Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e38 - 728iA vs 740iA
-
- Filozof
- Klubové ID: 1044
já si prostě po koupi auta občas užívám ...kdo jste to tak neměl ?
Pak se člověk uklidní .... jo dá se snad i šolichat kolem 10-11litru po městě ale já si občas zrychlím a jedu ... ehm nejrychleji ze všech ... prostě ten zvuk je tak úžasnej že to jinak nejde ... a těch pár křižovatek co je ve vyškově to je v pohodě ...
šlápnu na to na semaforu a než oni zařadí jsem o 100metrů dál
S KN fitrem se tomu chce mnohem líp do otáček jak s tím co tam byl stím se dusil kdybych to měl přirovnat.
Ještě dám spešl svíčky dávají prej cca 3Kw díky lepšímu spálení směsi a snižují i spotřebu tak uvidíme zda nekecají...otestuji jak budou v autě se 100oktanovým benzínem.
Nejhorší je prostě vydržet jezdit pomalu s tak skvělým autem ... 728i má krásnej zvuk na R6 uplně jedinečnej ... se staženým oknem jinak je ticho.
A ty kola 255ky 18" jsou úžasný na pěkné silnici drží jak přilepený.
Takže teď jezdím 50/50 rozumně/užívám si jízdu a zvuk.
Ještě že jsem si nekoupil M3 nebo 740i by bylo 2krát horší
Pak se člověk uklidní .... jo dá se snad i šolichat kolem 10-11litru po městě ale já si občas zrychlím a jedu ... ehm nejrychleji ze všech ... prostě ten zvuk je tak úžasnej že to jinak nejde ... a těch pár křižovatek co je ve vyškově to je v pohodě ...

S KN fitrem se tomu chce mnohem líp do otáček jak s tím co tam byl stím se dusil kdybych to měl přirovnat.
Ještě dám spešl svíčky dávají prej cca 3Kw díky lepšímu spálení směsi a snižují i spotřebu tak uvidíme zda nekecají...otestuji jak budou v autě se 100oktanovým benzínem.
Nejhorší je prostě vydržet jezdit pomalu s tak skvělým autem ... 728i má krásnej zvuk na R6 uplně jedinečnej ... se staženým oknem jinak je ticho.

- Filozof
- Klubové ID: 1044
jazet: Ale já to neporovnávám s žádným výkoným autem ale s běžnou spotřebkou co jezdí po městě ...to je v pohodě...
samo že když tam bude 740i nebo M5 nebo cokoliv silného tak mi ujede ....
Tak se uklidni ...
já si užívám a váha 1,760 tuny není tak strašná na 7er.
Brzy natočím nějaké video ...a vyzkouším jak to jede po mém vylepšení ...jsem zvědavej.
samo že když tam bude 740i nebo M5 nebo cokoliv silného tak mi ujede ....
Tak se uklidni ...

já si užívám a váha 1,760 tuny není tak strašná na 7er.
Brzy natočím nějaké video ...a vyzkouším jak to jede po mém vylepšení ...jsem zvědavej.

-
No já jsem koukal že se dá 728 i trošku chipnout cca na 159kwFilozof píše:já si prostě po koupi auta občas užívám ...kdo jste to tak neměl ?
Pak se člověk uklidní .... jo dá se snad i šolichat kolem 10-11litru po městě ale já si občas zrychlím a jedu ... ehm nejrychleji ze všech ... prostě ten zvuk je tak úžasnej že to jinak nejde ... a těch pár křižovatek co je ve vyškově to je v pohodě ...![]()
-
Já ted našel 728 za cenu felície,jen ten debilní manuál
http://www.sauto.cz/osobni/detail/bmw/r ... oFrom=list