Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

Vše o E23, E32, E38, E65/E66, F01/F02, G11/G12
Odpovědět
Zpráva
Autor
horan

Re: Znáte někdo nebo už jste se byli podívat

#7781 Příspěvek od horan »

A zadarmo už by si to vzal, nebo by si chtěl od prodejce ještě proplatit cestu a oběd pro manželku? :roll: :roll:
Filozof

#7782 Příspěvek od Filozof »

logicky z toho vyplývá asi to že musí někdo dojet z diagnostikou kdo tomu rozumí a sám zhodnotí stav a investice vozu ...toto není škodovka kde se vymění 4 díly a jezdí se dál. ;)
Stepan1

#7783 Příspěvek od Stepan1 »

Filozof píše:toto není škodovka kde se vymění 4 díly a jezdí se dál. ;)
tak ještěže to tak dovopravdy je. Tohle ti nakecala žena, když tě ukecávala na trojkovou ofci?
horan

#7784 Příspěvek od horan »

Jo já si neuvědomil, že 750li za 75000 peněz může chtít nějaké investice. Jsem ale trumpeta.
jurajof

#7785 Příspěvek od jurajof »

uz je fuc, ty to koupil filozofe! na kseft, ze jo?
Filozof

#7786 Příspěvek od Filozof »

no jo srandičky ... ne ofce 3ka není poslední slovo ...ještě jsou na stole alternativy a 2x BMW.
Takže se spekuluje i o mazdě 6 kombi apod.

Ale to nechci rozebírat ...buh ví jak to vše dopadne a je stále spousty času ještě .. osobně chci BMW.

Jinak třeba načnutá převodovka a hned je to dalších +40k
Motor na GO a dalších 60+

atd. takže to nemusí bejt jen těch pár věcí ... ikdyž to zní velice lákavě :lol:
A pokud to bude dobrá koupě kšeftaři nebo snějkové a jaraxové apod ti už pro to dávno jedou ...asi tak.
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#7787 Příspěvek od JaraX »

však včera jsme jednu dovezli.
gratuluji Jurajof
Filozof

#7788 Příspěvek od Filozof »

tak se pochlub copak jste dovezli ? nějakou pěknou z ciziny ? nebo z CZ ?
JaraX
Kontaktovat uživatele:

#7789 Příspěvek od JaraX »

z DE, zatím nebudu nic prozrazovat, majitel se pochlubí určitě sám
mcfil

#7790 Příspěvek od mcfil »

kurevtor píše:kourk: gratuluju k rozumnymu uvazovani, takhle to ma byt. Hlavne pokud stavis tak sedmicka opravdu jen jako druhy nebo klidne spis treti auto. Neodveze to ani picu. Si vitezoslavne jedes do hornbachu pro geberit sigma01 chrom a ses rad, ze poberes do auta dva :lol: tru story
Taky stavím, hlava říká vydrž až si oddechneš. Ale!!!

Sedmičku chcí víc než kuch linku. (Žádnou nemám) A na terasu potřebuji tak 200-300. Holt nikdo nesmí chodit na terasu nebo se probudí na dlažbě nebo až v nemocnici.
jurajof

#7791 Příspěvek od jurajof »

toho amarouna, dt16596 .
zadna extra vybava ale me se to libi a staci...dodelam asi jen softclose a skivak.
auto mi prijde super. jen to trochu kvete v motoru, ale to by se melo vyresit:) Jinak neodhalena zadna zasadni vada, na diag malo chyb, opticky pro me ok (budu jezdit v praze tak nepotrebuju zadnou lestenku).
Proste ted nechavam delat olej v automatu (po prijezdu na me vyskocila hlaska ze prevodovka chce do servisu - kosticka se posrala) prihlasim a doufam budu jezdit....a pak do toho dam to kilo, jak se tu o nem porad mluvi:)
s jardou 190k

j.
jurajof

#7792 Příspěvek od jurajof »

A Jardovi díky za fajn den:)
j.
mcfil

#7793 Příspěvek od mcfil »

s Jardou je to opravdu výlet :satisfied:
jurajof

#7794 Příspěvek od jurajof »

kourk píše:jo filozov a jeho investice do sedmy... investice do čidla.. investice do brzdových destiček.. investice do chladiče.. :)
To ja jsem taky v tom případě investor.. včera jsem zainvestoval a se starou jsme se pořádně nažrali v restauraci.. a pak jsem ještě večer pořádně zainvestoval do piva a kořalek. Tak doufam, že se mi tyhle investice vyplatí.. :)
Jinak k sedmě.. taky jsem se z toho připosral. Přiznavam, že na to ted nemam. Mozná až se dostaví barák. A abych počítal každou korunu co do toho dam.. a mel furt obavy aby se neco nevysralo..to ani hovno.. nejsem ted v situaci kdy můžu bez přemýšlení pustit páďo sem.. páďo tam a nedělat si s tím starosti. To je pak to auto akorát pro zlost a spíš by me sralo než dělalo radost.

tvl, ja na to taky nemam a taky stavim barak. Ale proste jsem si rekl bud ted nebo u nikdy.... uz na to koukam moc dlouho. A kdyby se neco posralo financne, tak na to nevyteces si myslim tolik, kdyz neporidis nejakej total vrak. ceny tech aut tak nejak neklesaj moc....
Filozof

#7795 Příspěvek od Filozof »

velká gratulace.,..důležité že to má L7 a podvozek a pohodlné sedačky ...to je základní trojka věcí co musí prostě e65/e66 mít mimo motor V8 4,5-4,8i to je jasné.

