Krádež - prosím pomozte!!
-
martin33
- Klubové ID: 1171
-
bergos
- Klubové ID: 159
-
Ali
Mmmm.. Tak to je v riti.. :-/bergos píše:jj, jedině tam zajet a ukradnout si to zpátky.martin33 píše:slušnej výkon![]()
a jestli je na UK tak se s ním rozluč nadobro Ukraina auta nevydává ani Rusko. Berou to jako jejich majetek
![]()
Sice nechci, ale uz se s nim zacinam loucit.. Snad aspon neskoncil na dily..
Nebo jeste sance, ze to byl prelud.. Ale nevim kolik cervenych kupatek s Prazskou SPZ jezdi v ukraine, doufam ze co nejmin..
-
mkalous
- Klubové ID: 64
Červených kupátek na Ukrajině, s pražskou SPZ bylo opravdu pomálu...jedno jediné..... a o dvě křižovatky dál jsem viděl Opel Omega MV6 v Caravanu (dvě generace zpátky), taktéž Praha..... bud byl Ukrajinskej zátah na Prahu, nebo Praha jela na výlet nebo na nějakou služebkuAli píše:Mmmm.. Tak to je v riti.. :-/bergos píše:jj, jedině tam zajet a ukradnout si to zpátky.martin33 píše:slušnej výkon![]()
a jestli je na UK tak se s ním rozluč nadobro Ukraina auta nevydává ani Rusko. Berou to jako jejich majetek
![]()
Sice nechci, ale uz se s nim zacinam loucit.. Snad aspon neskoncil na dily..![]()
Nebo jeste sance, ze to byl prelud.. Ale nevim kolik cervenych kupatek s Prazskou SPZ jezdi v ukraine, doufam ze co nejmin..
Je fakt že když jsme jeli tam, tak nám kontrolovali auto zhruba dvě hodiny a zjištovali, jestli je vůbec naše a jestli patří firmě....... a když jsme jeli zpátky, kontrolovali nás asi tři hodiny a auto nám chtěli skoro rozebrat, ale viděli, že bych se jim tam poch.al, tak se na to vyprdli
Mimochodem..... když už jsme u toho placení. Změřili mě ve městě (112km/hod), při předjíždění delší kolony kamionů a polorozpadlých autobusů, na plné dvojté z kopečka (do kopce vedli dva pruhy pro ty pomalejší)......a cenofka? 40 hriven a dvě piva Staropramen, co jsem tam koupil zhruba za dvě a půl hrivny
A přesně takhle to funguje na hranicích
Jinak s tím vydáváním aut zpátky.....neexistuje, jak tu bylo napsáno...je to bráno jako jejich majetek
-
Ali
-
mkalous
- Klubové ID: 64
řekl bych ti, že venku svítí sluníčko a bude teplo, kdyby to byla pravda a kdyby tě to potěšilo.....Ali píše:Vyborny..a nejaky lepsi zpravy by nebyly??
bejt tebou.......doufám, že je v čechách a že se najde někde kousek za Prahou. NA Ukrajinu jako takovou bych absolutně zapoměl.....jestl ise dostalo tam, jezdí už na ukrajinskejch značkách....Baworáků je tam skroo tolik, co Žigulíků
NA druhou stranu, když vezmu práci zdejších hledačů ukradenejch aut /čti policie Čr).......spolehl bych se na pomoc kamarádů a hledal na vlastní pěst v okolí.....
Já už taky 5 let čekám na ukradenej Renault19
-
klein
- Klubové ID: 1139
-
Ali
Neber si to tak..klein píše:Tak až mě začne nějaké báwo vytěsňovat ze silnice, aspoň budu vědět proč..A nálepku z BIG BMW mám taky na levém zadním okýnku
1. Nevim o jedinym pripadu, ze by to nekdo sel rovnou vyridit.
2. Prohlidni si jeste jednou fotky!!
Jezdi plno jinejch, co jsou mymu podobnejsi, tem se omlouvam za komplikace, ale dokud jsou mezi nama i hajzlove, co kradou cizi veci.
