Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW - OT pokec ke srazu

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#501 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Martinéz píše:
matal píše:
Martinéz píše:No musim rict, ze nebejt BMW klubu a jeho zazemi, je to trosku tragicky, ale patecni kalbu sem si uzil velmi prijemne.. je pravda, ze kdo prijel v sobotu, asi mel z akce uplne jine pocity..

Hele..Ty jsi mi vypil celej 2,5L juice a já pak byl na sucho.. :wacko: Martine moc chlastáš.. :mrgreen:

no celej ne, ale minimalne 2x jsem tim zredil koralku, to priznavam :oops: ...nicmene tam stal tak opustene a po tom co mi hned na zacatku Rene a spol. zabavil 2l colu neslo odolat.. kazdpoadne ho mas u me, mels me zastavit :lol:

Nelži,chtěl jsi s námi chlastat tak jsi přinesl něco na zapití :D
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#502 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

alp píše:
M3maniac píše:Jo a ještě velké díky Alpovi za luxusní letiště :wink:

neni zac a priste mi tak nemlaskej do ucha :)))))

to bylo ucho? :D sakra :D
Randaal

#503 Příspěvek od Randaal »

my jsme přijeli v pátek lehce po sedmé až osmé (nevim přesně)

naprosto bombasticky připraveno a všechno naprosto ok, počasí mě nezaskočilo, protože (naštěstí pro mě) oplývám nepromokavým oblečením a vždy, když někam jedu, beru vše co mám, takže jsem ještě oblíkl pár lidí okolo a byla pohoda :-)

mám pouze 2.5 věcí, co bych změnil

1. počasí - přecijenom by bylo nesrovnatelně lepší, kdyby bylo hezky, dalo by se dobře fotit, cabria by neměly střechy, nebylo by bahno, lidi by víc byli pospolu, byla by mnohem větší účast a prostě všechno

2. bohužel jsem před 4 měsíci přišel o auto díky kktovi v toledu, takže jsem jel jako spolujezdec :-( ale aspon jsem mohl točit a fotit ;-)

a to půltý co bych změnil je pouze to, že se všichni známí zdejchli ještě před spanilkou a zbytek hned po, tak jsme se sebrali taky a jeli...ale to souvisí s počasím, tak pohoda...

rozhodně nemám žádný negativní pohledy na akci toho víkendu - naprosto v cajku 8-)

jen škoda těch aut, co se rozsekali :cry: ještě cestou domu jsme táhli jednoho klubáka, kterej si to hasil přímo na betonovou zátarasu a doslova si narovnal čumák :-( a pak ráno čtu, že 100RM, GeorgeD, Castro...a další ještě, no šílený, ale tak všichni jsou ok....příští BIG vyjde jako nikdy předtím, už ted se těším, až tam pojedu svojí new vonavkou 8)

PEACE za rok
Randaal

#504 Příspěvek od Randaal »

a toho maníka, co tam položil e30 na šišku a ty dva maníky, co tam blbli na runwayi - no comment :-)

pravda je, že tam jezdilo víc lidí na tý zakázaný ploše a měli by se sami nad sebou zamyslet, jestli to bylo správný, moralizovat nebudu, jen je lepší se kolikrát zamyslet nad důsledkama blbosti určitýho jedince, jak jeho chování může ovlivnit zbylých 500 návštěvníků
michal09

#505 Příspěvek od michal09 »

Chtěl jsem bejt na BIGu od začátku až do konce, abych o nic nepřišel, pořádně si to užil a měl víc času a příležitostí poznat nový lidi, ale to počasí mě pořádně namíchlo. To že jsem celej čtvrtek běhal kolem auta s vysavačem, houbou a vapkou by mě tolik neštvalo, to že jsem ještě v pátek dopoledne před odjezdem lítal kolem auta s jelenicí, abych nenechal zaschnout kapky po dešti, to bych taky přežil, ale to doslova hnusný počasí, hlavně v sobotu, to mě nasralo velice...! :evil:

Protože jsem byl promáčenej a dosti otrávenej, odjížděl jsem už před ve 2 odpoledne, ani na spanilku jsem v tom dešti neměl náladu... :roll: Spíš mě lákala doma teplá koupel a odpočinkově strávený večer v hospodě s kamarádama při partičce pokeru :twisted:

To Pavel: Jako když ti někdo čorne ventilky přímo na BIG BMW srazu, to je opravdu na pováženou :mad: :roll: Viděl jsem tam pár podezřelejch e30tek s ještě podezřelejšíma majitelama, nemluvim o těch mladejch klukách ve voprejskaným fávu, co akorát přijeli když jsem odjíždel...
AdaM5
Kontaktovat uživatele:

#506 Příspěvek od AdaM5 »

Taky jsem myslel, že ostatní auta budou mít na letiště zákaz vjezdu, ale přitom se tam vecpalo plno jiných značek.
nehpo

#507 Příspěvek od nehpo »

michal09 píše: Viděl jsem tam pár podezřelejch e30tek s ještě podezřelejšíma majitelama

napriklad mne, ale zucastnil jsem se jenom kradeze Zaveho z vedlejsiho stanu, nejdriv jsme ho lakali na supersonik ale museli jsme ho natvrdo ukrast :lol:
sominek
Kontaktovat uživatele:

#508 Příspěvek od sominek »

