Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Sraz Klubu Sportovních Aut-jizdy BMWKlubu

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Zpráva
Autor
Fikop
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Fikop »

Martyn píše:..............., ale mozna by jeli kamosi s 350Z a CLS AMG, byl by to problem? Aby jsme to naplnili..

Mám ten samý dotaz....

U mě to zatím vypadá na 2 jízdy, jednu jízdu pojedu já a druhou taky člen, pokud mu nepropadlo členství. Pojedem s jedním autem. Další 1 až 2 jízdy by mohl být nečlen s 350Z... ???? Pujde to?
Killca

#42 Příspěvek od Killca »

podle mista jet muzou, reklo se, ze klubaci maj prednost, v pripade ze se to nenaplni klubaky, zbyde na neklubaky, da se rict bohuzel ale i bohudik, ale co je lepsi
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
jurasis

#43 Příspěvek od jurasis »

V radě je jasná podmínka, že na každou jízdu bude min. 25 klubáků, když to má klub sponzorovat 40 litrama... Nebo se akce ruší...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od RuDoSh »

jurasis píše:V radě je jasná podmínka, že na každou jízdu bude min. 25 klubáků, když to má klub sponzorovat 40 litrama... Nebo se akce ruší...

Jeste nejsou dohodnuty finalni podminky, tak tady nepiste zavery z rady. Neklubak by nemel dotovanou cenu. I tak by ta cena byla pro ne zajimava.
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od matal Moderátor »

Fikop píše:
Martyn píše:..............., ale mozna by jeli kamosi s 350Z a CLS AMG, byl by to problem? Aby jsme to naplnili..

Mám ten samý dotaz....

U mě to zatím vypadá na 2 jízdy, jednu jízdu pojedu já a druhou taky člen, pokud mu nepropadlo členství. Pojedem s jedním autem. Další 1 až 2 jízdy by mohl být nečlen s 350Z... ???? Pujde to?

aNO PUJDE..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#46 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

fajn - kdo se nabízí na pomoc Igorovi s klubovym zazemim na heliportu ?

Brňáci ?
MattyX Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od MattyX Moderátor »

GeorgosAc píše:fajn - kdo se nabízí na pomoc Igorovi s klubovym zazemim na heliportu ?

Brňáci ?

uvidíme podle času , to budu vedět tak až ten týden jak se ma akce konat , za mě ale určitě nepojedu ;)
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od matal Moderátor »

Vse je predem radne dohodnuto s majitelem Klubu Sportovnich Aut s panem Nikolaosem Seizem na zaklede meho Cestneho slova. :!: :!: :!:

Pokud nebude naplnena minimalni kapacita 50ti aut z 80ti a neprobehne prislibena a dohodnuta dotace z penez v majetku
Obcanskeho Sdruzeni BMWKLUB Ceska Republika,
se verejne zavazuji,ze zminena akce na brnenskem okruhu probehne tak jak jsem se slovne zavazal p.N Seizimu a pripadny rozdil financniho rozdilu zaplatim ze svych prostredku,tedy na naklady moji Firmy
BMWMYLIFE:CZ

Timto pocinem splnim me na srdci neustalym dluhem a nevyslovenym zavaskem vsem zakladajicim clenum a tichym sponsorum e36forum.cz a nasledne vzniknuvsimu obcanskumu sdruzeni BMWKLUB,
kdy na zakladajici prvni schuzy ve Vyskove u Margose slovo Pritel a kamarad melo jeste cenu zlata.
Kdy nasledne rozbroje a boj o moc v zakulisi naseho spolecneho klubu zavinilo to, ze postupem casu se z davneho kamaradstvi stali nepratele na noze..

Beru timto na sebe plnou zodpovednost za budoucnost BMWKLUBU a verejne dekuji vsem mym tajnym radcum z rad vsech byvalich clenu Vykonnych Rad, kdy nepratelska zlovule vedeni klubu a politicke machynace naslednych VR nedokazala svevolne zabranit dalsim tajnym pristupum do sekce Vykonne Rady, kteri mi byli oporou a vernymi radci v mem postupu v jednani VR jejiz jsem predsedou od 26.1.2010.

