Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Brzdy 745Li
Re: Brzdy 745Li
Pro klid v dusi vem zrcatlo a jukni tam. Podle me ale das Slovensko v pohode a pak jeste cestu na Mesic a zpet 

Mam tam, tak 3 mm a jezdim normalne, zadna divocina a jelikoz zadni brzdy jen pribrzduji, tak by to jeste 3000 km mohlo dat. Jen mne tam bude svitit ta priblbla kontrolka.
jeee tolik ještě ? tak to v pohodě 5-7tis km dáš a ještě tam možná 1mm bude ...pokud teda točíš dálky a nejezdíš brzda plyn. 
Kolik má nová destička ? 10-12mm ? Takže cca třetina či 25procent z nové ?

Kolik má nová destička ? 10-12mm ? Takže cca třetina či 25procent z nové ?
No nedam, protoze ty kotouce jsou sjety a je tam velka hrana. Ona pak bude drit o zakladnu, takze to vymenim.
nechal jsis to u snejka vyměnit když jsi tam byl teď ? nebo to odkládáš na další návštěvu ? 

Ne, jen jsem si vyzvedl ty desticky Jurid white a ted jsem objednal zadni kotouce Textar, protoze Jurid nemeli momentalne skladem. Zrovna me zkoukl pres diag motor a ujistil me, ze jsou rozvody, jak nove a jel jsem domu. Mimochodem ty kotatka, co tam mam jsou pekne zmlsane. Nabizel jsem jim sunku, co jsem mel na svacinu a nechteli
.
Jinak tyhle drobnosti si na aute menim sam. Vlastne pomalu vse, krom hrabani do motoru a prevodovky si delam sam.

Jinak tyhle drobnosti si na aute menim sam. Vlastne pomalu vse, krom hrabani do motoru a prevodovky si delam sam.