Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
730xd G11 - výhoda runfletů a kvalita F01!!!!!!
Re: 730xd G11 - výhoda runfletů a kvalita F01!!!!!!
pGb: Na křižánky
tam se to auto v zatáčkách zlomí, krásná vesnička, taky tak jezdíme za přízní, jen tam není kde parkovat.

Mám 750 e65, tj krátkou, dd, edc + 20" kola a není co lámat, ty zatáčkou jsou naprosto v pohodě (nevím jak s longem), ale tady to byla vyloženě zábava. Jinak další hezké silničky jsou kolem Sloupu u Brna, pak taky moc hezká cesta na Kvildu ve směru od Vimperka.
já právě přijel z Řecka, jeli jsme 2x E66 s 2x wife a 2x dvoulety dítě a naprosto bezproblemu Lefkada and back. letět do řecka znamená se okrást o radost.
Jaraxi kudy jste jeli a kolik času vám to zabralo ? tyto týdny jsou takové kolony do chorvatska že 22hodin jezdí bohužel i do poloviční vzdálenosti turisti viz chorvatsko pokud to chytnou ...
Byl jsi nějak krátce ne ? Fotky máš ?
Byl jsi nějak krátce ne ? Fotky máš ?
todle je král luxury třidy, nějaká G11 nebo A8 se můžou jít zahrabat
https://www.youtube.com/watch?v=2Npbuj-FCjQ
https://www.youtube.com/watch?v=2Npbuj-FCjQ
Podle čeho soudíš?
Auto je to nádherné, ale já bych asi radši vyzkoušel M760Li.
Tvl to eSko točí při 263km/h 3200otáček. Masakr!
Tvl to eSko točí při 263km/h 3200otáček. Masakr!
Jarax: To je ta M760Li o tolik horší jak Mercedes AMG S63?
jízdně to bude podobný, Sko je měkčí a pohodlnější, navíc má mnohem lepší ergonomii, větší a pohodlnější sedačky atd.
M760Li by mi nevadila, ale cestoval bych radši s Skem.
M760Li by mi nevadila, ale cestoval bych radši s Skem.
Rozdíl 4 válců 

Je to potřeba srovnávat s S65. Ta má V12.
Amg 63 má zrychlení z 0-100 za 3,5 sec (612hp) rok 2018... bmw V12 0-100 3,7 (610hp)
Dle videí se to liší o desetiny sekundy, ale dynamicky to srovnatelný je...
Jarax: nezkoušel jsem, tak nevím.. ale je pravda, že rozhodování by to bylo složitý, takže jestli někdo s těma kárama pojede přes Brno, rád ho uvítám
Dle videí se to liší o desetiny sekundy, ale dynamicky to srovnatelný je...
Jarax: nezkoušel jsem, tak nevím.. ale je pravda, že rozhodování by to bylo složitý, takže jestli někdo s těma kárama pojede přes Brno, rád ho uvítám

tak to vypadá že na Megrl foru sou ještě větší blbci než tady, zrovna mě tam někdo přesvědčoval že čtyřkolka nahradí ABC

Tam je hlavne to forum uplne o hovne.. a timsevsechno odviji
Třeba jsi nepochopil hloubku jeho myšlenky
Jsem rád, že tu nejsme (někteří) až takoví trotli.
Takže žádný mergl, ale BMW

Jsem rád, že tu nejsme (někteří) až takoví trotli.
Takže žádný mergl, ale BMW

To je jedna z veci, ktera me malinko odrazuje od Mercedesu. Je tam vetsi mrtvo. Ani nevim jaky diag a jak kodovat. Ale Sko v AMG paketu je super. U me je jasno, budu to resit, az nastane ta situace. Mezitim se poradne procisti spekulace a zkusenosti s Fkem.. Ono o Sku toho taky moc nevime, teda aspon ja ne. Napriklad u E bylo taky hodne problemu s benzinakama. U pak modelu s urcitym kodem motoru se pretrhavali retezy. U W211 320i no problem, ale u 350tky jich bylo dost.
A vubec, kdo vi co bude. Nakonec si koupim Renault Talisman s motorem do hodinek
A vubec, kdo vi co bude. Nakonec si koupim Renault Talisman s motorem do hodinek

Vsude je mrtvo. BMW ma kazdopadne stale nejvetsi fanouskovskou zakladnu. Nejvetsi prdel je vsak na octavia foru, nebo jak se to jmenuje. Tam je to samej odbornik 

Když jsem se rozhodoval mezi MB W221 S500 a BMW e66 750Li, tak vyhrálo BMW. Lepší forum, lidi co tomu rozumí atd..
- vlastnemec
http://www.auto.cz/bmw-m760li-xdrive-ba ... tak-109018
Jsem jediný kterému se na tom při prvním pohledu něco nelíbí? Mrknu znova večer jestli se to prohloubilo nebo je to lepší.
Jsem jediný kterému se na tom při prvním pohledu něco nelíbí? Mrknu znova večer jestli se to prohloubilo nebo je to lepší.
Ma to neco opravdu moc spatne.. nerika mi pane