A musim říct, že na Lukášovo řidičské umění sem čuměl s otevřenou pusou ...
  A musim říct, že na Lukášovo řidičské umění sem čuměl s otevřenou pusou ...  
PS: vše nej k svátku Lukáši

Přidám taky dvě fotečky do kotlíku ...

----
nedavej sem tak velky fotky prosim

Baxon píše:no kámo, já to alespoň viděl, ty jsi naházel štěrku na tra?George_D píše: Nenatáčel někdo 1 volnou jízdu po Proto_Cupech?? Myslím že kolem 15 hod. Třeba někdo natočil jak jsem v hodinách vlítnul do kačírku
 Prostě neni cvik tak co potom má člověk s tim plynem a volantem dělat
  Prostě neni cvik tak co potom má člověk s tim plynem a volantem dělat  

však si nebyl první ani posledníGeorge_D píše:Baxon píše:no kámo, já to alespoň viděl, ty jsi naházel štěrku na tra?George_D píše: Nenatáčel někdo 1 volnou jízdu po Proto_Cupech?? Myslím že kolem 15 hod. Třeba někdo natočil jak jsem v hodinách vlítnul do kačírku
Vždy je jednou poprvéProstě neni cvik tak co potom má člověk s tim plynem a volantem dělat

Ja myslim ze je lepsi i na udrzeni se v driftu a jeho rizeni .. kdyz ti vsechno utece odlehcenym vnitrnim kolem tak jsou situace kdy ti to schazi .. v kazdym pripade driftovat jde i bez nej .. ale hurLukas H. píše: Podle me samosvor potrebujes akorat k peknymu burnoutku a k driftovani v malejch rychlostech... Jinak dik za pochvalu...

Tak kdo kolikrat vyletl mimo trat?
 Tak kdo kolikrat vyletl mimo trat?  Me se to povedlo 1,snazil jsem predokolku jezdit dverma napred a trohu jsem to prehnal
 Me se to povedlo 1,snazil jsem predokolku jezdit dverma napred a trohu jsem to prehnal  Co rikate na RS 4,ten tam jezdil jak zbesilej,ale umel to
 Co rikate na RS 4,ten tam jezdil jak zbesilej,ale umel to 

Hlavne to prosimte pouze grabni, zkomprimuj a uploadni...Speedy píše:Takže jsem dnes uploadnul další video z kamery. Jsou to záběry Lopolových pokusů o smyky
http://bmw.e-net.cz/bmwklub/most.okruh. ... rs_car.avi
Další video bude brzy, tentokrát to bude Lukáš, koho si vezmu na starost
 Zadny picoviny okolo...
  Zadny picoviny okolo...