šíbr je pro mě prostě must have option
  šíbr je pro mě prostě must have option   ale ty nemáš myslim ještě DD, ne?
  ale ty nemáš myslim ještě DD, ne?  
 jinak cože??!! Ty už máš novou sedmu? 750i longa??? WTF?

gratulace, teď koukam na tvou signaturu a celkem slinty slint na klávesnici... tyhle kola sedmičce hrozně slušej!
   gratulace, teď koukam na tvou signaturu a celkem slinty slint na klávesnici... tyhle kola sedmičce hrozně slušej! co se týče pojistky, za dvacku máš jen povinný nebo i havarijní?? Jestli jen havarijní tak to ses celkem prohnul

Já to budu řešit (doufám) přes kámoše, udělá mi cenu pojištění auta ve flotile takže "VIP podmínky". Prostě automaticky 100% bonus atd.. Současný auto mi taky pojišťoval.. Dělal mi odhad na začátku roku, když jsem ještě vybíral 530d a kalkulace povinnýho ručení (pořizovací cena 250 litrů +-) s pojistkou čelního skla + All risk pojistkou (havárie, živel, vandalismus, odcizení) byla 20 litrů pro spoluúčast 10% a min. 10000kč.
Případně + 1400kč k tomu => 5% spoluúčast a min. 5000kč (to už mi připadá hodně fér)
Případně s 1% spoluúčastí a min. částkou 1000 kč by to celý stálo 33 litrů.
Myslim (doufám), že u sedmy to bude podobný, váže se to na cenu auta totiž... Moje sedma (jestli jí někdy vůbec seženu) bude stát bez dozoru na ulici takže neni o čem, all risk potřebuju....