Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Evolution 8

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kenedy

#61 Příspěvek od kenedy »

Koukám na tu poslední fotku - vyfocená záď s nápisem - a nějak s nemůžu zbavit dojmu, že tam vidím ještě tu římskou osmičku načmáranou prstem na benzince, když to auto bylo ještě v off road kabátu.Takže leš?enku do ruky a jedem JFK :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS : moc pěkný autíčko - nechal bych se přemluvit.
Nechceš ho viměnit za moje ???
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od George_D »

At tu každej řiká co chce tak určitě to je dobrej stroj. Japonci uměj at si každej řiká co chce.

JFK: Máš to pěkný až to projde tim zvyšováním výkonu tak doufam že mě někdy svezeš :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
darmon
Klubové ID: 91
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od darmon »

kenedy píše:Koukám na tu poslední fotku - vyfocená záď s nápisem - a nějak s nemůžu zbavit dojmu, že tam vidím ještě tu římskou osmičku načmáranou prstem na benzince, když to auto bylo ještě v off road kabátu.Takže leš?enku do ruky a jedem JFK :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

clovek co by lestil evo patri vykastrovat at to nesiri dal, nebo rovnou utratit
kenedy

#64 Příspěvek od kenedy »

darmon píše:
kenedy píše:Koukám na tu poslední fotku - vyfocená záď s nápisem - a nějak s nemůžu zbavit dojmu, že tam vidím ještě tu římskou osmičku načmáranou prstem na benzince, když to auto bylo ještě v off road kabátu.Takže leš?enku do ruky a jedem JFK :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

clovek co by lestil evo patri vykastrovat at to nesiri dal, nebo rovnou utratit
Každý auto má být pěkné.To neznamená, že když Evo jezdí rally, že i civilní verze musí být zasr..á jak jetel. 8O
Ne nadarmon se říká, že auto je obrazem svého pána..Takže pokud chce mít někdo auto celý rok od soli až po prach z letních silnic, tak by ho radši už ani neměl leštit, protože tomu laku už by to stejně bylo jedno. :roll:
Takže je to spíš otázka názoru.Radši se podívám na pěkně naleštěné Evo než kdybych měl strach na něho šáhnout. :twisted: :evil:
JFK Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 2

#65 Příspěvek od JFK Čestný člen »

Darmone, že je M3 E46 o dost víc civilnější než E30 M3 taky dneska málokoho zajímá, jen pár fandů furt brečí, že už to dnes není ta pravá M3. Podobně to vnímám i s tím Evem. Tak je kvůli prodeji evo VIII civilnější než ty předchozí... Toho to uajímá? Pár skalních má téma k pivu a tím to končí. Mě je to fuck, protože se budu znovu opakovat, já to koupil s tím, že se to auto bude "lehce" překopávat a to ty víš, tak nechápu proč se mi tu furt snažíš něco vnucovat, když sám víš, že jsem měl v plánu rovnou přes tebe koupit i to MR-ko, ale bylo by to zbytečné kvůli té překopávce (z toho MR-ka by šlo 90% dílů v motoru stejně taky ven). Takže o co go? :? :D
JFK Čestný člen
Čestný člen

#66 Příspěvek od JFK Čestný člen »

To Darmon: stejně je to prdel :D tlemíš se tu několik let lidem se zadokolou že by jim STI nebo EVO kdykoli nakopala prdel a když si někdo tu "mrdku" koupí tak z ní děláš pouze turbo Lancer. :D Schízo... :roll: :lol: :lol: :lol:
T.o.m.
Klubové ID: 202

#67 Příspěvek od T.o.m. »

komárky znám taky z kopců.....rodinka v akci :)
Přílohy
IMG_1366+++.JPG
IMG_1366+++.JPG (38.89 KiB) Zobrazeno 906 x
T.o.m.
Klubové ID: 202

#68 Příspěvek od T.o.m. »

...
Přílohy
IMG_1394+++.JPG
IMG_1394+++.JPG (30.01 KiB) Zobrazeno 903 x
LOPOLO Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 1

#69 Příspěvek od LOPOLO Čestný člen »

hehehehehe
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od patras Čestný člen »

