a jestli je na UK tak se s ním rozluč nadobro Ukraina auta nevydává ani Rusko. Berou to jako jejich majetek
  a jestli je na UK tak se s ním rozluč nadobro Ukraina auta nevydává ani Rusko. Berou to jako jejich majetek  

Mmmm.. Tak to je v riti.. :-/bergos píše:jj, jedině tam zajet a ukradnout si to zpátky.martin33 píše:slušnej výkon

Červených kupátek na Ukrajině, s pražskou SPZ bylo opravdu pomálu...jedno jediné..... a o dvě křižovatky dál jsem viděl Opel Omega MV6 v Caravanu (dvě generace zpátky), taktéž Praha..... bud byl Ukrajinskej zátah na Prahu, nebo Praha jela na výlet nebo na nějakou služebkuAli píše:Mmmm.. Tak to je v riti.. :-/bergos píše:jj, jedině tam zajet a ukradnout si to zpátky.martin33 píše:slušnej výkon

Sice nechci, ale uz se s nim zacinam loucit.. Snad aspon neskoncil na dily..
Nebo jeste sance, ze to byl prelud.. Ale nevim kolik cervenych kupatek s Prazskou SPZ jezdi v ukraine, doufam ze co nejmin..

JAko kontroly ukrutný, ale stačí mít v peněžence 100 dolarů a jedeš jak nic.... jako mezi Německem a francií
 JAko kontroly ukrutný, ale stačí mít v peněžence 100 dolarů a jedeš jak nic.... jako mezi Německem a francií  
  (1 hrivna je zhruba 4,20Kč
 (1 hrivna je zhruba 4,20Kč  ). Abych pravdu řekl, ani nevím, jaké tam jsou rychlostní limity........
 ). Abych pravdu řekl, ani nevím, jaké tam jsou rychlostní limity........

řekl bych ti, že venku svítí sluníčko a bude teplo, kdyby to byla pravda a kdyby tě to potěšilo.....Ali píše:Vyborny..a nejaky lepsi zpravy by nebyly??

a bez závěru....
 a bez závěru....Neber si to tak..klein píše:Tak až mě začne nějaké báwo vytěsňovat ze silnice, aspoň budu vědět proč..A nálepku z BIG BMW mám taky na levém zadním okýnku

Tak je potreba bejt trosku obezretnejsi a pomahat si aspon mezi sebou. Kdyz uz Policie funguje jen jako archiv na protokoly...
  Tak je potreba bejt trosku obezretnejsi a pomahat si aspon mezi sebou. Kdyz uz Policie funguje jen jako archiv na protokoly...  A pokud od toho mas doklady, tak se asi nemusis moc bat..
  A pokud od toho mas doklady, tak se asi nemusis moc bat..  
 takže když bych viděl to tvoje, dám ti vědět. Mimochodem, bydlím na Žižkově, takže s isem parkuju v garáži. Hlavně po tom, co jsem ve starém sedanu našel dlažební kostku prohozenou okýnkem u spolujezdce..A to jsem parkoval pod svýma oknama!!! Asi bych toho ksindla zabil
 takže když bych viděl to tvoje, dám ti vědět. Mimochodem, bydlím na Žižkově, takže s isem parkuju v garáži. Hlavně po tom, co jsem ve starém sedanu našel dlažební kostku prohozenou okýnkem u spolujezdce..A to jsem parkoval pod svýma oknama!!! Asi bych toho ksindla zabil  

Ali píše:Ahoj vsichni,
Prosim o pomoc!
30.8. 2007 mi byl na v Praze 5 na Smichove na naplavce kousek od botelu Admiral ukradenej muj Mmmazel

Je to cerveny coupe E36 318is v M-paketu s orig. Mkovejma kolama ( vzadu 245 vepredu 225 ) je to rok '93. A ma dost hlucnej vejfuk s tuningovou koncovkou, mracitka. SPZ (pokud tam jeste bude) je 7A5 18-19
Poznavaci znameni je hlavne kraval z vejfukujinak mala samolepka "És" (znacka obleceni a doplnku) na viku od kufru, vedle znacky, mala samolepka Etnies, napravo na prednim narazniku pod svetlem a Big BMW samolepka na levym zadnim okynku. Lak uz je trosku vysisovanej, hlavne strecha a viko kufru.
Pokud ho kdekoliv uvidite tak (nejlepe prizabijte ridice) nebo radsi volejte Policii a me prosim kontaktujte na SZ.
PS: Plus touto zpravou prosim adminy, aby inzerat rozkopirovali, nebo presunuli jeste do temat, kam se to obvykle dela.. Jsem tu jeste trosku lamka a nechtel jsem tim zadelat celej web. Taky kdyby byla moznost vam na mail poslat fotky aby jste mi je sem vyjimecne vyvesili, tak bych byl moc rad. A pokud se najde, tak jen co ho nejak zprovoznim, tak uz si 100% zaplatim clenstvi

Take lidi kteri chodej na jiny weby kde by to melo viset, tak at me prosim okopirujou a povesej i tam. Predem dik vsem!!
( mno a ted jdu brecet do kouta mam ho ani ne tri mesice a jeste ho splacim..)
Nevim co presne myslis ze je divnyho??fotobobo píše: To je dost divny...Co jsi tam mel za zabezpeceni?
Mel jsi tam imobiliser v klicku?
Od koho jsi to kupoval, a kolik ti dal klicku?