-
klein
- Klubové ID: 1139
jojo, souhlasím s tebou - a červných kupín isek si teda vždycky všímám
takže když bych viděl to tvoje, dám ti vědět. Mimochodem, bydlím na Žižkově, takže s isem parkuju v garáži. Hlavně po tom, co jsem ve starém sedanu našel dlažební kostku prohozenou okýnkem u spolujezdce..A to jsem parkoval pod svýma oknama!!! Asi bych toho ksindla zabil

-
castro
- Klubové ID: 633
-
fotobobo
Ali píše:Ahoj vsichni,
Prosim o pomoc!
30.8. 2007 mi byl na v Praze 5 na Smichove na naplavce kousek od botelu Admiral ukradenej muj Mmmazel![]()
![]()
![]()
![]()
Je to cerveny coupe E36 318is v M-paketu s orig. Mkovejma kolama ( vzadu 245 vepredu 225 ) je to rok '93. A ma dost hlucnej vejfuk s tuningovou koncovkou, mracitka. SPZ (pokud tam jeste bude) je 7A5 18-19
Poznavaci znameni je hlavne kraval z vejfukujinak mala samolepka "És" (znacka obleceni a doplnku) na viku od kufru, vedle znacky, mala samolepka Etnies, napravo na prednim narazniku pod svetlem a Big BMW samolepka na levym zadnim okynku. Lak uz je trosku vysisovanej, hlavne strecha a viko kufru.
Pokud ho kdekoliv uvidite tak (nejlepe prizabijte ridice) nebo radsi volejte Policii a me prosim kontaktujte na SZ.
PS: Plus touto zpravou prosim adminy, aby inzerat rozkopirovali, nebo presunuli jeste do temat, kam se to obvykle dela.. Jsem tu jeste trosku lamka a nechtel jsem tim zadelat celej web. Taky kdyby byla moznost vam na mail poslat fotky aby jste mi je sem vyjimecne vyvesili, tak bych byl moc rad. A pokud se najde, tak jen co ho nejak zprovoznim, tak uz si 100% zaplatim clenstvi![]()
![]()
Take lidi kteri chodej na jiny weby kde by to melo viset, tak at me prosim okopirujou a povesej i tam. Predem dik vsem!!
( mno a ted jdu brecet do kouta mam ho ani ne tri mesice a jeste ho splacim..)
To je dost divny...Co jsi tam mel za zabezpeceni?
Mel jsi tam imobiliser v klicku?
Od koho jsi to kupoval, a kolik ti dal klicku?
-
Anonymous
Nevim co presne myslis ze je divnyho??fotobobo píše: To je dost divny...Co jsi tam mel za zabezpeceni?
Mel jsi tam imobiliser v klicku?
Od koho jsi to kupoval, a kolik ti dal klicku?
To ze nekdo leze do cizy veci? Nebo ze existujou lidi, ktery z toho maj dost slusny zivobyti, nebo jen to, ze my to auto nekdo ukrad...
Koupil jsem to pres moble.de v nemecku od nejakyho mladyho reznika s rodinkou, kterej si stavel baracek a doma dosli prachy, tak se rozhodl sporit a jezdit zatim jen Tranzitem... (rekl bych ze na ktratsi obdobi)
Klicky jsem k tomu mel dva. Matrici a klic bez DO jen se svetylkem. Origo z ty doby.
Auto bylo s manualem a vsemy tüw ( komplet papiry od M-paketu, snizenymu podvozku ( myslim ze ne origo BMW ) kol, radia...
Rekl bych, ze to auto nemelo v puvodu jediny problem..
Vsechny ty papriry a klice mam jeste u sebe..
Ted jsem si po dlouhy dobe poridil alespon nejaky priblizovadlo za cenu veru lidovou.. Je to sranda motokara, ale bezpecnost jak na kole
Sbiram penize na neco slusnejsiho, ale jeste stale splacim "svoje" iso...
PS:Rozdil svezeni mezi BMW a Daihatsu Cuore vic nez pobavi..