vzdyt je to z Prahy dost zajizdkaRandaal píše:v kolik tam mám být?angel_1 píše:Tak puntaka asi nestihnu, sice je uz z dilny, ale zase neco zlobi tak tam pojede v patek zpet,:-(, kdo pro me prijede na Kladno

vzdyt je to z Prahy dost zajizdkaRandaal píše:v kolik tam mám být?angel_1 píše:Tak puntaka asi nestihnu, sice je uz z dilny, ale zase neco zlobi tak tam pojede v patek zpet,:-(, kdo pro me prijede na Kladno
na Kladno? kousek...teda chvilkaangel_1 píše:vzdyt je to z Prahy dost zajizdkaRandaal píše:v kolik tam mám být?angel_1 píše:Tak puntaka asi nestihnu, sice je uz z dilny, ale zase neco zlobi tak tam pojede v patek zpet,:-(, kdo pro me prijede na Kladno, noo tam se nejak dostanu - asi busem
![]()
![]()
fuuuj, ale zpet to uz asi ne, mohla bych vzit kamose, ma polo a planuje Mko, tak ale zase neni to nikdy z klubu, tak se to asi moc nehodi.
a znaas to tam trochu?? Vis kde je nemocnice:-)?Randaal píše:na Kladno? kousek...teda chvilkaangel_1 píše:vzdyt je to z Prahy dost zajizdkaRandaal píše: v kolik tam mám být?, noo tam se nejak dostanu - asi busem
![]()
![]()
fuuuj, ale zpet to uz asi ne, mohla bych vzit kamose, ma polo a planuje Mko, tak ale zase neni to nikdy z klubu, tak se to asi moc nehodi.
jak chceš, já rád jezdim, takže tam no problema zajedu
jsem absolutní abstinent, nepiju, nekouřim, takže kdybych pil pomerančovej džus, tak anomisi_ce píše:hadam ze tam asi nejedes na pomerancovej dzusRandaal píše:už jsem si vzal na 23. a 24. volno, abych vůbec všechno stihnulmisi_ce píše:skoro to vypada, ze by bylo prihodny tak v pet u toho mekace. jestli pojedem na sestku a pak okresky bude to akorat...kdyz pojedem normalne![]()
můžeš jet se mnou a angel_1 jestli pro ní pojedu z Kladna, tak bys to mohl vzít vyhlídkově s náma_peper píše:XBoy nám zítra zamluvý restauraci v jedné vesníčce kousek od Berouna.
Tady je odkaz http://www.mapy.cz/#x=132268288@y=13556 ... 0steaky%20;)
A co z Plzně nikdo nepojedeTo mám jet sám
![]()