Taxem utek už před třetí z práce , hopsnul do m4Zlika a vyrazil... úkol zněl jasně: "trojka na začátku nesmí projít!"... a neprošla... po nešním krásném vyvětrání hlavy (150km barevnou podzimní nádherou s větrem ve vlasech.... a vůbec nevadilo, že byl opravdu hustý předvíkendový provoz ) už m4Zlikovi na tachometru svítí 40.000+ km
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Z4 e89 30i S-drive MR2009 - m4Zlik... :-)
- pavproch
Pražákom sneska scalo, zatímco u nás svítilo a těplilo....
Taxem utek už před třetí z práce , hopsnul do m4Zlika a vyrazil... úkol zněl jasně: "trojka na začátku nesmí projít!"... a neprošla... po nešním krásném vyvětrání hlavy (150km barevnou podzimní nádherou s větrem ve vlasech.... a vůbec nevadilo, že byl opravdu hustý předvíkendový provoz ) už m4Zlikovi na tachometru svítí 40.000+ km
- pavproch
Johoho.... neska opáčko (a více
) ze fčera - v noci zapršelo, ale od rána sa uďálo křasně a těplučko, takže neska křasných 220km podbeskydí a oderských vrších..... mňamka....
Akoráth, jak v noci pršelo a zemědělci maj fčíl řepnou a jinou sezonu, taxem m4Zlika přivezl zpátky nikoli černýho, ale hovnatě hnědého....
Hoďku sem ho fčíl šudlal, už sa zase blyská.... mno, uvidíme, esli ho ešče letos zašpinim či ni... havarijko mi platí enem do konce října, tož sa šče uvidí....

Akoráth, jak v noci pršelo a zemědělci maj fčíl řepnou a jinou sezonu, taxem m4Zlika přivezl zpátky nikoli černýho, ale hovnatě hnědého....
Jak můžeš napsat takovou blbost že Z3 je o proti Z4 zrůda.Z3 bylo ve své době vzhledem nadčadové auto a má vzhled za kterým se lidé otáčí. Například já si vybral místo Z4 právě Z3 2,8 širokou verzi o peníze nešlo. Z3 je prostě krásné auto.Tím netvrdím že Z4 po liftu není hezká ale Z4 před liftem byl vzhledový omyl.DAVe píše:Hodne pekna z4oproti ni je z3 uplna zruda
![]()
ZavistIkdyz garaz mam.. Treba casem
-
xyron
- Klubové ID: 2105
Všechny jsou pěkný.... pamatuju si jak jsem před spousty let slintal před salonem ojetych vozu na zelenou Z3 na opravdu VELIKYCH kolech (musely to byt 18ky), najeto 80 tisíc během 2 let a stala přesně 800 tisíc CZK !
Už je to dávno, ale tenkrát to bylo pro mě TOP ....
Když je Z3 v pěkným stavu, v mpaketu a s velkejma kolama (a 2,8 nebo 3,0) tak je to pořád bomba
Když je Z3 v pěkným stavu, v mpaketu a s velkejma kolama (a 2,8 nebo 3,0) tak je to pořád bomba
Přesně tak mám Modrou Z3 2,8 na 18kách 245/40 snížená,široká verze a v Mpaketu a je to prostě nádherný skoro veteránxyron píše:Všechny jsou pěkný.... pamatuju si jak jsem před spousty let slintal před salonem ojetych vozu na zelenou Z3 na opravdu VELIKYCH kolech (musely to byt 18ky), najeto 80 tisíc během 2 let a stala přesně 800 tisíc CZK !Už je to dávno, ale tenkrát to bylo pro mě TOP ....
- Přílohy
-
- obrázek2s.jpg (23.52 KiB) Zobrazeno 5528 x
sedyvlk6 píše:Přesně tak mám Modrou Z3 2,8 na 18kách 245/40 snížená,široká verze a v Mpaketu a je to prostě nádherný skoro veteránxyron píše:Všechny jsou pěkný.... pamatuju si jak jsem před spousty let slintal před salonem ojetych vozu na zelenou Z3 na opravdu VELIKYCH kolech (musely to byt 18ky), najeto 80 tisíc během 2 let a stala přesně 800 tisíc CZK !Už je to dávno, ale tenkrát to bylo pro mě TOP ....
