Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34tds - voda kape přepadovou hadicí z expanzky ven z auta..
-
po kud máš vodítko odšroubované tak je potřeba ho ještě vycvaknout,ale myslím že jedno tam může zůstat, nevím to přesně musel bych to vidět, ať mě někdo opraví, ale jestli máš už hlavu doletak tam to vodítko klidně nech,hadičku kup tam co budeš kupovat těsnění a řekni na co to chceš,hydroštely pokud nemusíš nevyklepávej,
a ty hadičky jsou tedy přesně na co?díkbeny-maser píše:po kud máš vodítko odšroubované tak je potřeba ho ještě vycvaknout,ale myslím že jedno tam může zůstat, nevím to přesně musel bych to vidět, ať mě někdo opraví, ale jestli máš už hlavu doletak tam to vodítko klidně nech,hadičku kup tam co budeš kupovat těsnění a řekni na co to chceš,hydroštely pokud nemusíš nevyklepávej,
-
Vodící lišta je nacvaklá na tom dolním čepu, stačí trochu zatáhnout a je venku. Dal bych novou, origo v Renocaru asi 400 a ten plast umí stárnout, čímž křehne. Na napínacích lištách by mohlo jít vyměnit jen obložení, páč má vlastní kód, ale nevím jistě, já jsem měnil celé, páč byly vydřené až do hliníku.
Přepadové hadice se tak i jmenují, koupíš v každé mototechně včetně špuntu na poslední vstřik. Světlost je myslím 3,5mm, půjdou tam ještě hůř než dolů, je to natěsno. Pro inspiraci mrkni třeba na gumex.cz, ale neměl by být problém sehnat kdekoliv...
Hodně zdaru!
Přepadové hadice se tak i jmenují, koupíš v každé mototechně včetně špuntu na poslední vstřik. Světlost je myslím 3,5mm, půjdou tam ještě hůř než dolů, je to natěsno. Pro inspiraci mrkni třeba na gumex.cz, ale neměl by být problém sehnat kdekoliv...
Hodně zdaru!
-
koupit špuntík na poslední vstřik je docela problém teda alespoň tady na severu.ThatsMe píše:Vodící lišta je nacvaklá na tom dolním čepu, stačí trochu zatáhnout a je venku. Dal bych novou, origo v Renocaru asi 400 a ten plast umí stárnout, čímž křehne. Na napínacích lištách by mohlo jít vyměnit jen obložení, páč má vlastní kód, ale nevím jistě, já jsem měnil celé, páč byly vydřené až do hliníku.
Hodně zdaru!
Takže doporučuju před vyndáním vstřiku sundat, jinak se ti při povolování nenápadně skřípne a pak tam poteče nafta.
-
-
reťaze sa dajú zohnať aj za 60€ dokopy 2kusy,
2vodiace a 2 napínacie lišty čo som pozeral ceny v BMW tak cca do 80€ dokopy
ten hydraulický napinák som ešte nevidel že by bol zlý a videl som rozobratých asi 10motorov TDS, ale aj ten sa dá zohnať za cca 50€, takže komplet rozvody do 200€, alebo lacnejšie podľa toho čo všetko potrebuješ
2vodiace a 2 napínacie lišty čo som pozeral ceny v BMW tak cca do 80€ dokopy
ten hydraulický napinák som ešte nevidel že by bol zlý a videl som rozobratých asi 10motorov TDS, ale aj ten sa dá zohnať za cca 50€, takže komplet rozvody do 200€, alebo lacnejšie podľa toho čo všetko potrebuješ
a OEM kod vezmu kde?třeba tady..?ThatsMe píše:Přesně tam.Řekneš jim OEM kód a max do 2 dnů je to tam.
http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/T ... ing_chain/
-
to nemíním ,ale kdyby zkouknu to ozubený kolečko jestli už nebylo třeba měněný a jestli neni teda vymačklý a uvidim,,k tomu čepu tý vodíví lišty,,je tam na závit nebo je tam jen nastrčenej a v nom nastrčená lišta,,mám dojem če když jsem to zkoušel tak šel i ten čep a bojim se že mki zapadne do rozvodu a budu muset sundat i prsa komplet.??díky mocThatsMe píše:Ten napínák jsem měl zrovna špatný a nový stojí 1700 origo. Ještě bych přihodil řetězové kolečka, aspoň to malé na klice, origo myslím 6 nebo 8 stovek. Ale nevím, jestli Radokrno zamýšlí měnit celé rozvody...
-