Taky musím poděkovat za skvělou organizaci všem ... Jen to počasí bylo fakt na pytel. V pátek by to člověk přežil v poklidu a pohodě, ale ráno to vypadalo, že bude slušnej nedeštivej podmračenej den a ono se rozechcalo tak jsem to taky asi ve 3 odpoledne vzdal a letěl domů ...
Ještě jedna věc mě trochu dostala - když BMW sraz, tak co tam dělali auta typu Chevrolet Camaro, nějaká prasácky udělaná felina, šulinci ve fakanu... a nejvíc mě dostala motorka Aprilia účastnící se sprintů a pak ještě nějakej zbohatlej zmrd s tou audinou, kterej ve finále byl i na RZ.....?????
Příští rok na big bude snad lepší - už se těším
nehpo

#509 Příspěvek od nehpo »

sominek píše:a pak ještě nějakej zbohatlej zmrd s tou audinou, kterej ve finále byl i na RZ.....?????

ty jses fakt KOKOT to snad neni ani mozny :mad:
sominek
Kontaktovat uživatele:

#510 Příspěvek od sominek »

nehpo píše:
sominek píše:a pak ještě nějakej zbohatlej zmrd s tou audinou, kterej ve finále byl i na RZ.....?????

proč jako?
100RM

#511 Příspěvek od 100RM »

sominek píše:
nehpo píše:

proč jako?

Pretoze ked nevies kto to je a jak to bylo, tak radsi drz hubu ... sli sme na RZ na moje cislo, dokonca nemeranu, len sme to chceli vyskusat. Takze to ti moze byt uplne u pici :mad:
nehpo

#512 Příspěvek od nehpo »

sominek píše:
nehpo píše:

proč jako?

protoze o nem nic nevis a pises tady takove kydy
fixCZer

#513 Příspěvek od fixCZer »

AdaM5 píše:Taky jsem myslel, že ostatní auta budou mít na letiště zákaz vjezdu, ale přitom se tam vecpalo plno jiných značek.

třeba Multipla :lol: :lol: sry, tebe chápu
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#514 Příspěvek od DC Výkonná rada »

ohledne účasti neBMW aut - tento sraz je pojat jako širokospektrální - tzn. limitem pro účast není ani příslušnost ke klubu, foru, náboženství, sektě apod. 8) , ale vlastnictví, nebo i fandění té naší modrobílé vrtulce

lidé co nepřijeli zrovna BMW s ním buď nemohli, nebo BMW jen fandí a ještě ho nemají - návštěva srazu je ale pro ně motivační, tak proč jim to neumožnit

Miro s Audi R8 nám ji tam byl ukázat jak jezdí

ostatní značky se nezapočítávají do hodnocení, takže to nijak nelimituje majitele BMW
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
fixCZer

#515 Příspěvek od fixCZer »

mě neBMW auta limitovali, probudil jsem se v sobotu ráno s bolístkou hlavy a vykouknu ze stanu, skoro zavřenýma očima čučim před stan a tam ford a audinka. "Ty vole to neni big!" zarazilo ve mě, páč jsme přijeli v 10h v pátek tak jsem pořádně nic neviděl. :lol: pak jste mě ale přesvědčili a nejvíc multipla
sominek
Kontaktovat uživatele:

#516 Příspěvek od sominek »

nic proti tomu nemám... více méně jsem se ptal...
sejcek

#517 Příspěvek od sejcek »

100RM píše:
sominek píše:
nehpo píše:[quote="sominek"]a pak ještě nějakej zbohatlej zmrd s tou audinou, kterej ve finále byl i na RZ.....?????

proč jako?

Pretoze ked nevies kto to je a jak to bylo, tak radsi drz hubu ... sli sme na RZ na moje cislo, dokonca nemeranu, len sme to chceli vyskusat. Takze to ti moze byt uplne u pici :mad:[/quote]
Sem koukal jak si to tam R8 dávala myslím s Rendisem, škoda jen že to
R8 vyhrála ale ono se to dalo i čekat.
Někdo tu psal o nějaká kolizi 100RM, copak se ti Tome přihodilo?
Actual: E46 325Ci ///M by Sejček 2002
Ex: E46 330d touring Mpaket 2003
Ex: E36 328i cabrio Mpaket 1994
Ex: E36 318is coupe 1994
Ex: E30 318i sedan 1991
Rendis

#518 Příspěvek od Rendis »

jo šla na sprint se mnou...neměl jsem šanci...váha,výkon,4x4,déšť...:)
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
CZAirwolf

#519 Příspěvek od CZAirwolf »

sejcek píše:
100RM píše:
sominek píše:[quote="nehpo"][quote="sominek"]a pak ještě nějakej zbohatlej zmrd s tou audinou, kterej ve finále byl i na RZ.....?????

proč jako?

Pretoze ked nevies kto to je a jak to bylo, tak radsi drz hubu ... sli sme na RZ na moje cislo, dokonca nemeranu, len sme to chceli vyskusat. Takze to ti moze byt uplne u pici :mad:[/quote]
Sem koukal jak si to tam R8 dávala myslím s Rendisem, škoda jen že to
R8 vyhrála ale ono se to dalo i čekat.
Někdo tu psal o nějaká kolizi 100RM, copak se ti Tome přihodilo?[/quote]

Bohuzel 100rm a George_D pri spolecne ceste zazili smutek, i 7ma umi udelat smyk...Vic detailu od G_D.

Mimochodem...tu smradlavou audinu hazejici brigety bych priste uz nechtel moc videt... :roll: R8mu jsem tam ani nezahledl, skoda, prohledl bych si ji...
plysakmartin

#520 Příspěvek od plysakmartin »

Sakra, R8 jsem zachrápal 8O , tu bych si rád prohlédl
Odpovědět