+1 :lovestruck:a užívat si aspoň zvuk motoru.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	330i nebo 330d
- 
				RedBaron
- Klubové ID: 178
- Kontaktovat uživatele:
Tak teď nevím, přišel ses se studemBeaver píše:To by vysvětlovalo, proč potkávám tolik kokotů v BMW co mají dojem, že spolu s autem dostali závodní licenci a eFkové značky
...jet s benzínem za 14 a užívat si aspoň zvuk motoru.
 přiznat, že jezdíš s benzínem taky sakra rychle za 14 a užíváš si zvuku motoru nebo moralizovat?
 přiznat, že jezdíš s benzínem taky sakra rychle za 14 a užíváš si zvuku motoru nebo moralizovat? 
Sam sebe nepotkavam, rychlost svetla se zatim nikomu prekonat nepovedlo. Zvuk motoru si umim uzivat i v ramci limitu a nebo pres limit s rozumem tam, kde se to da. Coz nemeni nic na tom, ze debilu potkavam az moc, suverene vedou Oktavky a BMW temer libovolne rady (zadnou vedeckou studii jsem kvuli tomu nedelal, rikam co vidim) - klasicky predjizdeni pred zatackou, pred horizontem, snaha podjet kolonu odstavnym pruhem nebo pruhem pro BUSy, pokus o prekonani rychlostnich pozemnich rekordu ve meste i mimo atd.RedBaron píše:Tak teď nevím, přišel ses se studemBeaver píše:To by vysvětlovalo, proč potkávám tolik kokotů v BMW co mají dojem, že spolu s autem dostali závodní licenci a eFkové značky
...jet s benzínem za 14 a užívat si aspoň zvuk motoru.přiznat, že jezdíš s benzínem taky sakra rychle za 14 a užíváš si zvuku motoru nebo moralizovat?
Kdyz jsem si dovezl domu E36ku tak i prvni otazka manzelky byla, jestli ted budu taky jezdit jako blbecek v BMW, takze zadnou skvelou povest v tomhle ohledu BMW nema obecne jak se tak zda.
Kazdopadne ten tvuj nazor ze brambormotorwerke je "neco vic" nez jiny auta a tim padem si muzes jezdit jak chces, to je fakt k smichu.
- 
				RedBaron
- Kontaktovat uživatele:
A to jsem napsal kde, prosímtě? Naznačil jsem, že když jezdíš na KONI podvozku, P-Zero Rosso 225tkách a s brzdami 325mm, budeš mít asi trochu jiný rychlostní průměr než HTP na tvrdých 165tkách, s třetinovým výkonem a brzdami jako od kočárku. To není nic k údivu, to je holá realita. Jen prosímtě nesuď když nic nevíš, před horizontem ani do zatáčky jsem nepředjížděl nikdy a o přiměřené rychlosti toho možná vím víc než si vůbec dovedeš představit.Beaver píše:Kazdopadne ten tvuj nazor ze brambormotorwerke je "neco vic" nez jiny auta a tim padem si muzes jezdit jak chces, to je fakt k smichu.
- 
				RedBaron
- Kontaktovat uživatele:
Ne, to je realita a jestli se tomu někdo diví, pak asi nikdy nejel v autě. Aneb další chytrák, co se nám tu bude snažit tvrdit, že nikdy nepřekročil 50/90/130Beaver píše:RedBaron píše:...kdo si kupuje bavora, aby s ním jezdil "běžně" v souladu s HTP a ostatním silničním plevelem, že?...Ona je to stejna hovadina jako napsat kdo si kupuje Lambo aby s nim jezdil v souladu s BMW a ostatnim silnicnim plevelem, ze ?

Á, pán je vtipálek - že jsem nepřekročil nikdy limit jsem netvrdil. Mimo to limit můžeš (kupodivu) překročit i s tím HTP. A zároveň si tady zase odporuješ, protože nejdřív píšeš, žes nikdy netvrdil, že by BMW bylo nějak lepší a pak napíšeš, že to je realita. Tak buď máš schizofrenii nebo si nevidíš do huby. Ale podle toho co píšeš se zdá, že patříš k těm expertům, co si myslí, že mají nějaký überwagen a tím pádem můžou jezdit jak se jim chce, kdekoliv a kdykoliv. Tím pro mě debata končí.

- pavproch
(Vytrženo z diskuse pod včerejším článkem Autoforum.cz o nehodě v Dobříši)

Pod to se podepíšu taky....Aby bylo jasno: jezdím rád (a rychle, leckdy za hranicí limitů mimo město), jezdím hodně, mám dobré a rychlé auto. Ale neprasím. Ve městě jedu 50, protože člověk nikdy neví, zpozakterého rohu nebo auta vyběhne pod kola děcko, nebo mamina vystrčí kočárek.

- 
				RedBaron
- Kontaktovat uživatele:
Prosímtě, zameť si před svým prahem a pak teprve dělej ty své psychologické sondy na základě šesti slov, ju? Tvoje babička musí mít HTP, jinak to snad není ani možnýBeaver píše:Á, pán je vtipálek - že jsem nepřekročil nikdy limit jsem netvrdil. Mimo to limit můžeš (kupodivu) překročit i s tím HTP. A zároveň si tady zase odporuješ, protože nejdřív píšeš, žes nikdy netvrdil, že by BMW bylo nějak lepší a pak napíšeš, že to je realita. Tak buď máš schizofrenii nebo si nevidíš do huby. Ale podle toho co píšeš se zdá, že patříš k těm expertům, co si myslí, že mají nějaký überwagen a tím pádem můžou jezdit jak se jim chce, kdekoliv a kdykoliv. Tím pro mě debata končí.

- 
				RedBaron
- Kontaktovat uživatele:
+1, naprostý souhlas. Člověk musí vědět, kde je i 30 moc a na druhou stranu že 160 na kvalitní silnici s výhledem mezi loukami není nic ohrožujícího.pavproch píše:(Vytrženo z diskuse pod včerejším článkem Autoforum.cz o nehodě v Dobříši)
Pod to se podepíšu taky....Aby bylo jasno: jezdím rád (a rychle, leckdy za hranicí limitů mimo město), jezdím hodně, mám dobré a rychlé auto. Ale neprasím. Ve městě jedu 50, protože člověk nikdy neví, zpozakterého rohu nebo auta vyběhne pod kola děcko, nebo mamina vystrčí kočárek.

tohle by se hodilo na tyhle stranky, nahoru, vedle loga a nazvu jako motto klubu
   tohle by se hodilo na tyhle stranky, nahoru, vedle loga a nazvu jako motto klubu