Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

1.8 nebo 1.9IS???

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
jarda

#81 Příspěvek od jarda »

"pomalá mrdka" ne, ale "co žere" jo :) Ono se řekne auto v cajku, ale čim začít? EDIT: lambda sondou, koukam že už jsem se na to tady ptal ;)
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
Killca

#82 Příspěvek od Killca »

Kvidas píše:na spotrebu nejak nejezdim. ale uz ty cisla co tu pises me pridou naky divny. kdyz sem tenkrat nevychazel jednou do vyplaty jezdil sem pijanko 100km h..naky mesto.. a spotreba na sto me vychazela lehce pod 7 litru. Ono to bud chce umet jezdit nebo mit v kupe auto :wink: A nežere me to ani když jedu kudlu. IeSo jede krasne. Ale uz me to je taky malo a chci zmenit motorizaci. Ale urcite bych to nenazyval pomala mrdka co žere :mad: :mad:

no na muj vkus je to uz dost pomaly, sice sklepnu i 2litr s vanosem, ale proste to chce tech koni vic, kdyz je treba nekdy svizne predjet, tak nez se to iso vytoci a predjede jeste navic zryhlujici kolonu aut, tak to chvilku trva :D a mam v haji katik no, tak mozna s tim souvisi ze to malo tahne a zere to protoze nedokazu nedrzet podlahu :( :D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
CZAirwolf

#83 Příspěvek od CZAirwolf »

Killca píše:no na muj vkus je to uz dost pomaly, sice sklepnu i 2litr s vanosem, ale proste to chce tech koni vic, kdyz je treba nekdy svizne predjet, tak nez se to iso vytoci a predjede jeste navic zryhlujici kolonu aut, tak to chvilku trva :D a mam v haji katik no, tak mozna s tim souvisi ze to malo tahne a zere to protoze nedokazu nedrzet podlahu :( :D

Abys ho nesklepl, kdyz R6 dvoulitr ma defacto stejny vykon i zrychleni, ale zase je lehce tezsi...vzdyt uz v E30 byla iSa na urovni dvoulitru.
wolferine
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od wolferine »

CZAirwolf píše:
Killca píše:no na muj vkus je to uz dost pomaly, sice sklepnu i 2litr s vanosem, ale proste to chce tech koni vic, kdyz je treba nekdy svizne predjet, tak nez se to iso vytoci a predjede jeste navic zryhlujici kolonu aut, tak to chvilku trva :D a mam v haji katik no, tak mozna s tim souvisi ze to malo tahne a zere to protoze nedokazu nedrzet podlahu :( :D

Abys ho nesklepl, kdyz R6 dvoulitr ma defacto stejny vykon i zrychleni, ale zase je lehce tezsi...vzdyt uz v E30 byla iSa na urovni dvoulitru.

mno v E30 snad i nad urovni
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od Spajky »

CZAirwolf píše:

on mě sklepl, ale že zas tolik nehuntuju spojku a stalo se to v létě bez odstíněnýho filtru a ve 140ti byl o metr dál než já už neřekne :lol:
CZAirwolf

#86 Příspěvek od CZAirwolf »

Spajky píše:on mě sklepl, ale že zas tolik nehuntuju spojku a stalo se to v létě bez odstíněnýho filtru a ve 140ti byl o metr dál než já už neřekne :lol:

Co bys od něj čekal...že přizná, jak to bylo, bez vytáček ? :lol:
Spajky
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od Spajky »

CZAirwolf píše:
Spajky píše:on mě sklepl, ale že zas tolik nehuntuju spojku a stalo se to v létě bez odstíněnýho filtru a ve 140ti byl o metr dál než já už neřekne :lol:

Co bys od něj čekal...že přizná, jak to bylo, bez vytáček ? :lol:

Jako on má novou spojku, já jí mám už takovou všelijakou, navíc mám 18tky a hlavní je podle mě ten neodstíněnej filtr..ale jako pojel mě no, já měl přední kola u jeho spolujezdcovejch dveří :)

Ale jede mu to pěkně, to zase jo
Odpovědět