Tech nekonecnych nocnich a rannich hodin stravenych s uchem na sluchatku, tech proslzenych noci..tech uspesne zorganizovanzch akci pro klub od r.2005 si nikdo nedokaze ani predstavit.. a temto nejobetavejsim kamaradum,kteri tim,ze nezrusili clensvi v klubu v dobach krize a zaslouzili se o setrvani a staleho vlastnictvy domeny http://www.bmwklub.cy a wwwbmwklub.eu chtely VR minule dat poze nalepku VIP

Kamaradi,dekuji,ze jste setrvali do teto chvile, je cas na Velkz tresk.. :!:

Nevim jak Vy,ale ja ziji jenom jednou a chci si zivot uzit ne prezit..
Dekuji.. :wink:

PS:Nejsem blazen..od 1.4.2011 netrpim hnotnou nouzi a muzu si svoje slova dovolit..
Bambus_m5

#49 Příspěvek od Bambus_m5 »

GeorgosAc píše:fajn - kdo se nabízí na pomoc Igorovi s klubovym zazemim na heliportu ?

Brňáci ?

nejsem sice Brňák, ale pomocnou ruku rád nabídnu. :wink:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#50 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Bambus_m5 píše:

Brňáci ?

OK.. já a T.O.M. budeme rano na znackach predcasne a pomůžeme , ale doufam ze brzy bude vse dovezeno ..STAN , vlajky apod. nabízíme s TOMem jen ruce a RUM .
díky za pomoc.
Jen at Igor napise v kolik rano muzeme dojet chystat at se tam nejak rozumne dopravime , preci jen TOM pojede az z Karvine a ja z Olomouce :idea:
Bambus_m5

#51 Příspěvek od Bambus_m5 »

Taky klidně dorazím brzo ráno, stačí napsat v kolik ;)
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od matal Moderátor »

Areal se otvira v 8AM

Diky..
T.o.m.

#53 Příspěvek od T.o.m. »

GeorgosAc píše:
Bambus_m5 píše:

Brňáci ?

OK.. já a T.O.M. budeme rano na znackach predcasne a pomůžeme , ale doufam ze brzy bude vse dovezeno ..STAN , vlajky apod. nabízíme s TOMem jen ruce a RUM .
díky za pomoc.
Jen at Igor napise v kolik rano muzeme dojet chystat at se tam nejak rozumne dopravime , preci jen TOM pojede az z Karvine a ja z Olomouce :idea:

Na 8.00 není problém Jirko, vyjedu v cca 6.00, v 7.00 jsem u tebe a v 8.00 jsme na okruhu.
Bambus_m5

#54 Příspěvek od Bambus_m5 »

Budu u okruhu před 8 hodinou. Pokud bude potřeba neco dovézt a vleze mi to do žraloka tak není problém. 8)
Wertheim

#55 Příspěvek od Wertheim »

To zní dobře, seznam na první straně je aktuální, tak málo zájemců? Zájem bych o to určitě měl.
Dan td

#56 Příspěvek od Dan td »

Seznam už asi aktuální není, prosím zájemce o jízdy, ať napíší SZ 100RMovi, který vás do seznamu zařadí :-)
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Dan td

#57 Příspěvek od Dan td »

Tak malý edit, zájemci se pište Killčovi, on má práva seznam aktualizovat. Sorry za malý informační šum :P
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Jandy
Kontaktovat uživatele:

#58 Příspěvek od Jandy »

Jelikož Beruška chladí, vypadá to že si ji Brno poslechne naživo. :D
cabal
Kontaktovat uživatele:

#59 Příspěvek od cabal »

Jandy píše:Jelikož Beruška chladí, vypadá to že si ji Brno poslechne naživo. :D

PARADA!
BudVlad

#60 Příspěvek od BudVlad »

Byla již stanovena cena pro nečleny?