Michelin píše:Je to mysleno na ten motor. Proste to nejede a 4 vyfuky tam nepatri-muj nazor.
Ano, vše je věc názoru, ale já si myslím, že rodinný sedan co dělá kilo za 7,5 sec a max. má tach. cca 250 km/h, tak asi jede ...
Ale jak říkám, proti M3, M5 ... je to asi slabota, je ale třeba si uvědomit co se srovnává ... Neřeknu, třeba e39 520i, e39 525 TDS .. atd.
V klídku,hele,když vidím,co si lepjej maníci třeba na e36 1.6i za sportovní kity,nebo vůbec tak celkově dělaj laufy,nárazníky atd. a fábie,prassaty a podobný antiauta,tak si myslím,že na tvejch bezmála 200koníků se nemáš zač stydět,ten 2.8 motor je taky perfektní,hlavně to,že je to 6-vál je super,to pak dělá takovej vícehlasej sound!
Díky za pochopení No ona taková e36 316i na 18" s pneu alespoň 245, se 4 mi výfuky, s brutálním křídlem, s radlicí ve předu, pěkně podsvícená, neony, strobo ... ta taky udělá divy
Díky za pochopení No ona taková e36 316i na 18" s pneu alespoň 245, se 4 mi výfuky, s brutálním křídlem, s radlicí ve předu, pěkně podsvícená, neony, strobo ... ta taky udělá divyl
Ale proti gustu žádný dišputát ....
Jó to je rovnou přelud.Tak jako tady je taky spousta IS-ařů a lidí s malým obsahem a taky laděj jak můžou,spíš je důležitý rozpoznat tu únosnou mez,do jaké míry se to ladění na jak který typ motorizace hodí.je prostě fakt,že mi příjde taky trapný ověšet auto vším možným,že na venek působí jako hustej spor´ták a ve skutečností musíš do každýho kopečka podřazovat,to jako uznávám,to je mimo mísu!!Ale to fakt není tvůj případ 528-čka jede krásně,určitě to není dostačující,ale tak s jídlem roste chuť,mě už ta 540-tka taky netlačí dozad,jsem sice spokojenej,ale dokážu si představit auto klidně o dalších 150-200 koní silnější.
Si stěžuj, máš skoro o 100 PS víc... jak já. To já bych zase 540i bral hned, nebo alespoň 530i. Určitě 2,8i jede, už bych ale chtěl více, zatím bohužel, tuhle káru mám chvilku a doma jsem dal slib.
Si stěžuj, máš skoro o 100 PS víc... jak já. To já bych zase 540i bral hned, nebo alespoň 530i. Určitě 2,8i jede, už bych ale chtěl více, zatím bohužel, tuhle káru mám chvilku a doma jsem dal slib.
Mě by se líbilo něco se zrychlením pod 5s,o maximálku mi nejde.No jó,ale na novou M5 ještě dlouho nebude a nic jinýho za kloudný prachy nenajdeš,takže se aspoň uchlácholuju zvukem V8
Michelin píše:A proc vlastne 4lauf? Kvuli designu? Protoze vykon a sound ti zajisti i pekny 2potrubi treba od bastucku, pokud dela na takovy objem.
Jasny, do Mkovýho nárazníku se víc hodí 4 koncovky...tak jak má Mko
Hele a to ti ještě musím říct,že když jsem to auto kupoval,tak ten co mi to prodával tam měl už tyhle koncovky,ale jen koncovky a na ty druhý straně byla slepá,jenom přivrtaná do plechu s tím,že si nechal dělat tlumič v laityngu a tam mu řekli,že to na tu druhou stranu prostě nejde,dobrý né?!Mi bylo hanba do tý doby,než jsem to nechal udělat,falešná koncovka je jako fakt trapná.Jó a už jsem se s tím taky setkal u jedný e46,taky tam měl borec jen falešnou koncovku,tak to už je prostě dávka.
Tak to je zlej sen Myslel jsem, že takovej typ lidí si kupuje spíš favority nebo v lepším případě 316i Ale že už aj 540i, tak to bych měl asi popřemýšlet o něčem jiným
Player1 píše:Tak to je zlej sen Myslel jsem, že takovej typ lidí si kupuje spíš favority nebo v lepším případě 316i Ale že už aj 540i, tak to bych měl asi popřemýšlet o něčem jiným
Tss,stačí si zajet na Mimoň,tam je takovejch draků spousty a teď nemyslím jen ty laufy,spíš celkově,někdy přemejšlím,jestli se tenhle sraz jmenuje kvůli těmhle "mimoňům" A co ty teda,pečeš na to,nebo to budeš taky řešit??
