JFK píše:ok, od pátku tomu věřímje fuck pravda, že v zatáčkách je to o doooost rychlejší než M-ko...
Ja mu ji preju mě se Myšáci líběj a před BMW jsem nad ním uvažoval i když ne o Evosumachr píše:JFK píše:ok, od pátku tomu věřímje fuck pravda, že v zatáčkách je to o doooost rychlejší než M-ko...
asi placnu blbost ale myslim si ze ti to nikdo nepreje jen proto ze to nema na sobe oznaceni BMW - a az ti to jeste upravi jak si rikal to nebude mit ani m3 sanci - ostatne se to pak muze s m3 maniakem zkusit
)
darmon píše:a az dodela komarek to co ma tak i vcetne dragracebpytlik píše:ja bych rek ze mimo drag race, pojede uplne vsecky....skautik píše:![]()
ta mrdka pojede 90% "klubovejch" aut. Neni co resit
tesim se na Brezuvky apod.
estli neni vybava tak nezajembpytlik píše:darmon píše:a az dodela komarek to co ma tak i vcetne dragracebpytlik píše: ja bych rek ze mimo drag race, pojede uplne vsecky....Tak me napada, uz si koupil sedmu? Znamy prodava 735i 96, xenony, kuze, ale zadna super vybava, za nejakych 150k....este sem to nevidel, ale pry docela f poho.
troufnu si tvrdit, že jsem měl (vlastně mám) jedno z nejrychlejčích bmw v klubu (M5), ale ten japonec je o dost rychlejsi... To co dnes ztratí na rovině hodně rychle dožene před zatáčkou (protože nemusí tolik brzdit) a hodně rychle získá v zatáčce a po ní... Takže o 90% aut v klubu nemůže být řeč, a v tomto počasí se to všechno násobí 2xbpytlik píše:ja bych rek ze mimo drag race, pojede uplne vsecky....skautik píše:![]()
ta mrdka pojede 90% "klubovejch" aut. Neni co resit
tesim se na Brezuvky apod.
Jo ja videl nekolik videi jak na okruhu jeydi japoncici s m3 e46, evem VII a subu sti, tusim ze to na tom okruhu bylo hooodne vyrovnany. a to je standart VIII pomalejsi nez VII, takze bych rek ze m3 e46 by si ji na okruhu dala, ale to je tak jedine misto, kde by se ji to povedlo (pokud by bylo pekne pocasi a sucho:)psena píše:To o tech zatackach plati i pri suchem asfaltu?Myslis, ze svych zkusenosti, by to opravdu na okruhu pojelo M5, nebo M3?
Na serpentinach by to bylo jasne,zvlast v tomto pocasi ale treba na okruhu v Brne kde jesou vsechny zatacky soumerne a dlouhe?
Taky jde o to, ze realita se od pocitu muze dost lisit.
Doufam, ze mas zmerenej nakej okruh s puvodni M5-kou a na jare to muzes zmerit se trema diamantama![]()
To je jedina moznost, ostatni jsou jen pocity(tim ovsem nerikam, ze nemas pravdu, ja jsem treba v Evu jeste nikdy nejel...)