vzdyt je to z Prahy dost zajizdkaRandaal píše:v kolik tam mám být?angel_1 píše:Tak puntaka asi nestihnu, sice je uz z dilny, ale zase neco zlobi tak tam pojede v patek zpet,:-(, kdo pro me prijede na Kladno
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nadšenci BMW - Beroun 23.1. 18:00
-
angel_1
- Klubové ID: 1832
- Kontaktovat uživatele:
na Kladno? kousek...teda chvilkaangel_1 píše:vzdyt je to z Prahy dost zajizdkaRandaal píše:v kolik tam mám být?angel_1 píše:Tak puntaka asi nestihnu, sice je uz z dilny, ale zase neco zlobi tak tam pojede v patek zpet,:-(, kdo pro me prijede na Kladno, noo tam se nejak dostanu - asi busem
![]()
![]()
fuuuj, ale zpet to uz asi ne, mohla bych vzit kamose, ma polo a planuje Mko, tak ale zase neni to nikdy z klubu, tak se to asi moc nehodi.
-
angel_1
- Klubové ID: 1832
- Kontaktovat uživatele:
a znaas to tam trochu?? Vis kde je nemocnice:-)?Randaal píše:na Kladno? kousek...teda chvilkaangel_1 píše:vzdyt je to z Prahy dost zajizdkaRandaal píše: v kolik tam mám být?, noo tam se nejak dostanu - asi busem
![]()
![]()
fuuuj, ale zpet to uz asi ne, mohla bych vzit kamose, ma polo a planuje Mko, tak ale zase neni to nikdy z klubu, tak se to asi moc nehodi.
jak chceš, já rád jezdim, takže tam no problema zajedu
jsem absolutní abstinent, nepiju, nekouřim, takže kdybych pil pomerančovej džus, tak anomisi_ce píše:hadam ze tam asi nejedes na pomerancovej dzusRandaal píše:už jsem si vzal na 23. a 24. volno, abych vůbec všechno stihnulmisi_ce píše:skoro to vypada, ze by bylo prihodny tak v pet u toho mekace. jestli pojedem na sestku a pak okresky bude to akorat...kdyz pojedem normalne![]()
-
_peper
- Klubové ID: 1129
- Kontaktovat uživatele:
XBoy nám zítra zamluvý restauraci v jedné vesníčce kousek od Berouna.
Tady je odkaz http://www.mapy.cz/#x=132268288@y=13556 ... 0steaky%20;)
A co z Plzně nikdo nepojede
To mám jet sám

A co z Plzně nikdo nepojede
můžeš jet se mnou a angel_1 jestli pro ní pojedu z Kladna, tak bys to mohl vzít vyhlídkově s náma_peper píše:XBoy nám zítra zamluvý restauraci v jedné vesníčce kousek od Berouna.
A co z Plzně nikdo nepojedeTo mám jet sám
![]()
- Killca
- Klubové ID: 1648
jo takze proste kolem paty na mekaci v repich kdo zna a kdo chce, mozna az po paty kdyz hospa bude az na 7 protoze v beroune sme za 15 minut
jinak potom na sestku odtud musi nekdo vezt, ja neznam cestu, ale nastuduju
jinak mozna pojedu na velkou dobrou pro znamou, tak bych se taky moh stavit na kladne, treba pojedem s randalem zase spolu, se dohodnem
aby se tech 20 aut do toho berouna vubec veslo
jinak tam sou parkovaci listky co? to abych si pripravil tucne drobne 
jinak mozna pojedu na velkou dobrou pro znamou, tak bych se taky moh stavit na kladne, treba pojedem s randalem zase spolu, se dohodnem
aby se tech 20 aut do toho berouna vubec veslo
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca