Taky by ses mohl přijít podívat mezi klubáky a ne jak lonipatriot píše:Jsem se taky regnul, oblíbené číslo co jsem měl loni je obsazené, to neva ...![]()
btw. - by mohl někdo objednat o něco menší pařák jak loni ...

jj, vim ...globusman píše:Taky by ses mohl přijít podívat mezi klubáky a ne jak lonipatriot píše:Jsem se taky regnul, oblíbené číslo co jsem měl loni je obsazené, to neva ...![]()
btw. - by mohl někdo objednat o něco menší pařák jak loni ...
Klubový stan tam stál od pátku do neděle. Nějaká sobota odpoledne je jen výmluva...patriot píše:jj, vim ...globusman píše:Taky by ses mohl přijít podívat mezi klubáky a ne jak lonipatriot píše:Jsem se taky regnul, oblíbené číslo co jsem měl loni je obsazené, to neva ...![]()
btw. - by mohl někdo objednat o něco menší pařák jak loni ...loni jsem musel už v SO odpol. letět domu
![]()
Letos si zařídím volný víkend
Jsem to myslel tak, že jsem přijel v SO někdy kolem 10-11té h, odpol. v 5h už jsem musel domu. Původně jsme tam chtěl spát, měl jsem sebou spacák v kufru, chlast ..., ale jak říkám, nepočítal jsem s tím že budu muset tak rychle domu.globusman píše:Klubový stan tam stál od pátku do neděle. Nějaká sobota odpoledne je jen výmluva...patriot píše:jj, vim ...globusman píše: Taky by ses mohl přijít podívat mezi klubáky a ne jak loniloni jsem musel už v SO odpol. letět domu
![]()
Letos si zařídím volný víkend
Já kalil nespal... jen když jsem si u svýho auta chtěl povídat tak to nešlo...angel_1 píše:no jo nenapadlo me ze na BIGu se v noci spi a nepariJarouch píše:Děkuji ještě dnes mě bolí hava... Taky jsem musel stát na tak blbym místěangel_1 píše:Ja urcite tenhle rok vynechamTakze budete mit klidnou noc
![]()
Noo uz nejedu
Budeme mit vsichni klidek
Vzdyt jsem stala u toho kaliciho stanuJarouch píše:Já kalil nespal... jen když jsem si u svýho auta chtěl povídat tak to nešlo...angel_1 píše:no jo nenapadlo me ze na BIGu se v noci spi a nepariJarouch píše: Děkuji ještě dnes mě bolí hava... Taky jsem musel stát na tak blbym místě![]()
Noo uz nejedu
Budeme mit vsichni klidek
Ale ze začátku mi to nevadilo
Jojo budu bojovat v TCwildcar píše:Angel: tak to tě tam ZASE nepotkám?? To zas budeš bojovnice za TC?držím palce
![]()
Já doufám že letos si toho ze srazu budu pamatovat víc... vim jenom příjezd... pak tma... pak spanilka a domunebo obráceně...? Sakra...
![]()