No se mnou je to těžký... V plánu je milion věcí, ale vždycky se najdou důležitější věci, kam dát prachy... To víš, že bych chtěl dát M-paket a všechno ostatní, ale jde to hodně pomalu. Nejdůležitější pro mě je, když auto dobře funguje a už celkem dlouho řeším převodovku. Po výměně měniče to pořád není OK... A s těma výfukama-sice se mi ten zvuk hrozně líbí, když jsou tam nějaky jiny výfuky, ale zase mám strach, že by mě to časem začalo srát. je to jak kdy, někdy bych potřeboval pořádnou pilu, někdy V8 s brutálním zvukem a někdy to, co mám-letíš 200 po dálnici a o motoru ani nevíš.
Player1 píše:No se mnou je to těžký... V plánu je milion věcí, ale vždycky se najdou důležitější věci, kam dát prachy... To víš, že bych chtěl dát M-paket a všechno ostatní, ale jde to hodně pomalu. Nejdůležitější pro mě je, když auto dobře funguje a už celkem dlouho řeším převodovku. Po výměně měniče to pořád není OK... A s těma výfukama-sice se mi ten zvuk hrozně líbí, když jsou tam nějaky jiny výfuky, ale zase mám strach, že by mě to časem začalo srát. je to jak kdy, někdy bych potřeboval pořádnou pilu, někdy V8 s brutálním zvukem a někdy to, co mám-letíš 200 po dálnici a o motoru ani nevíš.
Tak jen abych ti nasadil brouka do hlavy,dovnitř není slyšet skoro nic,je to naprosto tichý,takže z tohodle strach mít nemusíš.Ale ty tech. věci to chápu,to je přednější,to je jasný.A ty sis nechal měnit měnič,že ti to už špatně řadilo?No já jak pozoruju ty opravy převodovek,jakmile do toho někdo hrábne,tak už to není většinou nikdy úplně v pořádku.Já měnil jenom olej a zatím musím zaklepat,vše v pohodě
s tou převodovkou to bylo tahle: Jednoho dne jsem vyjel z garáže a po rozjezdu jsem slyšel divny skřípání, tak jsem hned jel do servisu a tam jsem se dozvěděl, že je to z převodovky, což jsem si taky myslel. ještě ten den jsem tam nechal auto s tím, že se převodovka rozdělá a měnič se pošle na repas. Tak se taky stalo, ale místo repasu, kterej by údajně dlouho trval mi mechanik sehnal jinej měnič z nějaká bourané 540i a namontoval ho tam aniž by se mě zeptal, jestli nechci počkat na ten repas. Jenže teď, když auto řadí kolem 2000ot, tak jde slyšet divnej zvuk, jakoby nějakej setrvačník. takže je jasny, že ten měnič taky není ok. Jenomže co teď s tím, asi mě čeká "repas" č.2. Jinak to řadí nádherně, ale stejně tak to řadilo i předtím. Auto má najeto 225tkm a do té doby do té převodovky nikdo nelezl. Až teď a už je to v prdeli
Jinak omlouvám se patriotovi za OT Stačí říct a už mlčím
Player1 píše:s tou převodovkou to bylo tahle: Jednoho dne jsem vyjel z garáže a po rozjezdu jsem slyšel divny skřípání, tak jsem hned jel do servisu a tam jsem se dozvěděl, že je to z převodovky, což jsem si taky myslel. ještě ten den jsem tam nechal auto s tím, že se převodovka rozdělá a měnič se pošle na repas. Tak se taky stalo, ale místo repasu, kterej by údajně dlouho trval mi mechanik sehnal jinej měnič z nějaká bourané 540i a namontoval ho tam aniž by se mě zeptal, jestli nechci počkat na ten repas. Jenže teď, když auto řadí kolem 2000ot, tak jde slyšet divnej zvuk, jakoby nějakej setrvačník. takže je jasny, že ten měnič taky není ok. Jenomže co teď s tím, asi mě čeká "repas" č.2. Jinak to řadí nádherně, ale stejně tak to řadilo i předtím. Auto má najeto 225tkm a do té doby do té převodovky nikdo nelezl. Až teď a už je to v prdeli
Jinak omlouvám se patriotovi za OT Stačí říct a už mlčím
No jo,ty servisy,jasný,típnem tu debatu o převod.,není to k věci,ale nezávidím ti!