Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
CCC co to je?
není to opravdu tak černé, jak píšeš. Je jen na Tobě, jestli budeš systém využívat nebo ne. Rozhodně to nijak neomezuje řidiče.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Tak uz vim konecne aspon z casti co je CCC a jemu podobne. Myslel jsem, ze to je neco uzitecne pro car a ono naopak, pitomost na dve veci, na nic a na pokazeni.
Ted uz jsem davno rozhodnut, ze si koupim E60ku a ne 90ku, ale kdyz byla doba a ja nemel uplne jasno zda trojku ci petku tak jsem ani nechapal jak nekdo mohl vyrobit a nasledne koupit E90ku be i-drive. Pripadalo mi to jako sabotaz nedat si tam ten displej.
Ja jsem taky priznivec digitalni doby, uz jako malej v devadesatych letech jsem chtel mit prvni digitalky, vsechny videohry apod. Ale auto ma bejt na jezdeni a ne na cumeni do displeje.
Proc nejsou E60ky taky uplne bez.........
Ted uz jsem davno rozhodnut, ze si koupim E60ku a ne 90ku, ale kdyz byla doba a ja nemel uplne jasno zda trojku ci petku tak jsem ani nechapal jak nekdo mohl vyrobit a nasledne koupit E90ku be i-drive. Pripadalo mi to jako sabotaz nedat si tam ten displej.
Ja jsem taky priznivec digitalni doby, uz jako malej v devadesatych letech jsem chtel mit prvni digitalky, vsechny videohry apod. Ale auto ma bejt na jezdeni a ne na cumeni do displeje.
Proc nejsou E60ky taky uplne bez.........
Ale mezi nama, uz delsi dobu hledam benzinovou e60 a bez velke navigace ji stejnak chtit nebudu i kdyz je uplne na nic a od auta cekam neco uplne jineho.Honza325 píše:Ono to bez toho Idrivu opravdu normálně jezdí,takže komu silně nevyhovuje ,ten může displej vyhodit,zaslepit nějakym kusem plastu a na tu "poličku" si pak třeba postavit vázičku s kytkou
Já také děkuji za pěkné vysvětlení rozdílů. Ještě bych se zeptal jestli jsou M-ASK2 s navigací taky tak poruchový jako CCC? Mám to v e91 08/2007 a zatím až na ten zvuk jak říká matiz spokojenost. Ovladač Idrive sem si opravil a všechno pěkně funguje... Jediný co to občas dělá tak, že je někdy hodně tmavý displej. Ale po pár minutách jízdy se pěkně rozsvítí. nemá to třeba nějaký světelný číslo a podle toho si ladí podsvícení sám?
takže chceš business? WOW, to je jeden z nejhorších systémů co znám... To už bych chtěl raději auto bez kapličky úplně. Business vypadá hrozně, ve velké díře kapličky je malý display a po stranách široký plastový rámeček... :savle:filiposvw píše:...a bez velke navigace ji stejnak chtit nebudu i kdyz je uplne na nic a od auta cekam neco uplne jineho...
A hledáš auto s navigací nebo ne? Ona se dělala i verze s malým monitorem a bez navigace. Místo menu tam jsou tuším informace o autě. Viděl jsem v reálu jen jednou.
Jinak nějaký ten sukulet v kapličce s háčkovanou dečko, by byl parádní... :-D
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Vsak pisu, ze chci E60ku s velkou navigaci, displejem i kdyz je uplne na nic a nepotrebuju ji. Takze profi asi. Busines tridou jen litam.hurvajs77 píše:takže chceš business? WOW, to je jeden z nejhorších systémů co znám... To už bych chtěl raději auto bez kapličky úplně. Business vypadá hrozně, ve velké díře kapličky je malý display a po stranách široký plastový rámeček...filiposvw píše:...a bez velke navigace ji stejnak chtit nebudu i kdyz je uplne na nic a od auta cekam neco uplne jineho...![]()
A hledáš auto s navigací nebo ne? Ona se dělala i verze s malým monitorem a bez navigace. Místo menu tam jsou tuším informace o autě. Viděl jsem v reálu jen jednou.
Jinak nějaký ten sukulet v kapličce s háčkovanou dečko, by byl parádní...
promiň, přehléld jsem to "bez" - už asi slavím... :-D Prací...
Navi je dobrá, někdy se může hodit. A hlavně nemusíš mít na skle nalepený mobil / navigaci, což úplně nesnáším. Stačí mít aktuální mapy a funguje.
Jinak máte pravdu s tím, že i bez iDrive by to šlo, ale na druhou stranu by jsi chtěl třeba ladit rádio, nastavovat některé věci v autě atd. Měl se iDrive líbí, CCC je nic moc, ale CIC-HIGH je fakt parádní. Ještě až někdo prolomí kodeky a bude to umět MKV s DTS zvukem tak to bude paráda.
Navi je dobrá, někdy se může hodit. A hlavně nemusíš mít na skle nalepený mobil / navigaci, což úplně nesnáším. Stačí mít aktuální mapy a funguje.
Jinak máte pravdu s tím, že i bez iDrive by to šlo, ale na druhou stranu by jsi chtěl třeba ladit rádio, nastavovat některé věci v autě atd. Měl se iDrive líbí, CCC je nic moc, ale CIC-HIGH je fakt parádní. Ještě až někdo prolomí kodeky a bude to umět MKV s DTS zvukem tak to bude paráda.

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Honza325 píše:Ahá,
děkuji Matizovi,Jaraxovi a Hurvajzovi za pro mě cenné informace![]()
Sakra a teď mě štve, že ten High NBT neexistuje do E6x nebo aspoň ten controler(i když...)
Takže včera večer mě napadnul takovej pitomej nápad a dnes kouknu a nejsem jedinej

http://www.bimmerfest.com/forums/showth ... 799458[url][/url]
NBT má zatím jen jednu menší vadu na kráse - jednotek není moc ani na eBay a jsou prostě dost drahé. Ale zvhledem k tomu, že měl CCC, stálo to za to a věřím tomu, že té práce nelituje. Osobně, pokud bych řešil výměnu CCC, dal bych také rovnou CIC-HIGH.

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
to jsem psal. Ono obecně, lidí který mění CCC je jako šafránu...
Třeba já, pokud bych věděl, nebo mi někdo řekl, že do E65 dám CIC / CIC-HIGH a vše bude 100% fungovat, tak bych do toho šel. Ale jsem magor, to už by byl opravdu Individual :-D
Třeba já, pokud bych věděl, nebo mi někdo řekl, že do E65 dám CIC / CIC-HIGH a vše bude 100% fungovat, tak bych do toho šel. Ale jsem magor, to už by byl opravdu Individual :-D

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
NBT asi stále neumí NTFS, ale aktualizaci map delám z 64G, což je už exFAT. S LTE budeš mít asi smůlu, nevím jak jinde, ale v Praze, kde by mělo podle kyslíku být 100% pokrytí LTE mám dost často jen 3G :-D Když vyjedu z Prahy na vesnice, tak to je stejný. Papír snese vše...

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex