Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Sraz

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Kriznik

#61 Příspěvek od Kriznik »

:D

tak par fotek jsem dal na net...
spousty fotek se tipnou z digitalnich kamer, takze dalsi pribydou...
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#62 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

hned mrknu :-)
Dave
Klubové ID: 469
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal Kriznik

No z digitálních - ta tam byla (bohužel) jenom jedna!!!

Jinak přijímám další nápady jakou hudbu do videí - aby někdo neřekl že je to hrozný!!!

A co se třeba bavit o tom, co bylo na srazu Super a co by se dalo zlepšit a ne se hádat o nesmyslu!!! Všichni přece uznali že mu ten 3,5l jede fakt dobře (trojka průhrab) ale to je všechno! Nic víc, nic míň!!!
Dave
Klubové ID: 469
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od Dave »

Originál zaslal Kriznik

No z digitálních - ta tam byla (bohužel) jenom jedna!!!

Jinak přijímám další nápady jakou hudbu do videí - aby někdo neřekl že je to hrozný!!!

A co se třeba bavit o tom, co bylo na srazu Super a co by se dalo zlepšit a ne se hádat o nesmyslu!!! Všichni přece uznali že mu ten 3,5l jede fakt dobře (trojka průhrab) ale to je všechno! Nic víc, nic míň!!!

. . (dvě tečky)
Schóva

#65 Příspěvek od Schóva »

Taky uz se tesim na foto a jeste vic na video...uz aby to bylo. :)
JFK Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 2

#66 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal ondra_m
HA, to jsem rychlejší než M3? :-) Wow

No, asi ti kape na mozek, nééé:fuckoff: Už si nepamatuješ, jak ti na té samé silnici půl hodinu před sprintem nechutně ujela? Na začátku silnice jsme jeli za sebou a za zatáčkou na konci jsem se otáčel na takovém malém placu a když jsem jel zpět, tak jsi teprve vletěl do té zatáčky. Ale jinak jsi nakopal Mku prdel...:fuckoff: :fuckoff: :fuckoff: A určitě to nebylo poprvé, že???:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#67 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Originál zaslal ondra_m
Mno to je právě rozdíl mezi mnou a vámi, máš pravdu. Já když chci lítat, jako blázen tak si pronajmu okruh a neohrožuju ostatní se slovy "je to bezpečný" - 200km/h není nikdy bezpečný. :shit:

Moje "popelnice" to umí i do zatáček, ale já prostě necítím touhu někoho zabít, a proto se snažím jezdit bezpečně i s tou mojí mrchou a nehraju si na frajírka, z toho už jsem vyrostl. Přiznávám, asi ta?kovatím, ale až budete v potoce nebo ve stromě přemejšlet proč se náhle z lesa vynořila srna a proč je všude krev, benzín, olej a tak... bude pozdě, možná si na mě vzpomenete.
Zatím jste měli štěstí.
Já jsem tam primárně přijel porovnávat, což se jakš takš podařilo. A poznat lidi, ale překvapilo, mne, že někteří kteří se přes web projevují jako velci drsoni, byli na živo docela zakřiknutí pubescenti

S tím objemem, je to klasický jev(reakce), když bych brutálně vyhonil 2.0i tak budu "borec" a budu dávat i 2.5l, ale co z toho? Bude se mi to srát jak průjem atd...

Já jsem se taky výborně cejtil když místní snědí občané, mrkli na moje auto a se slovy hele vole žralock, mě odsoudili k záhubě

Jestli chcete zamachrovat, jak to umíte, líp než já, tak si pronajměte okruh a můžem jezdit na čas a uvidíme
:fuckoff:

Ty seš kokůtek,cóóó:D :fuckoff: :D
1. Na tebe si fakt určitě po kreši nevzpomenu, na to seš moc velká nula.
2.Se ti nedivím, že když si nevěříš (nebo tě to auto neposlouchá), tak raději jezdíš někde, kde nejsi tolik nebezpečnej.
3.Primárně jsi přijel porovnávat co!?! A jak se to porovnání podle tebe mohlo potvrdit se stopkama v ruce, když praktickou jízdou jseš o dost pomalejší??? viz víše.
4.Poznat lidi si určitě nechtěl, to by jsi se po sprintu hned nevypařil. A nej pubescent jsi byl ty a ten tvůj kámo, jinak OK.

