Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Z4 je nás tu víc? (kultovní thread)

Vše o Z1 E30, Z3 E36, Z4 E85/E86/E89, Z8 E52
Odpovědět
Zpráva
Autor
Etien

#481 Příspěvek od Etien »

komu není rady... 8)

pokud budou ty origo kola na prodej tak se hlasim... i když je nemam na co dat 8)
Etien

#482 Příspěvek od Etien »

Curo píše:
xyron píše:Curo : chces prodat krasny origa a poridit si misto nich ty cerno-stribrny blata ?? No to je sila ...
Mě se asi líbí víc jak ty origoš...
komu není rady... Cool

pokud budou ty origo kola na prodej tak se hlasim... i když je nemam na co dat Cool
Centr
Kontaktovat uživatele:

#483 Příspěvek od Centr »

xyron píše:Volba kola a pneu ... velka pochvala !!!! :wink: Enjoy
pavproch píše:@centr: pěkně! vypadá mnohem líp, než v přítmí garáže, ta kola sou booooží.
Pánové moc děkuji za chválu, nikdy bych nevěřil, jaký je markantní rozdíl v RFT - nonRFT pneu. 19" Micheliny PSS bez RFT úžasně sedí :-) navíc jsou opravdu pohodlné /již nic jiného na auto/ :-) Také můžu potvrdit co psal Pavproch - jsou min. o 1,5 cm širší jak jiné značky pneu ve stejném rozměru.
MDaniel píše:Čau pane, moc pěkná, musíme dat ten sraz. Já už jezdím také. Kde se podařila sehnat ta kola? Já je sháněl a nikde nic:-))
Ahoj pane, sehnat WZ326 ve slušném stavu je celkem oříšek, vše je otázka ceny a kam jsi schopný pro ně zajet. Hledal jsem na auto kola v 19" celkem dlouho, ale tyto mi na e89 pasují vzhledově asi nejlépe. Uvažoval jsem i novější M4 variantu, ale zde už je jiné ET.
Pater píše:Centr: pěkné, bílá se mi taky líbila, nakonec jsem skončil u šedé. Já zatím úpravy neplánuju, možná později, i když ten hliník by mně asi zajímal.
No to si dělaš prdel :D :D .... tak to ty jsi mi ji vyfoukl? Já chtěl původně tvoji šedou variantu, byl jsem se na ni dívat. Byla v bazaru celé léto kousek od Opavy, že? :D :D Bazarník ne a ne slevit, tak jsem čekal a čekal a nakonec jsi ji vzal ty :-) Máš moji chválu, moc pěkný auto (prý po nějaké šlečince), tak doufám že ji pořádně proženeš. Vidíš no.. nakonec jsem skončil u bílé a asi jsem i udělal dobře, vyšla mě o dost méně :-) K té výměně panelu...přehodit samotný panel není problém, horší je něco sehnat a v BMW je to docela palba, ale výsledek parádní..

Honza
Přílohy
IMG_8300.JPG
IMG_8300.JPG (97.32 KiB) Zobrazeno 7883 x
xyron

#484 Příspěvek od xyron »

Moje zkusenosti rikaji ze RFT R17 je min pohodlne a xkrat tvrdsi nez non-RFT R19 :wink:

Jinak mam ted na 335i pneu Dunlop Sport Maxx RT non-RFT ... jsou ok, ale priste pujdu uz taky do Michelin Pilot Supersport... cena je stejna cca. Hodne kluku z nasi 335i komunity na nich jezdi... jsou opravdu TOP
Pater

#485 Příspěvek od Pater »

centr: :D máš pravdu, taky jsem ji obhlížel několik měsíců, než se mi podařilo dát dohromady peníze, původně jsem se chtěl vejít do 500, ale stav mně přesvědčil, že to stálo za to. Ten hliník vypadá luxusně, kde se to dá sehnat když ne v BMW? A ty pneu by mně taky zajímaly, porovnat ten rozdíl, mně to zatím nevadí, ale když vyzkouším tak možná taky nebudu chtít jinak :lol:
pavproch

#486 Příspěvek od pavproch »

Pater píše: Ten hliník vypadá luxusně
a toste ešče neviděli Alu-Cabroň trim.... :twisted:

až m4Zlika vytáhnu z nory po zimním spánku, nafotím, co sem na ňom spáchal ... visual refresh 2016 :twisted:
Pater

#487 Příspěvek od Pater »

To bude asi lepší naživo :wink:
Centr
Kontaktovat uživatele:

#488 Příspěvek od Centr »

Pater píše:centr: :D máš pravdu, taky jsem ji obhlížel několik měsíců, než se mi podařilo dát dohromady peníze, původně jsem se chtěl vejít do 500, ale stav mně přesvědčil, že to stálo za to. Ten hliník vypadá luxusně, kde se to dá sehnat když ne v BMW? A ty pneu by mně taky zajímaly, porovnat ten rozdíl, mně to zatím nevadí, ale když vyzkouším tak možná taky nebudu chtít jinak :lol:
Jo udělal jsi dobře, já jsem se teda nesvezl, ale je krásná :-) Bazarník mi hned při návštěvě začal počítat nějaké nesmyslné splátky... Také jsem koupil na stejných kolech - teď už odstaveny v garáži. Takže ti nakonec něco slevil a kupoval jsi to na firmu bez DPH?
Ty panely pouze originál, takže BMW, budu teď objednávat ty boční LED blinkry, tak se ti můžu zeptat na cenu. Já mám hliníkové obložení interiéru od Pavproch, který jistě pošle brzy fotku svého carbon-designu :-)
Pater