2JFK .. tema k pivu .. hmm sem si vzpomel ze sem dlouho na pivku nebyl !!! .. chyba kterou hodlam napravit !
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
JFK Čestný člen
Čestný člen

#71 Příspěvek od JFK Čestný člen »

bpytlik píše:a tak sem se docet 265ps a 0-100 za 6,1...tak ta verze co se prodava v CR je bez dalsich uprav fuckt nemastna neslana...
jde o to že za tyhle peníze nekoupíš žádný BMW s takovejma jízdníma vlastnostma a výkonem... a to že si teď v zimě dávám jistý zatáčky jednou tolik rychlejc než na suchu s M5 a s M3 taky o něčem svědčí... Lukáš H. by mohl vyprávět (jistá křižovatka na Čerňáku, levotočivá 90%, drsně hrbolatá s vytočenou trojkou a pod plným plynem...) na to nemá žádný BMW, čímž nechci nic namítat proti BMW ale naopak povýšit EVO... za ty prachy!
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 3

#72 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

JFK píše:[Lukáš H. by mohl vyprávět (jistá křižovatka na Čerňáku, levotočivá 90%, drsně hrbolatá s vytočenou trojkou a pod plným plynem...) na to nemá žádný BMW, čímž nechci nic namítat proti BMW ale naopak povýšit EVO... za ty prachy!
Jj az do te zatacky se nas ta 740i docela drzela... :D Pak uz jsem ji nevidel... :lol:
N54 PWR
darmon
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od darmon »

JFK píše:To Darmon: stejně je to prdel :D tlemíš se tu několik let lidem se zadokolou že by jim STI nebo EVO kdykoli nakopala prdel a když si někdo tu "mrdku" koupí tak z ní děláš pouze turbo Lancer. :D Schízo... :roll: :lol: :lol: :lol:
a neni to snad turbo lancer ? je, je to rodinej sedan kterej je zaroven seriovy nejrychlejsi silnicni auto na svete :) akorat jeho predchozi verze byla rychlejsi, takze slovo evolution ztraci svuj vyznam a je to jen marketing, opravdovej evolution je v mr a fq verzich... neni to homologacni auto , je to konzumni auto... uz jsem to rikal, nic na tom ze je dobry jsem nikde nepopiral....
darmon
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od darmon »

JFK píše:Darmone, že je M3 E46 o dost víc civilnější než E30 M3 taky dneska málokoho zajímá, jen pár fandů furt brečí, že už to dnes není ta pravá M3. Podobně to vnímám i s tím Evem. Tak je kvůli prodeji evo VIII civilnější než ty předchozí... Toho to uajímá? Pár skalních má téma k pivu a tím to končí. Mě je to fuck, protože se budu znovu opakovat, já to koupil s tím, že se to auto bude "lehce" překopávat a to ty víš, tak nechápu proč se mi tu furt snažíš něco vnucovat, když sám víš, že jsem měl v plánu rovnou přes tebe koupit i to MR-ko, ale bylo by to zbytečné kvůli té překopávce (z toho MR-ka by šlo 90% dílů v motoru stejně taky ven). Takže o co go? :? :D
ted si na to kapnul. kdyby sis koupil prezemne mr tak bych ted fetoval z provize v indonesii a posilal ti pochvalne smsky :) ze by slo 90procent dilu z mr pryc neverim, ale to je zbytecna diskuze, komarek mr stejne jeste nevidel :), precti si zpetne tu diskuzi, ja ti to nehanim protoze vim co s tim chces delat, (koneckoncu jaktoze to jeste neni u komarka ? :). Reagoval jsem ciste pouze na lopovo zklamani, protoze e7 vs e8 fakt zklamani je. Nekde je pridano, jinde ubrano a ve vysledku je to spis horsi. viz srovnani sti vs wrx.
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od bpytlik »

