Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
volant+palubovka
Zdravim, mel bych dotaz, nevite cim muze byt ze se mi nerosviti na pristrojovce pocet ujetych km , atd, nic jen kdyz nastartuju tak tam skoci oil kontroler nebo neco takovyho a pak to zhasne a nic dalsiho tam nenaskoci, vyndal jsem ji ale zadny problem s zarovkama nebyl byli tam tak uz nevim co stim, predem dekuji za radu.
Mam BMW E36 323i touring
Dik Petr
Mam BMW E36 323i touring
Dik Petr
Zdravim, mel bych dotaz, nevite cim muze byt ze se mi nerosviti na pristrojovce pocet ujetych km , atd, nic jen kdyz nastartuju tak tam skoci oil kontroler nebo neco takovyho a pak to zhasne a nic dalsiho tam nenaskoci, vyndal jsem ji ale zadny problem s zarovkama nebyl byli tam tak uz nevim co stim, predem dekuji za radu.
Mam BMW E36 323i touring
Dik Petr
Mam BMW E36 323i touring
Dik Petr
Mam BMW E36 323i touring
Dik Petr
Mam BMW E36 323i touring
Dik Petr