Taky by ses mohl přijít podívat mezi klubáky a ne jak lonipatriot píše:Jsem se taky regnul, oblíbené číslo co jsem měl loni je obsazené, to neva ...
btw. - by mohl někdo objednat o něco menší pařák jak loni ...

jj, vim ...globusman píše:Taky by ses mohl přijít podívat mezi klubáky a ne jak lonipatriot píše:Jsem se taky regnul, oblíbené číslo co jsem měl loni je obsazené, to neva ...
btw. - by mohl někdo objednat o něco menší pařák jak loni ...
 loni jsem musel už v SO odpol. letět domu
   loni jsem musel už v SO odpol. letět domu   

Klubový stan tam stál od pátku do neděle. Nějaká sobota odpoledne je jen výmluva...patriot píše:jj, vim ...globusman píše:Taky by ses mohl přijít podívat mezi klubáky a ne jak lonipatriot píše:Jsem se taky regnul, oblíbené číslo co jsem měl loni je obsazené, to neva ...
btw. - by mohl někdo objednat o něco menší pařák jak loni ...loni jsem musel už v SO odpol. letět domu

Letos si zařídím volný víkend
Jsem to myslel tak, že jsem přijel v SO někdy kolem 10-11té h, odpol. v 5h už jsem musel domu. Původně jsme tam chtěl spát, měl jsem sebou spacák v kufru, chlast ..., ale jak říkám, nepočítal jsem s tím že budu muset tak rychle domu.globusman píše:Klubový stan tam stál od pátku do neděle. Nějaká sobota odpoledne je jen výmluva...patriot píše:jj, vim ...globusman píše: Taky by ses mohl přijít podívat mezi klubáky a ne jak loniloni jsem musel už v SO odpol. letět domu

Letos si zařídím volný víkend

Já kalil nespal... jen když jsem si u svýho auta chtěl povídat tak to nešlo...angel_1 píše:no jo nenapadlo me ze na BIGu se v noci spi a nepariJarouch píše:Děkuji ještě dnes mě bolí hava... Taky jsem musel stát na tak blbym místěangel_1 píše:Ja urcite tenhle rok vynechamTakze budete mit klidnou noc

Noo uz nejedu
Budeme mit vsichni klidek
 Ale ze začátku mi to nevadilo
Vzdyt jsem stala u toho kaliciho stanuJarouch píše:Já kalil nespal... jen když jsem si u svýho auta chtěl povídat tak to nešlo...angel_1 píše:no jo nenapadlo me ze na BIGu se v noci spi a nepariJarouch píše: Děkuji ještě dnes mě bolí hava... Taky jsem musel stát na tak blbym místě
Noo uz nejedu
Budeme mit vsichni klidek
 To sis tedy vybral dobry misto
 To sis tedy vybral dobry misto  TO se da tusit ze tam to neni tak ok, jako jinde
 TO se da tusit ze tam to neni tak ok, jako jinde 
 Vyslo to na blby termin a vtom je pro me dulezitejsi jiny sraz
 Vyslo to na blby termin a vtom je pro me dulezitejsi jiny sraz 
Jojo budu bojovat v TCwildcar píše:Angel: tak to tě tam ZASE nepotkám?? To zas budeš bojovnice za TC?držím palce

Já doufám že letos si toho ze srazu budu pamatovat víc... vim jenom příjezd... pak tma... pak spanilka a domunebo obráceně...? Sakra...

letos je TC jen na par srazech, tak si nenecham ujit jediny kdy mam volno ...
 letos je TC jen na par srazech, tak si nenecham ujit jediny kdy mam volno ...