Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw e34 525ix nestartuje , striela do sania
Nepredava toto niekto z klubu ? http://auto.bazos.cz/inzerat/3243924/Mo ... -VANOS.php myslim ze by mal pasovat do ix-ka
M50B25 - BEZVANOS
M50B25TU - VANOS
doprdele citaj co ludia pisu... v inzerate co si poslal predava typek M50B25TU
M50B25TU - VANOS
doprdele citaj co ludia pisu... v inzerate co si poslal predava typek M50B25TU
darklord píše:Ach boze. Hovno nehori!
M50 - bezvanos FOTO
M50TU - single vanos na sacej vacke FOTO
M52 - single vanos na sacej vacke
M52TU - double vanos
Podla VIN mas v aute M50TU - takze single vanos. A podla priznakov mas nahovno nastavene rozvody. Pravdepodobne mas zle zalozene ozubene kolecko vanosu, to ze vacky su na pripravkoch este neznamena ze je to v poriadku nastavene. Ovsem ak sa to potvrdi, tak ta zrejme caka repas hlavy a vymena sacich ventilov...
Ked si odmyslis vymenu tesneni, tu mas celkom dobry fotonavod: http://beisansystems.com/procedures/van ... cedure.htm
Ja som to cital ,, ale podla fotiek na nete su tie motory rovnake , akurat jeden ma 245nm pri 5000 ot. A druhy pri 4200 ... pochop ze ani v etk nemas napisane ze mas motor m50b25tu ,,, mas tam len m50 ,, a ake su rozdiely nenajdes nikde akurat to co som tu napisall ,, pochop ma ze nechcem kupit nieco s cim budem mat problem .. napriklad keby mi ho nechcela RJ brat ,,, ale s tymto by nemal byt problem ,,,
Otvor si obidve tie fotky z mojho prispevku a zameraj sa na to zakruzkovane na druhej fotke. Potom si tie fotky porovnavaj medzi sebou, aj priemerne inteligentnemu cloveku musi skocit do oci ten rozdiel.
Druha vec, pisal si ze mas auto s vanosom, cize potrebujes motor s vanosom, neviem co viac chces este riesit.
Druha vec, pisal si ze mas auto s vanosom, cize potrebujes motor s vanosom, neviem co viac chces este riesit.
"ale podla fotiek na nete su tie motory rovnake"
na to si přišel kde? Dyť už ti tu xkrát darklord psal o rozdílech i o tom jak to poznat? Koukal si se vůbec na ty fotky? Podle toho jak tady píšeš to raději zavez k někomu kdo ví co je to motor neb za chvíli po tom co koupíš nový motor budeš hledat další.
na to si přišel kde? Dyť už ti tu xkrát darklord psal o rozdílech i o tom jak to poznat? Koukal si se vůbec na ty fotky? Podle toho jak tady píšeš to raději zavez k někomu kdo ví co je to motor neb za chvíli po tom co koupíš nový motor budeš hledat další.
Este jeden dotaz , nahodou neviete ci sa robili m50ky aj s hlinikovymi blokmi ? Lebo ten odkaz co som poslal tak majitel si nieje isty ci to je m50 alebo m52 ,, rozhodne veko ventilov a sanie je z m50 , ale ma to hlinikovy blok ,, tak neviem teraz ci to je m50 alebo m52 ,, a ake su v tych blokoch rozdiely ,,,, vykonovo medzi m50 a m52 je 20koni rozdiel aleneviem sice preco , ci kolu saniu alebo comu ...
Liatinovy blok - M50
Hlinikovy blok - M52
Prakticky su tie motory rovnake, rozdiel je v sacom potrubi a motormanagemente. Takze ak na ten M52B25 naskladas vanu z IX, drziaky, sanie a tvoju originalnu kabelaz s cidlami, tak to pojde uplne rovnako ako s M50. Jediny rozdiel bude lahsi predok auta, kedze ten motor neni taky tazky.
Problem moze nastat na STK kedze nebude sediet typ motoru. Jedine co sa da urobit je vybrusit ten kusok s cislami a naklepnut tam 8mm raznicami to co tam patri. Tzn zmenit 25 6S 3 na 25 6S 2
Hlinikovy blok - M52
Prakticky su tie motory rovnake, rozdiel je v sacom potrubi a motormanagemente. Takze ak na ten M52B25 naskladas vanu z IX, drziaky, sanie a tvoju originalnu kabelaz s cidlami, tak to pojde uplne rovnako ako s M50. Jediny rozdiel bude lahsi predok auta, kedze ten motor neni taky tazky.
Problem moze nastat na STK kedze nebude sediet typ motoru. Jedine co sa da urobit je vybrusit ten kusok s cislami a naklepnut tam 8mm raznicami to co tam patri. Tzn zmenit 25 6S 3 na 25 6S 2