#489 Příspěvek od Pater »

jj, mám to na firmu, bez D. Díky, dej pak vědět.
Martyn
Kontaktovat uživatele:

#490 Příspěvek od Martyn »

xyron píše:Curo : chces prodat krasny origa a poridit si misto nich ty cerno-stribrny blata ?? No to je sila ...
Pssst nekomentuj to, vzdyt ty nahrady jsou krasny, Curo bez do nich:)

Co za ty hnusny originaly? :lol:
Pechy

#491 Příspěvek od Pechy »

Můžu Vás poprosit o rozum? Co byste v současné době koupili? Zachovalou E85 v 3.0i případně 3.0is nebo něco přidat a jít rovnou do E89 s 23i?

Trochu se bojím toho, že ta 23i bude línější. Jak jste v 23i spokojeni?

Třeba tato mi přijde fajn:
http://auto.bazos.cz/inzerat/57596803/B ... ive23i.php

Díky
pavproch

#492 Příspěvek od pavproch »

23i bude línější než 30i.... :twisted:

jako daily mám 330ix, už sem byl skoro rozhodnutý pro jednu přenáááádhernou 23i s téměř nulovým nájezdem a fantastickou individuál kožkou uvnitř, ale při jízdě sem zjistil (logicky) že 23i prostě ani v lehčím autě nejede (v porovnání s 30i v těžším).... takže sem pak hledal a čekal asi půlroku, než se jedna 30i e89 splňující mé zadání objevila na mobile.de

za mně teda jedině 30i
Pater

#493 Příspěvek od Pater »

Já jsem v tomhle zelenáč a mně "zatím" 2,5L 150 kW bohatě stačí :-)
Curo

#494 Příspěvek od Curo »

Martyn píše:
Pssst nekomentuj to, vzdyt ty nahrady jsou krasny, Curo bez do nich:)

Co za ty hnusny originaly? :lol:
Proč se vám tak líbí ty origoš (a nic jiného evidetně nikdy nic)? :D

Jinak "boční LED blinkry" - co to? Šla by fotka? :D
xyron

#495 Příspěvek od xyron »

Já osobně bych volil E85 facelift s 3.0si 195kw ... podle mě je E85 daleko lepší než E89 jak designem, tak požitkem z jízdy...
Pechy píše:Můžu Vás poprosit o rozum? Co byste v současné době koupili? Zachovalou E85 v 3.0i případně 3.0is nebo něco přidat a jít rovnou do E89 s 23i?

Trochu se bojím toho, že ta 23i bude línější. Jak jste v 23i spokojeni?

Třeba tato mi přijde fajn:

Díky
Martyn
Kontaktovat uživatele:

#496 Příspěvek od Martyn »

Sak v pohode, kazdemu se libi neco jineho..:)
Ale vazne, budes poustet ty origa? Jestli jo tak mi napis do sz co na tom mas za pneu + vzorek a co za ne (jestli rft tak bych vzal jen disky)..
Nespecha, klidne za mesic - dva..
pavproch

#497 Příspěvek od pavproch »

já teda za sebe hlasuju proti originálům a hlasuju pro OZ a úplně nejvíc hlasuju za ultraleggera HLT a ještě víc hlasuju za matt silver grey :twisted:

Obrázek
Centr
Kontaktovat uživatele:

#498 Příspěvek od Centr »

Pechy píše: Třeba tato mi přijde fajn:
Díky
Tak tomto kousku bych se raděj vyhnul obloukem, je prý hodně dodrbaná, blbne stahování střechy... dovoz z Itálie. Taky proto ta cena. Navíc během chvíle změnila víc majitelů... takže bacha.:-)

Jinak za mě e89 23i v lepším případě 30i, ale to už kouknout za západní hranice.
Centr
Kontaktovat uživatele:

#499 Příspěvek od Centr »

pavproch píše:já teda za sebe hlasuju proti originálům a hlasuju pro OZ a úplně nejvíc hlasuju za ultraleggera HLT a ještě víc hlasuju za matt silver grey :twisted:
Moc hezké Pavproch, ale já bych hlasoval za tu nádheru pod těmi koly :-). Poradíš kde koupit?
xyron

#500 Příspěvek od xyron »

Ty OZ jsou priserny, ty origa na predchozi strance je trhaj na hadry...

Jinak ty brzdy ma pavproch z BMW primo ... ja taky.. 340mm kotouc Performance a M Sport brzdice ... podle toho jak dobre koupis pocitej komplet mezi 15 (corka ve fabrice) - 50k (v autorizaku) czk (bavime se jen o předku)
Odpovědět