a užívat si aspoň zvuk motoru.
+1 :lovestruck:
Beaver píše:To by vysvětlovalo, proč potkávám tolik kokotů v BMW co mají dojem, že spolu s autem dostali závodní licenci a eFkové značky![]()
...jet s benzínem za 14 a užívat si aspoň zvuk motoru.
RedBaron píše:Beaver píše:To by vysvětlovalo, proč potkávám tolik kokotů v BMW co mají dojem, že spolu s autem dostali závodní licenci a eFkové značky![]()
...jet s benzínem za 14 a užívat si aspoň zvuk motoru.
Tak teď nevím, přišel ses se studempřiznat, že jezdíš s benzínem taky sakra rychle za 14 a užíváš si zvuku motoru nebo moralizovat?
Beaver píše:Kazdopadne ten tvuj nazor ze brambormotorwerke je "neco vic" nez jiny auta a tim padem si muzes jezdit jak chces, to je fakt k smichu.
Beaver píše:RedBaron píše:...kdo si kupuje bavora, aby s ním jezdil "běžně" v souladu s HTP a ostatním silničním plevelem, že?...
Ona je to stejna hovadina jako napsat kdo si kupuje Lambo aby s nim jezdil v souladu s BMW a ostatnim silnicnim plevelem, ze ?
Aby bylo jasno: jezdím rád (a rychle, leckdy za hranicí limitů mimo město), jezdím hodně, mám dobré a rychlé auto. Ale neprasím. Ve městě jedu 50, protože člověk nikdy neví, zpozakterého rohu nebo auta vyběhne pod kola děcko, nebo mamina vystrčí kočárek.
Beaver píše:Á, pán je vtipálek - že jsem nepřekročil nikdy limit jsem netvrdil. Mimo to limit můžeš (kupodivu) překročit i s tím HTP. A zároveň si tady zase odporuješ, protože nejdřív píšeš, žes nikdy netvrdil, že by BMW bylo nějak lepší a pak napíšeš, že to je realita. Tak buď máš schizofrenii nebo si nevidíš do huby. Ale podle toho co píšeš se zdá, že patříš k těm expertům, co si myslí, že mají nějaký überwagen a tím pádem můžou jezdit jak se jim chce, kdekoliv a kdykoliv. Tím pro mě debata končí.
pavproch píše:(Vytrženo z diskuse pod včerejším článkem Autoforum.cz o nehodě v Dobříši)Aby bylo jasno: jezdím rád (a rychle, leckdy za hranicí limitů mimo město), jezdím hodně, mám dobré a rychlé auto. Ale neprasím. Ve městě jedu 50, protože člověk nikdy neví, zpozakterého rohu nebo auta vyběhne pod kola děcko, nebo mamina vystrčí kočárek.
Pod to se podepíšu taky....