(čti: hodně pěkné)
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Z4 je nás tu víc? (kultovní thread)
Jezdí se s ním pěkně, je to můj první vůz této třídy, jsem z něj fakt nadšený.
Trošku mě neposlouchá vzdálené otevírání střechy, dle návodu (ehm
) by měla jít otevírat i zavírat, ale často se stane, že mě neposlechne, otevřít jde (ovladačem) v 50 % případů, zavřít se mi to ovladačem ještě nepovedlo.
Z auta tlačítky jde vždy vše v pohodě.
Jestli může být na vině baterie v ovladači, která hlásí že je skoro vybitá nebo nejsou nějaké ideální podmínky...
Edit: vypadá to fakt na slabou baterii.
Trošku mě neposlouchá vzdálené otevírání střechy, dle návodu (ehm
Z auta tlačítky jde vždy vše v pohodě.
Jestli může být na vině baterie v ovladači, která hlásí že je skoro vybitá nebo nejsou nějaké ideální podmínky...
Edit: vypadá to fakt na slabou baterii.
-
xyron
- Klubové ID: 2105
Ne, to je bullshit ala BMW... to stahovani a natahovani na dalku nikdy poradne nefungovalo ani na Z4 E85 ani na 3er E93... a baterkou to neni... mam zkusenosti ze to lip funguje vic z dalky nez z blizka...
A pokud ti natahovani nejde vybec, tak to nemas aktivovany... musi se to zapnout pres diagnostiku...
A pokud ti natahovani nejde vybec, tak to nemas aktivovany... musi se to zapnout pres diagnostiku...
Zatahování střechy mi funguje jen v těsné blízkosti auta (jakoby jen když dovoluje vlivem komfortního přístupu otevřít dveře/kufr), a když ovladač jakoby schovám za sebe, tak se signál přeruší (evidentně se tam signál nedostane), nechápu...
Kdežto otevírání funguje z jakékoliv dálky a bez přerušení.
Jinak jak píše xyron, jde spíše o princip, že by to fungovat mělo.
Kdežto otevírání funguje z jakékoliv dálky a bez přerušení.
Jinak jak píše xyron, jde spíše o princip, že by to fungovat mělo.
- AlexZ4
- Klubové ID: 2940
Njn, mě se takhle jednou pták vy*ral přímo na řidičovo opěradlo... A zrovna v době kdy jsem tam seděl
Asi mě francouzští ptáci nemají rádi, protože o pár hodin později po nějaký po*ral snad půlku kapoty... By mě zajímalo čí se tam v Nice ti zmetci krmí...
Fun Factory = BMW Z4 2.5si
EX Fun Factory = Subaru Impreza WRX STi
EX Fun Factory = Subaru Impreza WRX STi
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Holčičí ne, ale někteří jej považují za ...ehm, jak to slušně napsat, ... auto pro několik procent populace
A to zejména pokud je s automatem.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition