presne tak, souhlas.zddan01 píše:kurevtor![]()
nedělám si iluze, že mi někdo za 645Ci () bude trhat za 20 let ruce, benzín bude za raketu, pojistky taky, to samý u Z3 coupé, pro většinu lidí hnusný a divný, takže i proto jsem je kupoval z cenovýho dna, nebo i pod, ale v dobrým stavu, vyhandloval slevu na opravy a člověk si jezdí ve fantastickým autě ani ne za cenu fábie... v tom máme štěstí, že práce je tu ještě levná a vůbec, že najdeš lidi, který to opraví
Ja jsem smirenej s tim, ze to auto bude chtit furt a furt a furt prachy, ale tesi me ta predstava, ze jednou budu mit kus stary kary co neni uplne tuctova a budu u toho v duchodu posedavat, budu to jen vocumovat a kochat se

Filozof: kamo ty fetujes nebo jak?

Taky mi pripada, ze mezi radky pises, ze ta vetsina jsou vlastne dementi... Ja ale treba chapu lidi co chteji novy auto bez starosti. Kazdy to ma jinak.
PS: napsal jsem tenhle post, odesilam to, ale ty jsi mezi tim napsal dalsi, kde opet potvrzujes ma slova

"Zase jde o to co si za 3-4kila dnes koupíte ? Novou Fabii nebo oktávku ? Ano jo jde to ale srovnat s BMW 7er se to moc nedá."
Pokud se to neda srovnavat tak to tu porad nesrovnavej kristova noho!!