190k bylo pořízení auta včetně jaraxe ? To zní dobře.
kabyr01

#7796 Příspěvek od kabyr01 »

Tak gratulace jurajof!

Klidně se rozepiš, jak probíhal nákup, co předchozí majitel atd... Minimálně mě to teda určitě zajímá :D

Btw - tu estonskou 745Li teda nikdo nevzal?
jurajof

#7797 Příspěvek od jurajof »

díky.

auto z Bavorska, klasika, dlouhe trate :) mel to jeden majitel celou dobu. Pak to koupil pneuservisak, kde menil gumy, na 3mes (asi na kseft nejspis). Pak ja...Auto jezdilo celej zivot do jednoho servisu v bmw.krom poslednim 5k km je vyplnena serviska (nic moc to sice neznamena ale je to bezvyznamne+) Neni to bastl. vypada to, ze v tom bmw i neco delali. prej tam je zadni dd vymenenej, brzdy jsou novy komplet s hadicema, prej z toho nic ani zasadne nechcije. Z venku opticky pekny, krome kapoty o kaminku, minimalne skrabancku, drzaky zrcatek odchliply lak. Interier vycistim, renovace podle me neni nutna. Vsechno funguje az na zaseknuty volant (10min prace, a otackomer displeje- uz vice prace). S majitelem jsem se tyden bavil a zjistoval info, prubezne posilal fotky, reagoval. S Jardou jsem se domluvil tak, ze se na auto nejdriv zajedu podivat sam (bylo kousek od hranic, Aiterhofen). Prvni setkani bylo wooow. Cekal jsem o hodne horsi stav....Takze jsem to prolezl, vsechno promackal, projel a slo se volat Jaraxovi, jestli ma cas na druhej den. Sraz 7:30 v Praze....v 10:30 jsme tam, Jarax to okoukne zvenku, zadna traga - zadnej top....check svetel (datum vyroby), motor, rozvody (uz jsou na hranici, ale ok - stejne budu delat motor do budoucna), check diag. vyhodi 3 chyby (volant, otackomer a tu treti uz nevim). Projizdka - mala vule ve volantu, tuzsi rizeni, zadna traga. trochu vule v kardanu. Prevodovka radi pekne, nevibruje, je pevne, brzdi, sviti, troubi. Vysledek neni to topka, dle Jaraxe, lepsi stav nez prumernej stav sedmicek v DE, coz me uspokojuje, dokonce rika 9/10 kdyz nepocitam exterier - ja mu to chci verit:) . Auto chci, jsem rozhodnutej nesmlouvat. No, Jarax licitoval a cena se zlepsila:). takze v 11:30 vyrazime na urad. Maji do 12:00...pak az odpo, tak to jdeme zkusit. za 20 min odchazime se znackama (zlutyma). To jsem cumel. Vsichni se smejou, radej ti, bez fronty.
Takze zpet, dodatecne podepsat smlouvu a papa....ve 13hod uz papame u BK. Cesta zpet fajn. Jarax vzdy vybaven vysilackou jednu mi da, kecame celou cestu. Ridim poprve sedmu na delsi trasu a sam. Obcas se pristihnu jak se smeju, jen tak:). Pocit vevnitr je proste pecka..Rozlucka pred Prahou, uvitaci message o chybe prevovdovky u me doma na parkovisti:). Za chvili chyba zmizi -jedu ke Snejkovi :) . Ten (nastesti) potvrdi, ze se jedna pouze o kosticku. (i zde mu dekuji za prevzeti auta na okamzity servis)

Neni to novy auto, je to stary auto, ale je to hrozne husty auto:) a verim ze bude sranda s nim velika.
Naposledy upravil(a) jurajof dne úte 29.10.2019 17:12, celkem upraveno 1 x.
mcfil

#7798 Příspěvek od mcfil »

kabyr01: myslím že už je prodaná
Naposledy upravil(a) mcfil dne úte 29.10.2019 17:12, celkem upraveno 1 x.
jurajof

#7799 Příspěvek od jurajof »

Filozof píše:velká gratulace.,..důležité že to má L7 a podvozek a pohodlné sedačky ...to je základní trojka věcí co musí prostě e65/e66 mít mimo motor V8 4,5-4,8i to je jasné.

190k bylo pořízení auta včetně jaraxe ? To zní dobře.
jj
mcfil

#7800 Příspěvek od mcfil »

jurajof píše:díky.

auto z Bavorska, klasika, dlouhe trate :) mel to jeden majitel celou dobu. ……...….Neni to novy auto, je to stary auto, ale je to hrozne husty auto:) a verim ze bude sranda s nim velika.
:potlesk:
Odpovědět