Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
1.8 nebo 1.9IS???
- jarda
- Klubové ID: 1426
"pomalá mrdka" ne, ale "co žere" jo
Ono se řekne auto v cajku, ale čim začít? EDIT: lambda sondou, koukam že už jsem se na to tady ptal 
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
- Killca
- Klubové ID: 1648
no na muj vkus je to uz dost pomaly, sice sklepnu i 2litr s vanosem, ale proste to chce tech koni vic, kdyz je treba nekdy svizne predjet, tak nez se to iso vytoci a predjede jeste navic zryhlujici kolonu aut, tak to chvilku trvaKvidas píše: na spotrebu nejak nejezdim. ale uz ty cisla co tu pises me pridou naky divny. kdyz sem tenkrat nevychazel jednou do vyplaty jezdil sem pijanko 100km h..naky mesto.. a spotreba na sto me vychazela lehce pod 7 litru. Ono to bud chce umet jezdit nebo mit v kupe autoA nežere me to ani když jedu kudlu. IeSo jede krasne. Ale uz me to je taky malo a chci zmenit motorizaci. Ale urcite bych to nenazyval pomala mrdka co žere
![]()
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
Abys ho nesklepl, kdyz R6 dvoulitr ma defacto stejny vykon i zrychleni, ale zase je lehce tezsi...vzdyt uz v E30 byla iSa na urovni dvoulitru.Killca píše:no na muj vkus je to uz dost pomaly, sice sklepnu i 2litr s vanosem, ale proste to chce tech koni vic, kdyz je treba nekdy svizne predjet, tak nez se to iso vytoci a predjede jeste navic zryhlujici kolonu aut, tak to chvilku trvaa mam v haji katik no, tak mozna s tim souvisi ze to malo tahne a zere to protoze nedokazu nedrzet podlahu
![]()
-
wolferine
- Klubové ID: 1562
- Kontaktovat uživatele:
mno v E30 snad i nad urovniCZAirwolf píše:Abys ho nesklepl, kdyz R6 dvoulitr ma defacto stejny vykon i zrychleni, ale zase je lehce tezsi...vzdyt uz v E30 byla iSa na urovni dvoulitru.Killca píše:no na muj vkus je to uz dost pomaly, sice sklepnu i 2litr s vanosem, ale proste to chce tech koni vic, kdyz je treba nekdy svizne predjet, tak nez se to iso vytoci a predjede jeste navic zryhlujici kolonu aut, tak to chvilku trvaa mam v haji katik no, tak mozna s tim souvisi ze to malo tahne a zere to protoze nedokazu nedrzet podlahu
![]()
-
Spajky
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
CZAirwolf píše:Abys ho nesklepl, kdyz R6 dvoulitr ma defacto stejny vykon i zrychleni, ale zase je lehce tezsi...vzdyt uz v E30 byla iSa na urovni dvoulitru.Killca píše:no na muj vkus je to uz dost pomaly, sice sklepnu i 2litr s vanosem, ale proste to chce tech koni vic, kdyz je treba nekdy svizne predjet, tak nez se to iso vytoci a predjede jeste navic zryhlujici kolonu aut, tak to chvilku trvaa mam v haji katik no, tak mozna s tim souvisi ze to malo tahne a zere to protoze nedokazu nedrzet podlahu
![]()
on mě sklepl, ale že zas tolik nehuntuju spojku a stalo se to v létě bez odstíněnýho filtru a ve 140ti byl o metr dál než já už neřekne
-
Spajky
- Klubové ID: 1147
- Kontaktovat uživatele:
Jako on má novou spojku, já jí mám už takovou všelijakou, navíc mám 18tky a hlavní je podle mě ten neodstíněnej filtr..ale jako pojel mě no, já měl přední kola u jeho spolujezdcovejch dveříCZAirwolf píše:Co bys od něj čekal...že přizná, jak to bylo, bez vytáček ?Spajky píše: on mě sklepl, ale že zas tolik nehuntuju spojku a stalo se to v létě bez odstíněnýho filtru a ve 140ti byl o metr dál než já už neřekne
Ale jede mu to pěkně, to zase jo