Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
klapky v sani- opravy
ty podlozky maji byt na vsechSweden píše:Ne chybí mi pouze jedna,pokud myslíš jako tu druhou tu boční tak tam nejsou,ani na bližší straně ani na vzdálenější,tyto konce jdou oddělené jakoby přírubou takže jsou mimo sací prostor a není je potřeba utěsňovat![]()
- Sweden
- Klubové ID: 2669
ty podlozky maji byt na vsech
jestli se motas treba nekdy v praze tak ti je muzu dat[/quote]
pravda pravda,teď jsem na to koukal do ETK a maji být i pod bočními šrouby,myslel jsem že tam být nemaj když sem je tam neměl
,na vntřních to chápu,ale ty dvě venkovní jsou tam jaksi zbytečně.Nicméně bych to rád napravil,ikdyž si myslím že to zrovna problém nedělá když tam venkovní nejsou,co je takhle poslat,dobře bych zaplatil,přes prágl jezdím často,ale radši to vždy vezmu co největším průletem 
E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket
-
bbeavis
- Kontaktovat uživatele:
Ja je vyndal protoze mi kolem nich nehoranze chcal olej... Od ty doby mi neubyva ani trochu... A myslim ze tam jsou ty 33mm.... ale to ti v kazdym kramu reknou ktery potrebujes..Soulich píše:Zdravim , mam BMW 530D E60 manual. Chci se zeptat jestli mam vyrive klapky a kdyz jo tak jake myslim velikost diky .
-
magyar
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3240
- Kontaktovat uživatele:
Je to blbosť. Stále tam budú a budú klásť odpor v prúdení vzduchu - a že ho tam prúdi veľký objem
Takže keby si to odpojil, kládli by odpor vo viac privrenom stave, čím by sa ešte skôr ulomili než normálne. Nestojí to za experimenty, záslepky stoja ~800 a vymeniť ich vymeníš za hoďku-hoďku a pol v pohode 
d(- -)b