a nejvíc jsem měl trojek ze svých aut. trojky jsou dobré, ale je to prostě hrozně málo auta za hrozně moc peněz, u sedmičky naopak.
ono by to mělo být tak že 130i stojí 100k, 330i stojí 150k, 545i stojí 200k a 745i stojí 300k, jenže prostě lidi se nejvíc bojí sedmiček a nejvíc chcou jedničku, takže prostě stojí nejvíc, a sedma stojí nejmín. a stejně je to s těma trojkama, nejvíc chcou všichni 335i ta stojí kotel, 316i stojí prd protože to nikdo nechce. no a to je vlastně důvod proč kupujem baworáky, protože ty auta prostě z novoty rychle spadnou na ceně.
takže já bych chtěl moc E90, ale prostě ne za ty prachy co stojí, když za to mám 1,5 sedmy. ale určitě to není špatný auto. to ne.
s nákladama bude pěkná E90 330i nejlevnější na provoz, lehce nad ní sedma, pak kus nic a 5er.
a ano E53 je zastaralá, vždyt je to E39 jen zvedlá. to s tím co má E65 nejde srovnávat. ale tim neříkám co je dobře a co je špatně, já radši lepší audio, navigaci, sedačky, atd., někdo zas radši horší audio ale místo aby dal 6k za opravu logica dá 3k za opravu radiomodulu.