Ohhhh...
:mad:
JFK Čestný člen
Čestný člen

#68 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Paulovi bych chtěl poděkovat za organizaci, ostatním, kteří se nějakým způsobem podíleli taky moc DÍK a všem dohromady za ůčast poklonu, leč to byla velká prdel!!! :-)))))))

Už se těším na další akci...
Schóva

#69 Příspěvek od Schóva »

Myslim,ze nejsi zdaleka sam,kdo se tesi na dalsi akci. Jak se jiz mnoho ucastniku vyjadrilo : Bylo to SUPER.
Honza
Klubové ID: 69
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od Honza »

Sraz naprosto super. Pořídil jsem nějaký záběry na svoji digital kameru, ale bohužel zatim nemam odpovídající vybavení jak to dát na net.
ondra_m
Klubové ID: 572

#71 Příspěvek od ondra_m »

Originál zaslal JFK
Originál zaslal ondra_m
HA, to jsem rychlejší než M3? :-) Wow

No, asi ti kape na mozek, nééé:fuckoff: Už si nepamatuješ, jak ti na té samé silnici půl hodinu před sprintem nechutně ujela? Na začátku silnice jsme jeli za sebou a za zatáčkou na konci jsem se otáčel na takovém malém placu a když jsem jel zpět, tak jsi teprve vletěl do té zatáčky. Ale jinak jsi nakopal Mku prdel...:fuckoff: :fuckoff: :fuckoff: A určitě to nebylo poprvé, že???:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

M3 je rychlejší to je bez debat.
Vždy? jsme se spolu zhodli, že je to ve stopkách, tak nevím proč tu tu řešíš takové píčoviny. :D
ondra_m
Klubové ID: 572

#72 Příspěvek od ondra_m »

Originál zaslal JFK

Ty seš kokůtek,cóóó:D :fuckoff: :D

Ohhhh...
:mad:

Asi není třeba nic dodávat, že? :D Prostě jsi mne prokoukl.

:shit: :shit: :shit: :shit:
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od Shrek »

Lukáš a Honza: PLZ all kdo jste natočili cokoliv na digitál o zapůjčení kazetek (stáhnu, sestříhám, udělám CDa a ještě zahostuju na páteři). Ohnivej drát, kameru i Pinnacle Studio 7 mám.

DaF by mohl být tak hodný a vzít mi to ssebou domů, až pojede do HK.
DaF

#74 Příspěvek od DaF »

Oki... Vezmu... Krom toho mam jeste zabery z DTM movie nataceni v Praze. Je to na VHSC kazetkach. Myslis, ze by bylo mozne digitalizovat a nasledne sestrihnout i tohle?
Shrek
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od Shrek »

Jo, to je possible, ikdyž oklikou. VHS-C kameru má kámoš, já mám digitála, takže propojíme jeho analog výstup s mým analog vstup a zdigitalizujem to přes výstup firewire.
Klakson
Klubové ID: 66
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od Klakson »

tak si objendávám CD, nebo by šla i VHS?:D :ucta: :D :ucta:
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#77 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

Originál zaslal Honza
Sraz naprosto super. Pořídil jsem nějaký záběry na svoji digital kameru, ale bohužel zatim nemam odpovídající vybavení jak to dát na net.

Je zde moznost se dohodnout s Lukasem-H na grabu a ja bych zbytek zaridil. Zkus se s nim nejak domluvit pleez, cim vic matrose, tim lepsi.
Kriznik

#78 Příspěvek od Kriznik »

Originál zaslal Shrek
Lukáš a Honza: PLZ all kdo jste natočili cokoliv na digitál o zapůjčení kazetek (stáhnu, sestříhám, udělám CDa a ještě zahostuju na páteři). Ohnivej drát, kameru i Pinnacle Studio 7 mám.

DaF by mohl být tak hodný a vzít mi to ssebou domů, až pojede do HK.

hostovani na pateri :super:
ja pak nahazim jenom linky a screenshoty na web :)
Schóva

#79 Příspěvek od Schóva »

Pokud to bude mozne, pocitej se mnou s CD + VHS. Pekne prosim, smutne koukam.
d.aemon
Klubové ID: 1028

#80 Příspěvek od d.aemon »

Originál zaslal Schóva
...Pekne prosim, smutne koukam.

:D :D :D To umíš, jo? Takhle sundávat ramínka od šatů a odhalovat se, to ti jde :D :D :D

BTW: Až budeme v Křižanech příště, zavedeme obsluhu nahoře bez. Myslím, že úroda tam na to letos je. :bigok:
Odpovědět