JFK píše:
bpytlik píše:a tak sem se docet 265ps a 0-100 za 6,1...tak ta verze co se prodava v CR je bez dalsich uprav fuckt nemastna neslana...
jde o to že za tyhle peníze nekoupíš žádný BMW s takovejma jízdníma vlastnostma a výkonem... a to že si teď v zimě dávám jistý zatáčky jednou tolik rychlejc než na suchu s M5 a s M3 taky o něčem svědčí... Lukáš H. by mohl vyprávět (jistá křižovatka na Čerňáku, levotočivá 90%, drsně hrbolatá s vytočenou trojkou a pod plným plynem...) na to nemá žádný BMW, čímž nechci nic namítat proti BMW ale naopak povýšit EVO... za ty prachy!
No ono to stoji ofiko lehce pres 1,4mega ne? Za to nove bmw s lepsima parametrama na papire sezenes, druha vec je ta, ze az prijdou zatacky, tak tomu bawu ujedes :)
JFK Čestný člen
Čestný člen

#76 Příspěvek od JFK Čestný člen »

darmon píše:
JFK píše:To Darmon: stejně je to prdel :D tlemíš se tu několik let lidem se zadokolou že by jim STI nebo EVO kdykoli nakopala prdel a když si někdo tu "mrdku" koupí tak z ní děláš pouze turbo Lancer. :D Schízo... :roll: :lol: :lol: :lol:
a neni to snad turbo lancer ? je, je to rodinej sedan kterej je zaroven seriovy nejrychlejsi silnicni auto na svete :) akorat jeho predchozi verze byla rychlejsi, takze slovo evolution ztraci svuj vyznam a je to jen marketing, opravdovej evolution je v mr a fq verzich... neni to homologacni auto , je to konzumni auto... uz jsem to rikal, nic na tom ze je dobry jsem nikde nepopiral....
No jo, tak tobě jde o slovíčka: evolutione. M5 taky není taky žádnej motorsport, ale jelikož ho vymejšlí divize Motorsport BMW tak se jmenuje M5 :D
A o tom nejrychlejším sedanu na světě bych pochyboval, protože kde je nejrychlejší? v zatáčkách, nebo na rovince, nebo na okruhu, nebo na šotolině? :D ale to je opět na dloooouuuhoooouuu debatu (s tebou) :D :D :D
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#77 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

JFK píše:
darmon píše:
No jo, tak tobě jde o slovíčka: evolutione. M5 taky není taky žádnej motorsport, ale jelikož ho vymejšlí divize Motorsport BMW tak se jmenuje M5 :D
A o tom nejrychlejším sedanu na světě bych pochyboval, protože kde je nejrychlejší? v zatáčkách, nebo na rovince, nebo na okruhu, nebo na šotolině? :D ale to je opět na dloooouuuhoooouuu debatu (s tebou) :D :D :D
no, na maximálce bude bych řekl rychlejší M3, ale šotolina to jistí :-)
Pěkná kára :P
darmon
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od darmon »

JFK píše:
darmon píše:
pisu silnicni auto, silnice je silnice, rychlejsi auto na dopravu z bodu a do budu b proste nesezenes, a je jedno jestli to je tvoje evo, nebo evo fq400. zavod na rovine se zove drag, na okruhu jinak a sotolina to je uplne neco jineho. Proste na bezny cesky silnice. Myslim ze nekolik svetovych prvnich mist v rade za sebou v tride N od verze V az do dneska to vysvetluje docela jasne.
darmon
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od darmon »

Speedy píše:
JFK píše:
darmon píše:a neni to snad turbo lancer ? je, je to rodinej sedan kterej je zaroven seriovy nejrychlejsi silnicni auto na svete :) akorat jeho predchozi verze byla rychlejsi, takze slovo evolution ztraci svuj vyznam a je to jen marketing, opravdovej evolution je v mr a fq verzich... neni to homologacni auto , je to konzumni auto... uz jsem to rikal, nic na tom ze je dobry jsem nikde nepopiral....
no, na maximálce bude bych řekl rychlejší M3, ale šotolina to jistí :-)
Pěkná kára :P
ne o moc, a hlavne maximalka ti je k dobru na par dalnicnich usecich, kde se jinde dostanes pres 260... sotolina, proc resit sotolinu ? ty na ni jezdis ?
JFK Čestný člen
Čestný člen

#80 Příspěvek od JFK Čestný člen »

ok, od pátku tomu věřím :D je fuck pravda, že v zatáčkách je to o doooost rychlejší než M-ko...
Odpovědět