fórech jsem se doposud tak dobře nepobavil,jako tady..jak se říká "když zaženeš krysu do kouta,kouše"..abyste si nevylámal
y zuby pánové!..

Chtěl jsi to sám. Jenom v tomhle příspěvku máš dvě hrubky. Že se mezi čárkou a dalším slovem dělá mezera ti klidně odpustím.
řekl jsem,že to tady dále řešit nebudu..nic méně budu stejně trapný,jako ty a ukážu tvou dokonalou češtinu,jakou zde používáš..tedy:
Teď nevím, jestli mně tato diskuze připadá víc jako pohádka od Bobiny Němcové
(chybí čárka) nebo spíš jako Vtipnější vyhrává - v hlavní roli Oldo Hlaváček.
Já zase t
y sprost
ý slova, co píšeš nahoře používám, ale zase na rozdíl od tebe vím, kde se píše jaký "i", "y".
Můžu ti jich ve tv
ejch příspěvcích najít víc, pokud o to stojíš. Překlep beru, to se může stát, když píšeš rychle, ale ypsilon a i není na klávesnici vedle sebe, takže se jedná o neznalost gramatiky a ne o překlep. Ty se tady vytahuješ, že nepoužíváš slangov
ý výrazy, ale pravopis nic, co?
Neboj, admin to tady z
ejtra promázne a zase můžeš znovu začít spamovat. Na té anglické klávesnici máš vedle sebe i "s" a "z"?
tak..toto,také ti drobné překlepy neberu v úvahu..jen pro představu...od počátku této debaty jsi napsal 8 příspěvků, já napsal 41..i kdybys tam našel nějaké drobné chybičky,myslím,že tvých kvalit nedosáhnu a i kdybych na tom byl v porovnání příspěvků hůř,myslím,že soudit a neustále omývat totéž může ten,jenž má zmeteno před svým prahem..přeji pěkný večer..