díky.
auto z Bavorska, klasika, dlouhe trate

mel to jeden majitel celou dobu. Pak to koupil pneuservisak, kde menil gumy, na 3mes (asi na kseft nejspis). Pak ja...Auto jezdilo celej zivot do jednoho servisu v bmw.krom poslednim 5k km je vyplnena serviska (nic moc to sice neznamena ale je to bezvyznamne+) Neni to bastl. vypada to, ze v tom bmw i neco delali. prej tam je zadni dd vymenenej, brzdy jsou novy komplet s hadicema, prej z toho nic ani zasadne nechcije. Z venku opticky pekny, krome kapoty o kaminku, minimalne skrabancku, drzaky zrcatek odchliply lak. Interier vycistim, renovace podle me neni nutna. Vsechno funguje az na zaseknuty volant (10min prace, a otackomer displeje- uz vice prace). S majitelem jsem se tyden bavil a zjistoval info, prubezne posilal fotky, reagoval. S Jardou jsem se domluvil tak, ze se na auto nejdriv zajedu podivat sam (bylo kousek od hranic, Aiterhofen). Prvni setkani bylo wooow. Cekal jsem o hodne horsi stav....Takze jsem to prolezl, vsechno promackal, projel a slo se volat Jaraxovi, jestli ma cas na druhej den. Sraz 7:30 v Praze....v 10:30 jsme tam, Jarax to okoukne zvenku, zadna traga - zadnej top....check svetel (datum vyroby), motor, rozvody (uz jsou na hranici, ale ok - stejne budu delat motor do budoucna), check diag. vyhodi 3 chyby (volant, otackomer a tu treti uz nevim). Projizdka - mala vule ve volantu, tuzsi rizeni, zadna traga. trochu vule v kardanu. Prevodovka radi pekne, nevibruje, je pevne, brzdi, sviti, troubi. Vysledek neni to topka, dle Jaraxe, lepsi stav nez prumernej stav sedmicek v DE, coz me uspokojuje, dokonce rika 9/10 kdyz nepocitam exterier - ja mu to chci verit:) . Auto chci, jsem rozhodnutej nesmlouvat. No, Jarax licitoval a cena se zlepsila:). takze v 11:30 vyrazime na urad. Maji do 12:00...pak az odpo, tak to jdeme zkusit. za 20 min odchazime se znackama (zlutyma). To jsem cumel. Vsichni se smejou, radej ti, bez fronty.
Takze zpet, dodatecne podepsat smlouvu a papa....ve 13hod uz papame u BK. Cesta zpet fajn. Jarax vzdy vybaven vysilackou jednu mi da, kecame celou cestu. Ridim poprve sedmu na delsi trasu a sam. Obcas se pristihnu jak se smeju, jen tak:). Pocit vevnitr je proste pecka..Rozlucka pred Prahou, uvitaci message o chybe prevovdovky u me doma na parkovisti:). Za chvili chyba zmizi -jedu ke Snejkovi

. Ten (nastesti) potvrdi, ze se jedna pouze o kosticku. (i zde mu dekuji za prevzeti auta na okamzity servis)
Neni to novy auto, je to stary auto, ale je to hrozne husty auto:) a verim ze bude sranda s nim velika.