my jsme přijeli v pátek lehce po sedmé až osmé (nevim přesně)
naprosto bombasticky připraveno a všechno naprosto ok, počasí mě nezaskočilo, protože (naštěstí pro mě) oplývám nepromokavým oblečením a vždy, když někam jedu, beru vše co mám, takže jsem ještě oblíkl pár lidí okolo a byla pohoda
mám pouze 2.5 věcí, co bych změnil
1. počasí - přecijenom by bylo nesrovnatelně lepší, kdyby bylo hezky, dalo by se dobře fotit, cabria by neměly střechy, nebylo by bahno, lidi by víc byli pospolu, byla by mnohem větší účast a prostě všechno
2. bohužel jsem před 4 měsíci přišel o auto díky kktovi v toledu, takže jsem jel jako spolujezdec

ale aspon jsem mohl točit a fotit
a to půltý co bych změnil je pouze to, že se všichni známí zdejchli ještě před spanilkou a zbytek hned po, tak jsme se sebrali taky a jeli...ale to souvisí s počasím, tak pohoda...
rozhodně nemám žádný negativní pohledy na akci toho víkendu - naprosto v cajku
jen škoda těch aut, co se rozsekali

ještě cestou domu jsme táhli jednoho klubáka, kterej si to hasil přímo na betonovou zátarasu a doslova si narovnal čumák

a pak ráno čtu, že 100RM, GeorgeD, Castro...a další ještě, no šílený, ale tak všichni jsou ok....příští BIG vyjde jako nikdy předtím, už ted se těším, až tam pojedu svojí new vonavkou
PEACE za rok