pokud budou ty origo kola na prodej tak se hlasim... i když je nemam na co dat

xyron píše:Volba kola a pneu ... velka pochvala !!!!Enjoy
Pánové moc děkuji za chválu, nikdy bych nevěřil, jaký je markantní rozdíl v RFT - nonRFT pneu. 19" Micheliny PSS bez RFT úžasně sedípavproch píše:@centr: pěkně! vypadá mnohem líp, než v přítmí garáže, ta kola sou booooží.
Ahoj pane, sehnat WZ326 ve slušném stavu je celkem oříšek, vše je otázka ceny a kam jsi schopný pro ně zajet. Hledal jsem na auto kola v 19" celkem dlouho, ale tyto mi na e89 pasují vzhledově asi nejlépe. Uvažoval jsem i novější M4 variantu, ale zde už je jiné ET.MDaniel píše:Čau pane, moc pěkná, musíme dat ten sraz. Já už jezdím také. Kde se podařila sehnat ta kola? Já je sháněl a nikde nic:-))
No to si dělaš prdelPater píše:Centr: pěkné, bílá se mi taky líbila, nakonec jsem skončil u šedé. Já zatím úpravy neplánuju, možná později, i když ten hliník by mně asi zajímal.
Jo udělal jsi dobře, já jsem se teda nesvezl, ale je krásnáPater píše:centr:máš pravdu, taky jsem ji obhlížel několik měsíců, než se mi podařilo dát dohromady peníze, původně jsem se chtěl vejít do 500, ale stav mně přesvědčil, že to stálo za to. Ten hliník vypadá luxusně, kde se to dá sehnat když ne v BMW? A ty pneu by mně taky zajímaly, porovnat ten rozdíl, mně to zatím nevadí, ale když vyzkouším tak možná taky nebudu chtít jinak
Proč se vám tak líbí ty origoš (a nic jiného evidetně nikdy nic)?Martyn píše:Pssst nekomentuj to, vzdyt ty nahrady jsou krasny, Curo bez do nich:)xyron píše:Curo : chces prodat krasny origa a poridit si misto nich ty cerno-stribrny blata ?? No to je sila ...
Co za ty hnusny originaly?
Pechy píše:Můžu Vás poprosit o rozum? Co byste v současné době koupili? Zachovalou E85 v 3.0i případně 3.0is nebo něco přidat a jít rovnou do E89 s 23i?
Trochu se bojím toho, že ta 23i bude línější. Jak jste v 23i spokojeni?
Třeba tato mi přijde fajn:
http://auto.bazos.cz/inzerat/57596803/B ... ive23i.php
Díky