Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

330i nebo 330d

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
pavproch

#61 Příspěvek od pavproch »

a užívat si aspoň zvuk motoru.

+1 :lovestruck:
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od RedBaron »

Beaver píše:To by vysvětlovalo, proč potkávám tolik kokotů v BMW co mají dojem, že spolu s autem dostali závodní licenci a eFkové značky :roll:

...jet s benzínem za 14 a užívat si aspoň zvuk motoru.

Tak teď nevím, přišel ses se studem :oops: přiznat, že jezdíš s benzínem taky sakra rychle za 14 a užíváš si zvuku motoru nebo moralizovat? :lol:
Selix

#63 Příspěvek od Selix »

Performanceman píše: ... jezdím jako dobytek ale o tom bmw je, nebo ne?

:D tohle by se hodilo na tyhle stranky, nahoru, vedle loga a nazvu jako motto klubu 8)
Beaver

#64 Příspěvek od Beaver »

RedBaron píše:
Beaver píše:To by vysvětlovalo, proč potkávám tolik kokotů v BMW co mají dojem, že spolu s autem dostali závodní licenci a eFkové značky :roll:

...jet s benzínem za 14 a užívat si aspoň zvuk motoru.

Tak teď nevím, přišel ses se studem :oops: přiznat, že jezdíš s benzínem taky sakra rychle za 14 a užíváš si zvuku motoru nebo moralizovat? :lol:

Sam sebe nepotkavam, rychlost svetla se zatim nikomu prekonat nepovedlo. Zvuk motoru si umim uzivat i v ramci limitu a nebo pres limit s rozumem tam, kde se to da. Coz nemeni nic na tom, ze debilu potkavam az moc, suverene vedou Oktavky a BMW temer libovolne rady (zadnou vedeckou studii jsem kvuli tomu nedelal, rikam co vidim) - klasicky predjizdeni pred zatackou, pred horizontem, snaha podjet kolonu odstavnym pruhem nebo pruhem pro BUSy, pokus o prekonani rychlostnich pozemnich rekordu ve meste i mimo atd.

Kdyz jsem si dovezl domu E36ku tak i prvni otazka manzelky byla, jestli ted budu taky jezdit jako blbecek v BMW, takze zadnou skvelou povest v tomhle ohledu BMW nema obecne jak se tak zda.

Kazdopadne ten tvuj nazor ze brambormotorwerke je "neco vic" nez jiny auta a tim padem si muzes jezdit jak chces, to je fakt k smichu.
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od RedBaron »

Beaver píše:Kazdopadne ten tvuj nazor ze brambormotorwerke je "neco vic" nez jiny auta a tim padem si muzes jezdit jak chces, to je fakt k smichu.

A to jsem napsal kde, prosímtě? Naznačil jsem, že když jezdíš na KONI podvozku, P-Zero Rosso 225tkách a s brzdami 325mm, budeš mít asi trochu jiný rychlostní průměr než HTP na tvrdých 165tkách, s třetinovým výkonem a brzdami jako od kočárku. To není nic k údivu, to je holá realita. Jen prosímtě nesuď když nic nevíš, před horizontem ani do zatáčky jsem nepředjížděl nikdy a o přiměřené rychlosti toho možná vím víc než si vůbec dovedeš představit.
Beaver

#66 Příspěvek od Beaver »

RedBaron píše:...kdo si kupuje bavora, aby s ním jezdil "běžně" v souladu s HTP a ostatním silničním plevelem, že?...

:wink: Ona je to stejna hovadina jako napsat kdo si kupuje Lambo aby s nim jezdil v souladu s BMW a ostatnim silnicnim plevelem, ze ?
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od RedBaron »

Beaver píše:
RedBaron píše:...kdo si kupuje bavora, aby s ním jezdil "běžně" v souladu s HTP a ostatním silničním plevelem, že?...

:wink: Ona je to stejna hovadina jako napsat kdo si kupuje Lambo aby s nim jezdil v souladu s BMW a ostatnim silnicnim plevelem, ze ?

Ne, to je realita a jestli se tomu někdo diví, pak asi nikdy nejel v autě. Aneb další chytrák, co se nám tu bude snažit tvrdit, že nikdy nepřekročil 50/90/130 :roll:
Beaver

#68 Příspěvek od Beaver »

Á, pán je vtipálek - že jsem nepřekročil nikdy limit jsem netvrdil. Mimo to limit můžeš (kupodivu) překročit i s tím HTP. A zároveň si tady zase odporuješ, protože nejdřív píšeš, žes nikdy netvrdil, že by BMW bylo nějak lepší a pak napíšeš, že to je realita. Tak buď máš schizofrenii nebo si nevidíš do huby. Ale podle toho co píšeš se zdá, že patříš k těm expertům, co si myslí, že mají nějaký überwagen a tím pádem můžou jezdit jak se jim chce, kdekoliv a kdykoliv. Tím pro mě debata končí.
pavproch

#69 Příspěvek od pavproch »

(Vytrženo z diskuse pod včerejším článkem Autoforum.cz o nehodě v Dobříši)

Aby bylo jasno: jezdím rád (a rychle, leckdy za hranicí limitů mimo město), jezdím hodně, mám dobré a rychlé auto. Ale neprasím. Ve městě jedu 50, protože člověk nikdy neví, zpozakterého rohu nebo auta vyběhne pod kola děcko, nebo mamina vystrčí kočárek.

Pod to se podepíšu taky.... :wink:
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od RedBaron »

Beaver píše:Á, pán je vtipálek - že jsem nepřekročil nikdy limit jsem netvrdil. Mimo to limit můžeš (kupodivu) překročit i s tím HTP. A zároveň si tady zase odporuješ, protože nejdřív píšeš, žes nikdy netvrdil, že by BMW bylo nějak lepší a pak napíšeš, že to je realita. Tak buď máš schizofrenii nebo si nevidíš do huby. Ale podle toho co píšeš se zdá, že patříš k těm expertům, co si myslí, že mají nějaký überwagen a tím pádem můžou jezdit jak se jim chce, kdekoliv a kdykoliv. Tím pro mě debata končí.

Prosímtě, zameť si před svým prahem a pak teprve dělej ty své psychologické sondy na základě šesti slov, ju? Tvoje babička musí mít HTP, jinak to snad není ani možný :lol:
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od RedBaron »

pavproch píše:(Vytrženo z diskuse pod včerejším článkem Autoforum.cz o nehodě v Dobříši)

Aby bylo jasno: jezdím rád (a rychle, leckdy za hranicí limitů mimo město), jezdím hodně, mám dobré a rychlé auto. Ale neprasím. Ve městě jedu 50, protože člověk nikdy neví, zpozakterého rohu nebo auta vyběhne pod kola děcko, nebo mamina vystrčí kočárek.

Pod to se podepíšu taky.... :wink:

+1, naprostý souhlas. Člověk musí vědět, kde je i 30 moc a na druhou stranu že 160 na kvalitní silnici s výhledem mezi loukami není nic ohrožujícího.
Odpovědět