Když je Z3 v pěkným stavu, v mpaketu a s velkejma kolama (a 2,8 nebo 3,0) tak je to pořád bomba[/img]
- Přílohy
-
- $(KGrHqEOKkUE7!CJ1)36BP0jCoCBfg~~_19.JPG (39.69 KiB) Zobrazeno 5527 x
sedyvlk6 píše:sedyvlk6 píše:Přesně tak mám Modrou Z3 2,8 na 18kách 245/40 snížená,široká verze a v Mpaketu a je to prostě nádherný skoro veteránxyron píše:Všechny jsou pěkný.... pamatuju si jak jsem před spousty let slintal před salonem ojetych vozu na zelenou Z3 na opravdu VELIKYCH kolech (musely to byt 18ky), najeto 80 tisíc během 2 let a stala přesně 800 tisíc CZK !Už je to dávno, ale tenkrát to bylo pro mě TOP ....
Když je Z3 v pěkným stavu, v mpaketu a s velkejma kolama (a 2,8 nebo 3,0) tak je to pořád bomba[/img]
- Přílohy
-
- obrázek1s.jpg (87.15 KiB) Zobrazeno 5526 x
- pavproch
Tak a konec OT, zpět k themě, čili m4Zlikovi...
Chlopi, počebuju poradit, bo sa blíží to, co sem ešče v životě nedělal.... v průběhu tohoto týdne nebo nejpozději o víkendu odstavím m4Zlika do zimní nory k zimnímu spánku....
Co hodlám nebo naopak nehodlám udělat?
- odstavuju to minimálně na 5 měsíců (v období 1.11 až 30.3. mi totiž sice platí POV, ale neplatí HAV + navíc m4Zlík má jen letní papuče....)
- umyju, osuším a prohřeju kratší jízdou
- v nádrži nechám enem zbytek (samozřejmě Maxx Motion 100 bez biosraček)
- bo v garáži (při opravdu sibiřských marazech venku) může teplota lehce spadnout pod nulu, asi odstříkám skoro všechno z ostřikovače a naliju tam "modrou" wodu
- zkontroluju tlak v kolech, příp. dofouknu na horní mez doporučeného tlaku
- po odstavení zakryju plachtou
- olej ani jiné náplně měnit nebudu (esli, tak až na jaře, wolej má aktuálně odjeto teprve 5tis km)
- přes zimu to hodlám nechat stát bez pohybu (nebo to třeba co měsíc popotlačit o kus, kvuli "hranatým" gumám?)
- startovat čas od času a aspoń krapet nechat prohřát na volnoběh? (imho kravina...)
- a nic dalšího mě už nenapadá...
Jak to děláte vy ostatní, co taky máte (některé ze svých vozidel) pouze jako summer-driver?
Prosím o rady, nápady, komentáře....
Chlopi, počebuju poradit, bo sa blíží to, co sem ešče v životě nedělal.... v průběhu tohoto týdne nebo nejpozději o víkendu odstavím m4Zlika do zimní nory k zimnímu spánku....
Co hodlám nebo naopak nehodlám udělat?
- odstavuju to minimálně na 5 měsíců (v období 1.11 až 30.3. mi totiž sice platí POV, ale neplatí HAV + navíc m4Zlík má jen letní papuče....)
- umyju, osuším a prohřeju kratší jízdou
- v nádrži nechám enem zbytek (samozřejmě Maxx Motion 100 bez biosraček)
- bo v garáži (při opravdu sibiřských marazech venku) může teplota lehce spadnout pod nulu, asi odstříkám skoro všechno z ostřikovače a naliju tam "modrou" wodu
- zkontroluju tlak v kolech, příp. dofouknu na horní mez doporučeného tlaku
- po odstavení zakryju plachtou
- olej ani jiné náplně měnit nebudu (esli, tak až na jaře, wolej má aktuálně odjeto teprve 5tis km)
- přes zimu to hodlám nechat stát bez pohybu (nebo to třeba co měsíc popotlačit o kus, kvuli "hranatým" gumám?)
- startovat čas od času a aspoń krapet nechat prohřát na volnoběh? (imho kravina...)
- a nic dalšího mě už nenapadá...
Jak to děláte vy ostatní, co taky máte (některé ze svých vozidel) pouze jako summer-driver?
Prosím o rady, nápady, komentáře....