Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Členský poplatek
''Ke zdárnému završení registrace se vaše platba musí objevit na transparentním účtu do 20 dnů od obdržení vašeho členského čísla.''
nevím jestli to dobře chápu ale znamená to že když to číslo mám už několik let a zaplatit chci až teď tak to nepůjde? do té členské sekce se totiž nemůžu se svým číslem přihlásit...nebo to jde právě až po tom zaplacení?
nevím jestli to dobře chápu ale znamená to že když to číslo mám už několik let a zaplatit chci až teď tak to nepůjde? do té členské sekce se totiž nemůžu se svým číslem přihlásit...nebo to jde právě až po tom zaplacení?
- globusman
- Kontaktovat uživatele:
Bzuker píše:komu můžu napsat ohledně aktivace členství? ať vím kdy to můžu čekat...dneska už asi nic
Koukni na klubovej účet, jestli je tam připsaná tvoje platba. Pokud ano, můžeš to čekat dnes, pokud se nic zvláštního nestalo. Pokud se něco stalo, tak to Lukáš určitě udělá hned, jak bude moct. Vydrž...
-
matal
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bzuker píše:komu můžu napsat ohledně aktivace členství? ať vím kdy to můžu čekat...dneska už asi nic
Si platil určitě složenkou, takže ji ofoť a pošli na mail rada@bmwklub.cz, protože platba z pošty nejde dohledat..

Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
matal píše:Bzuker píše:komu můžu napsat ohledně aktivace členství? ať vím kdy to můžu čekat...dneska už asi nic
Si platil určitě složenkou, takže ji ofoť a pošli na mail rada@bmwklub.cz, protože platba z pošty nejde dohledat..
nene platil jsem normálně na účet ale už to fachá ráno mi přišel mail

elgroso píše:.. jestli náhodou nenaráží na fakt, že došlo ke změně čísla účtu.. nevím, jestli se to v pokynech pro platbu již stačilo odrazit..
aha posilal jsem to sem:
Informace o platbách:
Částka pro rok 2011 je stanovena pro
nové členy na 505 Kč
1rok platící členi 400,-
2roky a více platící členi 300,-
Platba se provádí bankovním převodem.
Číslo účtu je 2800071914/2010, konstatní symbol je 4714, jako variabilní symbol platby uvádějte vaše členské číslo.
ale jestli tohla Fio Banka neplati, tak by nemel byt problem vyzadat platbu zpatky, uz takovou zkusenost mam... sice to trva, ale ve finale se to vrati...