Akce celkem dobrá. Auto jelo pěkně, akorát se mi zdálo že jezdim po ledě a ne po asfaltu. Každé pořazení, nebo výjezd ze zatáčky znamenalo utržení zadku a ze 2 kol jsem 3x byl mimo trat. Holt budu muset ještě hodně trénovat
Nenatáčel někdo 1 volnou jízdu po Proto_Cupech?? Myslím že kolem 15 hod. Třeba někdo natočil jak jsem v hodinách vlítnul do kačírku
Ty videa u Alpa na FTP jsou paradni.V mikiho slozce to prvni video ukazuje LukaseH v krasnem driftu, ale opravdu ukazkovem.
Cumim , ze i bez samosvoru to jde.
psena píše:Ty videa u Alpa na FTP jsou paradni.V mikiho slozce to prvni video ukazuje LukaseH v krasnem driftu, ale opravdu ukazkovem.
Cumim , ze i bez samosvoru to jde.
Podle me samosvor potrebujes akorat k peknymu burnoutku a k driftovani v malejch rychlostech... Jinak dik za pochvalu...
Lukas H. píše:
Podle me samosvor potrebujes akorat k peknymu burnoutku a k driftovani v malejch rychlostech... Jinak dik za pochvalu...
Ja myslim ze je lepsi i na udrzeni se v driftu a jeho rizeni .. kdyz ti vsechno utece odlehcenym vnitrnim kolem tak jsou situace kdy ti to schazi .. v kazdym pripade driftovat jde i bez nej .. ale hur
presne tak, s tim samosvorem je to spis o jistote... pamatuju se, jak v zime byla nocni mura pri plnym plynu poletujici prdel, jak co chvili drblo to ci ktery prokluzujici-chytajici se kolo... na drift taky dost imho pomuzou tuzsi stabilizatory... a hlavne pneu (sirsi lepivejsi na predek, dozadu hadice)
V Moste jsem byl taky,ale bylo to jeste s ibizou,uz se tesim,jak to na jare vyzkousim s kupickem,preci jen zadokolka je zadokolka Tak kdo kolikrat vyletl mimo trat? Me se to povedlo 1,snazil jsem predokolku jezdit dverma napred a trohu jsem to prehnal Co rikate na RS 4,ten tam jezdil jak zbesilej,ale umel to
Jo ten s tou Audinou to měl hodně moc v paži !!! Já byl venku jednou a to jenom předmína kolama ale v porovnání s tim řidičem Audi sem jezdil jak totální víkendový jezdec
No, ten blb v audině jezdil naprosto jako hovado. Sice to asi měl v paži, ale ropzhodně nemusel ohrožovat ostatní zběsilým předjížděním v zatáčkách. To? můj názor.
Jinak na bmw.e-net.cz je další video, je to jen kousek ze začátku akce.
[url]http://bmw.e-net.cz/bmwklub/most.okruh.04/z_kamery/start.avi
[/url]