Vse je predem radne dohodnuto s majitelem Klubu Sportovnich Aut s panem Nikolaosem Seizem na zaklede meho Cestneho slova.
Pokud nebude naplnena minimalni kapacita 50ti aut z 80ti a neprobehne prislibena a dohodnuta dotace z penez v majetku
Obcanskeho Sdruzeni BMWKLUB Ceska Republika,
se verejne zavazuji,ze zminena akce na brnenskem okruhu probehne tak jak jsem se slovne zavazal p.N Seizimu a pripadny rozdil financniho rozdilu zaplatim ze svych prostredku,tedy na naklady moji Firmy
BMWMYLIFE:CZ
Timto pocinem splnim me na srdci neustalym dluhem a nevyslovenym zavaskem vsem zakladajicim clenum a tichym sponsorum e36forum.cz a nasledne vzniknuvsimu obcanskumu sdruzeni BMWKLUB,
kdy na zakladajici prvni schuzy ve Vyskove u Margose slovo Pritel a kamarad melo jeste cenu zlata.
Kdy nasledne rozbroje a boj o moc v zakulisi naseho spolecneho klubu zavinilo to, ze postupem casu se z davneho kamaradstvi stali nepratele na noze..
Beru timto na sebe plnou zodpovednost za budoucnost BMWKLUBU a verejne dekuji vsem mym tajnym radcum z rad vsech byvalich clenu Vykonnych Rad, kdy nepratelska zlovule vedeni klubu a politicke machynace naslednych VR nedokazala svevolne zabranit dalsim tajnym pristupum do sekce Vykonne Rady, kteri mi byli oporou a vernymi radci v mem postupu v jednani VR jejiz jsem predsedou od 26.1.2010.
Tech nekonecnych nocnich a rannich hodin stravenych s uchem na sluchatku, tech proslzenych noci..tech uspesne zorganizovanzch akci pro klub od r.2005 si nikdo nedokaze ani predstavit.. a temto nejobetavejsim kamaradum,kteri tim,ze nezrusili clensvi v klubu v dobach krize a zaslouzili se o setrvani a staleho vlastnictvy domeny
http://www.bmwklub.cy a wwwbmwklub.eu chtely VR minule dat poze nalepku VIP
Kamaradi,dekuji,ze jste setrvali do teto chvile, je cas na Velkz tresk..
Nevim jak Vy,ale ja ziji jenom jednou a chci si zivot uzit ne prezit..
Dekuji..
PS:Nejsem blazen..od 1.4.2011 netrpim hnotnou nouzi a muzu si svoje slova dovolit..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..